Kako povećati ocenjivanje?

1. povećajte čitanje i povećaćete ocenjivanje

Ето га :)

2. Ja mislim da bi Ciklon trebo da iskaze svoje misljenje, jer kazu da je on procito najvise

3. Od mojih omiljenih 230 definicija, možda je 20 nastalo u proteklih godinu dana

...što je, prema važećem kursu 1/5. S druge strane, godina je 1/5 od 5 godina, koliko sajt proslavi pre nekoliko dana. I to bi bilo u redu da u poslednjoj godini nije napisano više od 50% od ukupnog broja definicija.
    Što reče GM, čovek ne može a da se ne pita zašto učestvovati u ovakvim temama. I opet učestvuje.
    Kad već učestvujem, da iznesem svoje viđenje:
    Da se unapred izvinim Straji, ako je oklevetan, ali ako nije, do veće ocenjenosti je dolazio na prilično sumnjiv način. Šteta po objektivnost je učinjena i ne može da se ispravi, makar posle toga pisao sve bolje. Mislim da je jasno zašto.
    Do čega je dovela jagma za prvim mestom? Do toga da Straja i RD imaju tridesetak hiljada glasova više od najbližih pratilaca. Mislim da to nije objektivno a mislim i da RD u tome nije učestvovao. Možda i grešim. I za jedno i za drugo. I za to smo najviše mi krivi, ako smo učestvovali.
    Zašto bi mi bila važna ocena od nekoga ko ima problema sa sricanjem rečenice, a takvih je, čini se, sve više. Drago mi je ako se nekome moje definicije (i tekstovi koji bi to voleli da budu) dopadaju. Još draža mi je argumentovana kritika, čak i neargumentovana ako je pristojna. Da li će neka definicija imati skor 3 ili 100 nije mi bitno jer svako ima prava da me ocenjuje. Kakav god skor imala definicija, čak opstala ili bila obrisana, neće mi promeniti kvalitet života. I ne mogu svoje poene, koliko god ih bilo, da unovčim, ma ne mogu ni žvaku da dobijem!
    Čitajte i uživajte. Ako ne možete, o'ladite malo od sajta, za svoje dobro, ne zbog mene.
    Svako od nas bi želeo sajt prema svom ukusu, kao što "Bog stvori čoveka po svom liku", a niko da napravi bolji sajt.
    A vlasnik sajta neka pravi marketing kakav misli da treba. Njegov rizik, njegova dobit, njegova odgovornost.

4. Ne znam jeste li vi primjetili kako Kaizen stanca postere na facebooku, prije nikad ovoliko nije bilo

5. Par vas pominje RD-a i mene a ne primećuje suštinu otvaranja ove teme. Upravo RD i ja ćemo ostati na prva dva mesta narednih 2354029385 godina ako se ovaj trend nastavi. Ako se vi ne bunite ne bunim se ni ja.

Da se unapred izvinim Straji, ako je oklevetan, ali ako nije, do veće ocenjenosti je dolazio na prilično sumnjiv način.

A Straja je oklevetan jer sto puta izgovorena laž postane istina.

Dalje, od prvih 10 autora, koji treba, po mom mišljenju, održavaju sajt, samo RD i ja pišemo redovno. E pa jebi ga, ne može da napišeš jednu definiciju u mesec dana i da budeš prvi, peti, sedamnaesti, 114-i...

Na kraju uopšte ne vidim što nas pominjete, pa mi nemamo problem sa ocenjivanjem. Toliko.

6. Što reče GM, čovek ne može a da se ne pita zašto učestvovati u ovakvim temama.

Реплика. Нисам то рекао.

*
    Од почетка говорим да ово све нема везе свезом.

7. Престало је оцењивање и пре нове верзије, а ова је само докусурила. Што се мене тиче, дојадиле су ми бљувотине и прећеривање. Стога и ређе долазим, читам, оцењујем.

8. вукајлија.цом - дефиниције
    постери.вукајлија.цом - постери

нека одради и ово, мало експеримента.

можда је узрок смањене посете засићење. ајмо мало креативности. нека изда књигу вукајлија. као урбан дикшинери мало мајице шоље. да се пробије на неку телевизију, нека гостује код амиџића лололо и мало засмеје жгадију. САМО БУТАЈ ПАРЕ. ко јебе дефиниције.

http://i44.tinypic.com/11lmm34.jpg

9. Kurac ce se povecati kad niko ne cita. Ovi sto citaju daju minuse na sleng. Meni obrisana defka koja je cist sleng, jeste da nije bila nesto smesna u picku materinu, ali je sleng. Cemu to kad je ovo "recnik slenga"?

10. Mislim da je pogrešan naziv teme trebalo bi da stoji "kako povećati čitanje definicija" baš je nolajferski i jadno brinuti zbog ocena.
    Meni lično je dovoljano da mi pročita definiciju bar dvadesetak autora i više od svega volim kad neko stavi zanimljiv komentar ili hejt svejedno.
    Meni je kod ocenjivanja najbitinija orginalnost i da me zasmeje, ovo je pre svega sajt koji bi trebalo da bude za ubijanje dosade a ne za filozofiranje, ako vam se to ne svidja idite na B92 forum pa tamo kenjajte.
    Ako želite da vas više čitaju uvlačite se jedni dugima komentarišite, družite se, flertujte...
    Meni nekako lejm da to radim, jebi ga kad sam asocijalani smrad.

11. Ne ocenjuju se vise ni stari clanovi vukajlije, ukoliko se ne izreklamiraju na chat-u, obavezno udarim minus na takvu defku. Recimo, ima prepoznatljivih autora, ja ne moram ni da gledam posle ocenjivanja,, znam da je smarko napisao defku. Dosta je defki zivo sranje kao i moje a imaju preko 50 pluseva, i onda takav neko dodje da mi kenja na mojoj, s pravom veceg ranga ili odnosa glasova. Naravno, biva ucutkan odmah... Preduzeti nesto po pitanju starih a i po pitanju mladjih clanova...

12. Meni obrisana defka koja je cist sleng, jeste da nije bila nesto smesna u picku materinu, ali je sleng. Cemu to kad je ovo "recnik slenga"?

apsolutno se slazem i meni je nekoliko takvih obrisano...smijesno je to, ne kontam zasto slengu nema mjesta na rijecniku slenga, iako to niko nije definisao pre tebe.
    Dok defke poput ''Moja fioka'' izazivaju opste balavljenje iako su to pismeni sastavi (Nju sam zapamtio i nikako necu shvatiti kako je bila defka dana)

13. Pa napišite je bolje, ako umijete, jer poslije se neko može sjetiti istog, a opisati odlično i ispadne plagijat.

14. Ja spremam atentan na prvih deset autora, ali nemojte reći Straji, naljutio bi se da zna da :)

15. Po toj logici samo najboljim autorima je mjesto na sajtu....nema to meni logike al' ajd'

16. Ma i ti bolji autori imaju sranje defke, sad sam citao jednog, tj. njegove prve defke. Ali tad nije bila velika posecenost sajta, pa je sve dolazilo u obzir. Sad su kriterijumi povecani, jer je i posecenost porasla...

17. Шта како ? Па једноставно, попуши ктитору.

18. Казане, девалвирај оцене. Едан клик = 2 плоса/минуса.
    Мисли на душевни мир чланова.

19. Каизене уведи неке повластице за читаче типа бесплатни ктитор налози и сл.

20. И затвори форум лоло
    Ја оценим 5 дефки дневно у просеку.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.