![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ја сам две године на сајту. Можда 15, 20 дана краће него ти.
А тај број постова је го курац. Велики број аутора одавде не чита дефке ни овако, а камоли кад те виде на форуму.
Поента је што ће мени и теби било која дефка солидно проћи баш због тих пратилаца. А њима неће. Е сад питање је да ли је то оправдано. Пази и они морају да се пробију да би дошли до такве позиције. А пробиће се квалитетним писањем (или спемовањем са 20 дефки дневно). Али свакако се неће пробити жаљењем по форуму.
I ja sam se smorio sad. Mada kapiram da nije bilo zle namere, pošto pouzdano znam da lika boli dupe za poene i znam da nije zagrejan za sajt. Da jeste, odabrao bih mu 20 komada, a ne samo dve. :)
Ево ја сам загрејан лололо
Ма треба ове постере некако одвојити од дефиниција, они су паразити.
А тај број постова је го курац. Велики број аутора одавде не чита дефке ни овако, а камоли кад те виде на форуму.
A jebiga sad, ti imaš sedam ipo, ja dve ipo. Još sam bio mod godinu dana pa je sigurno pola moderatorskih postova u kojima odgovaram članovima oko gluposti. :)
Nije go kurac, nemoj zajebavati. To je jedan od ključnih faktora. Pogledaj koliko Cara sad dobija poena i koliko je dobijao dok je bio na sajtu (a nije pisao ili pisao gluposti pa brisao). Nebo i zemlja. Ima još šurnajst takvih primera.
Pa dobro, kontam da je tada bio još u prvih 50 definicija, a znamo da je to varljivo doba. Mada, s druge strane, nikada mi nije priznao da je isplagijao to. Kaže da mu je pala na pamet ista ideja kao i originalno autoru, identično ukomponovana. Al' dobro, ja mu ne zameram više. Al' ni ne mislim da je najbolji. Al' opet, možda si ti kompetentniji za proceniti. Sve u svemu, ovo ode u offtopic. Ćus!
Требалол би раздвојити постере и направити посебну регистрацију само за постере, да ти постераши не би могли да пишу небулозне и глупе дефке. (односи се на ове нове који долазе на сајт због постера).
Ovo mi se svidja, registracija samo za postere, to je dobra ideja, takodje ne bi bilo lose vratiti ono: novew, popularne defke itd...
И да се врате популарне, није лоше било, листа четера. А постери да буду на другој страни, јер углавном новајлије долазе због постера. Или једноставно пооштрити мере за писање дефке, рецимо нека дефка срање, одма брисање (односи се на нове ауторе) ако још буде било тих срања после 4,5 дефке, бан трајни и неће се више смарати овде кад није за њега. А постере ко јебе, ја их први не гледам не знам за вас. . .
Ako napišeš nešto dobro ljudi će i ocjeniti. Garant ima onih koji pročitaju ali im mrsko udariti plus ili minus, kao meni na posterima. Samo ih pregledam ne ocjenjujem, osim ako je baš dobar ili ako je prevedena verzija posta na 9gag. A definicije nove pređem svaki dan par strana, mada nervira me to pošto sam u domu i valjda imamo svi istu IP adresu ili šta već i sve što ocjene drugi iz doma ne mogu ja.
Kornelije, sajt samim tim gubi popularnost. Otpiši to.
Frenki, ima uticaja, ali ne tolikog. Odma' kad su uvedeni pratioci došao sam do nji' 30 negde, a tad i nisam bio nešto aktivan na forumu. A posle sam počeo i kvalitetnije da pišem. Mada naravno da ima uticaja, jer će neko pre tako otići na tvoj profil i pogledati šta pišeš i kako pišeš.
A i u poslednje vreme sam tekstaš, i često neke defke nisu atraktivne za novajliju, najčešće ih preskaču, a opet skupi defka solidan broj glasova.
A opet, kažem za dva dupla kojih nema ni na forumu ni nigde pa opet imaju solidan broj ocena. Sve te defke sam ja pisao. Imaju manje nego na Remeu, ali ne mnogo manje. A istina je u svakom slučaju da će i meni i Smarku i tebi i bilo kome iz prvih 200 na listi svaka defka, koliko god glupa bila, biti u pristojnom plusu.
Što jest jest ja se doduše ne sećam 2009 al se sećam 2010 al zanemari to rekli kazali uzmi statistiku ona je oduvek bila najpouzdanija
Početkom 2011 koliko je ljudi registrovanih 2010 bilo u prvih 100 autora
Početkom 2012 koliko je ljudi registrovanih 2011 u prvih 100 autora(ako me oči ne varaju takvih nema)
EDIT ne mora u 100 neka bude 200
EDIT2 Ustvari buksnetina je u prvih 100
EDIT 3 Nije reme pogledao sam kurajber je u novembru 2010 i da ox je ove godine dakle 2 autora
Kurajber i Ox su u sto. A ove godine su registrovani.
ČITAJTE I POVEĆAJTE OCENJIVANJE!ČITAJ ONE KOE PRATIŠ,ČITAJ NEKOLIKO RENDOM DEFKICA,ISPRATI KOI KOMENTAR,ČITAJ I OCENI!
Odes mi na profil, ocenis sve i eto... :D
Elem, opalo je ocenjivanje, da... Evo sad cu da odem u najnovije da ocenim nekol'ko strana, cisto da dam neki doprinos dok vi resite problem.
Ево изоценио сам и дао коменте на прву страну.
Tačno. Ovaj autor je tipični primjer. Među prvih pet je po kvalitetu, kako definicija, tako i postera, ali stotinjak postova na forumu čini da je trijes i neki po rangu.
Samo treba detaljno i brzo brisati gluposti, viceve, fazone, facebook statuse i ostali krš koji zatrpava definicije. Krenem da čitam, pročitam nekoliko starih viceva, malo plagijata, jednu nepismenu glupost i jedno navijačko prozivanje, izdelim deset minusa i batalim da čitam dalje.
Da li bi kašnjenje od pola sata, umesto od sat bilo dovoljno da se očiste definicije?
Страјо, ово да се новим ауторима позитивно оцењују дефке је го курац, да опростиш. Ако не ваља нећу да му дам плус, ето! Провери моје гробље на почетку какве сам оцене добијао... И нисам престајао да пишем. Прва дефка ми је била 'МИЛФ' ја мислим, не знам више. Али сам писао, јер ми је било стало.
Само треба брисати срањца, боље ће се оцењивати!
Буахахаха.
povećajte čitanje i povećaćete ocenjivanje