Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. penziner... đe neće biti kul, još samo da prikažu cijelu emisiju :) al da montraju psovke, ipak je to omladinska emisija...

jebem ti ovaj snijeg, kad sve isto kod svakoga... si u domu? kako bar tamo nema novosti? uvijek ima onih koji se samo sprdaju, a za školu ih zaboli, pa sa njima s vremena na vrijeme zabodeš

2. Nisam, kod kuće sam, odnosno kod tetke... Ne znam da li je zbog snega, al' svi se nešto smorili... Valjda će od ponedeljka početi da se radi i dešava nešto :)

3. pa da vi još i plandujete... e ja od ponedeljka krećem na kurs engleskog... ako bude trebala pomoć, bićeš angažovana :)))

4. Aha, važi :) Nije problem, ako negde zakočiš, ti slobodno pitaj :)

5. ma šalim se, i dalje je to sve ono što sam ja učio, samo mi treba malo vremena da se zakolicam i krenem...

al sad ozbiljno pitanje... moj najveći problem je izgovor, valjda sam u stanju samo ko najgori krajišnik izgovarati samo neke riječi tipa međed i to, pa se ne mogu nikako prevekslati na ovo... kako ću taj problem riješiiti?

6. Meni je Penzioner obecao parfem ako ovo zakacim vise od 10 puta :)

♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ БУДУЋНОСТ ОВОГ САЈТА!

7. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

8. Оћте да вам окачим моју слику кад су биле поплаве у вишеграду како 'одам зидом ћуприје :)
    ДНЕВНИК МЕ СНИМИО, сва срећа моји нису гледали :)

9. Što se tiče izgovora, tu mora da se vežba... Postoji nekoliko pravila, kako da namestiš jezik, a kako usta za izgovor nekog glasa, a i treba dosta da se sluša pravilan izgovor engleskog... E, sad... Tebi to nije toliko bitno, svako će te razumeti i sa malo lošijim izgovorom... Mi smo imali taj predmet na prvoj godini, slušali izvorne govornike, ponavljali za njima, itd, pa opet ima onih kojima taj izgovor škripi, a imaju visoke ocene...

10. Чекај, тролујеш ме бури да не знаш Енглешки ?
    Ја га причам ко матерњи, почео га причати за 5-6 година :)

11. Evo me, Buri, borim se sa ovim mojim sitnim detetom... Kod tebe zanimljivo, reklo bi se? :)
    Je l' ide neko negde na skijanje?
    http://www3.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200811/7014/medium_images.jpg?1329410930

12. ja ne znam dobro skijati, tj. polomio sam se kacam bio dijete i sad imam strah od stajanja na skije... jebi ga, od snježnih radosti mi je samo ostao snješko i grudvanje, a kako je krenulo još malo neće ni to... blago tebi, ja se obožavam igrati sa malom djecom :)))

hvala FMN, trudiću se :)))

ne da ne znam dupli, nego me sramota koliko sam OUT (jesam dobro napisao, ha?)...

13. Nema na čemu :) Evo, kako ti na primer izgovaraš moj nik, forget-me-not?

14. O, Buri, pa što ne kažeš? Evo dobrovoljno ću da ti pošaljem ovo moje na dan-dva, da mi se duša odmori! :))

15. dobro FMN, to koliko sam puta ponovio, mislim da jebem i one sa engleskog govornog područja :)))

sakso, imamo dogovor :)

16. Joj, pitam te zbog jedne druge stvari, samo mi pročitaj kako izgovoraš, ajde :) Reći ću ti posle što te pitam :)

17. kako da ti pročitam???

forget mi not (samo se ovo r slabije čuje nekako)

18. Aaa дупли, морамо те мало изучит' :)
    Ево коалиција за буријев енглески!

19. Ok :) A jesi primetio da neki čitaju kao /forget mi nat/, a ne /not/?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.