Ja sam na samom početku rekao da sam možda totalno neobrazovan, jer možda ne bi znao ni odgovore na neka jednostavna pitanja koja bi neko drugi postavio.
A inače, kao i obično, glavni motiv za otvaranje tema je ubijanje dosade :)
A i malo me nervira kad vidim koliko su često glasni u društvu neki ljudi koji ne znaju neke najosnovnije stvari, pa eto i zbog toga. A znam da je s jedne strane otvaranje ovakvih tema pomalo "lame" i da miriše na hvalisanje, al ajd sad, niko nije savršen.
Не мош то овако, свако може да изгугла одговор, па да се прави паметан.
Треба да скупиш имена натјецатеља, закажеш време сраза, тек онда објавиш питања и даш одређени број минута да се одговори. Ал да ти се шаљу одговори на ПП, да не би било преписивања, па онда прекопираш овде.
Урадио сам тест Филозофског из 2009-е и то врло солидно. Добро је, нисам глуп, Јовичићев тест не ваља ничему ЛАЛАЛАЛАЛАЛА НЕ ЧУЈЕМ ШТА ПРИЧАТЕ, ОВАЈ ТЕСТ ГОВНО ЈА ПАМЕТАН ТИНУНИНУ ТИНУНИНУ
Dva, naravno :) To, recimo, nije znala jedna devojka, podvlačim devojka, koja je završila gimnaziju i koja sutra treba da ima decu, a misli da ima 5, 6 jajnika... Mene je to iznenadilo isto koliko tebe taj što nije znao za Nemačku...
Nisam znao odgovor na 14 pitanja... ali mogu ti reci da bi trebao preimenovati temu u kolko ste slicni Jovicicu... jer dobar dio ako ne i vecina nema bas ni smisla ni veze sa obrazovanoscu vec sverama zainteresovanosti osobe...
1. Pokazati na karti Njemačku!
-Trik pitanje- Nemačka se raspala kad se raspao njen zid tako da ne postoji
2. Šta je to tačno bulimija?
-Žena sultana
3. Kako izgleda nota četvrtinka?
-p
4. Šta je to cenzura?
-Pipa
5. Kako se zove oblak koji donosi olujno nevrijeme, pljuskove i grmljavinu?
-Moćni Thor
6. Znate li na nebu da skontate šta je, na primer Venera i šta je Jupiter - na osnovu položaja na nebu, izgleda, i vremena kad se javljaju?
-Umem i znam u kojoj su kući
7. U kojoj visokorazvijenoj zapadnoj zemlji religija igra najveću ulogu?
-Kubi
8. Koja vrsta masti u ishrani je najštetnija i u kojim namirnicama se ona obično nalazi?
-Gluten
9. Koji je najpoznatiji kineski proizvođač PC-eva?
-Božen
10. Ko tačno u SAD-u bira predsjednika i kako?
-Masoni - izbor boja
11. Jeste li čuli za The Pirate Bay i da li ga ikad koristite?
Čuj čuo, JEBO!
12. Šta je to elektronska cigareta?
-Vibrator
13. U koju grupu jezika spada francuski?
-U sexi
14. Šta je digitalni zum?
-Sise
15. Koja velika država u poslijednjih 30 godina bilježi najveći ekonomski rast?
-Kosovo
16. Šta je Murov zakon?
-Sopa
17. Šta je Paretov princip?
-Ubica Franca Fredinanda
18. Koliko otprilike ima kilometara od Zemlje do Sunca i koliko otprilike vremena treba svjetlosti da prevali taj put?
-200 na sat u krivinu
19. Koja nam je susjedna galaksija?
-Zakopppppppppp
20. Šta se nalazi u središtu naše galaksije?
-Planeta moćnog Thora
21. Ko je australijski šef države (head of state) ?
-Poglavica žuto dupe
22. Prije koliko je godina po teoriji Velikog praska nastao univerzum, a prije koliko, otprilike po kreacionističkim teorijama?
-Jednu nanosekundu pre hrista
23. U kojim je državama najveća učestalost raka kože i zašto?
U drzavama Afrike, jer se trpaju u pedu
24. Kakva je to strategija martingale i da li je uspiješna?
-Okretanje plačinke jakim cimanjem ruke- nije
25. Šta je teremin?
-Vrsta mrava
Наша Аба лига је у топ5 европе :)
Да, Јовичићу. Што отвараш патишпањ теме? М?
Сва ова питања су у ствари "видите шта ја сва знам".
Деда, деда...
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41766_1338623889_207_n.jpg
Ja sam na samom početku rekao da sam možda totalno neobrazovan, jer možda ne bi znao ni odgovore na neka jednostavna pitanja koja bi neko drugi postavio.
A inače, kao i obično, glavni motiv za otvaranje tema je ubijanje dosade :)
Имаш колоквијум сутра, а теби досадно!
A i malo me nervira kad vidim koliko su često glasni u društvu neki ljudi koji ne znaju neke najosnovnije stvari, pa eto i zbog toga. A znam da je s jedne strane otvaranje ovakvih tema pomalo "lame" i da miriše na hvalisanje, al ajd sad, niko nije savršen.
Jest kolokvijum, al iz najlakšeg predmeta. A i već znam većinu, samo trebam da ponovim.
Je l' ima neko da ne zna koliko žene imaju jajnika? :)
dva koliko ja znam, jedino ako neka nije iz Černobilja.
Не мош то овако, свако може да изгугла одговор, па да се прави паметан.
Треба да скупиш имена натјецатеља, закажеш време сраза, тек онда објавиш питања и даш одређени број минута да се одговори. Ал да ти се шаљу одговори на ПП, да не би било преписивања, па онда прекопираш овде.
evo ti, odje imas mali milion testova opste informisanosti, pa se informisi kako izgleda test opste informisanosti heheh http://prijemni.infostud.com/testovi_proslogodisnjih_ispita/
Урадио сам тест Филозофског из 2009-е и то врло солидно. Добро је, нисам глуп, Јовичићев тест не ваља ничему ЛАЛАЛАЛАЛАЛА НЕ ЧУЈЕМ ШТА ПРИЧАТЕ, ОВАЈ ТЕСТ ГОВНО ЈА ПАМЕТАН ТИНУНИНУ ТИНУНИНУ
Dva, naravno :) To, recimo, nije znala jedna devojka, podvlačim devojka, koja je završila gimnaziju i koja sutra treba da ima decu, a misli da ima 5, 6 jajnika... Mene je to iznenadilo isto koliko tebe taj što nije znao za Nemačku...
Tako je! :)
Nisam znao odgovor na 14 pitanja... ali mogu ti reci da bi trebao preimenovati temu u kolko ste slicni Jovicicu... jer dobar dio ako ne i vecina nema bas ni smisla ni veze sa obrazovanoscu vec sverama zainteresovanosti osobe...
1. Pokazati na karti Njemačku!
-Trik pitanje- Nemačka se raspala kad se raspao njen zid tako da ne postoji
2. Šta je to tačno bulimija?
-Žena sultana
3. Kako izgleda nota četvrtinka?
-p
4. Šta je to cenzura?
-Pipa
5. Kako se zove oblak koji donosi olujno nevrijeme, pljuskove i grmljavinu?
-Moćni Thor
6. Znate li na nebu da skontate šta je, na primer Venera i šta je Jupiter - na osnovu položaja na nebu, izgleda, i vremena kad se javljaju?
-Umem i znam u kojoj su kući
7. U kojoj visokorazvijenoj zapadnoj zemlji religija igra najveću ulogu?
-Kubi
8. Koja vrsta masti u ishrani je najštetnija i u kojim namirnicama se ona obično nalazi?
-Gluten
9. Koji je najpoznatiji kineski proizvođač PC-eva?
-Božen
10. Ko tačno u SAD-u bira predsjednika i kako?
-Masoni - izbor boja
11. Jeste li čuli za The Pirate Bay i da li ga ikad koristite?
Čuj čuo, JEBO!
12. Šta je to elektronska cigareta?
-Vibrator
13. U koju grupu jezika spada francuski?
-U sexi
14. Šta je digitalni zum?
-Sise
15. Koja velika država u poslijednjih 30 godina bilježi najveći ekonomski rast?
-Kosovo
16. Šta je Murov zakon?
-Sopa
17. Šta je Paretov princip?
-Ubica Franca Fredinanda
18. Koliko otprilike ima kilometara od Zemlje do Sunca i koliko otprilike vremena treba svjetlosti da prevali taj put?
-200 na sat u krivinu
19. Koja nam je susjedna galaksija?
-Zakopppppppppp
20. Šta se nalazi u središtu naše galaksije?
-Planeta moćnog Thora
21. Ko je australijski šef države (head of state) ?
-Poglavica žuto dupe
22. Prije koliko je godina po teoriji Velikog praska nastao univerzum, a prije koliko, otprilike po kreacionističkim teorijama?
-Jednu nanosekundu pre hrista
23. U kojim je državama najveća učestalost raka kože i zašto?
U drzavama Afrike, jer se trpaju u pedu
24. Kakva je to strategija martingale i da li je uspiješna?
-Okretanje plačinke jakim cimanjem ruke- nije
25. Šta je teremin?
-Vrsta mrava
saljivo
-Meni Mitar za ostale ne znam
http://www.kurir-info.rs/static/imgs/article_thumbs/632x474/uvezene/000/056/56420.jpg
Ај не будите сурови. Битан је труд.
13,7 milijardi
-Meni Mitar za ostale ne znam
http://www.kurir-info.rs/static/imgs/article_thumbs/632x474/uvezene/000/056/56420.jpg
www.youtube.com/watch?v=W4ddMr0ldtg#t=0m43s
"19. Koja nam je susjedna galaksija?
-Meni Mitar za ostale ne znam"
Ko je ovo rekao i gde, ja se ne sećam, samo sam lupio iz malog mozga...