Nisam, kod kuće sam, odnosno kod tetke... Ne znam da li je zbog snega, al' svi se nešto smorili... Valjda će od ponedeljka početi da se radi i dešava nešto :)
pa da vi još i plandujete... e ja od ponedeljka krećem na kurs engleskog... ako bude trebala pomoć, bićeš angažovana :)))
Aha, važi :) Nije problem, ako negde zakočiš, ti slobodno pitaj :)
ma šalim se, i dalje je to sve ono što sam ja učio, samo mi treba malo vremena da se zakolicam i krenem...
al sad ozbiljno pitanje... moj najveći problem je izgovor, valjda sam u stanju samo ko najgori krajišnik izgovarati samo neke riječi tipa međed i to, pa se ne mogu nikako prevekslati na ovo... kako ću taj problem riješiiti?
Meni je Penzioner obecao parfem ako ovo zakacim vise od 10 puta :)
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ БУДУЋНОСТ ОВОГ САЈТА!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Оћте да вам окачим моју слику кад су биле поплаве у вишеграду како 'одам зидом ћуприје :)
ДНЕВНИК МЕ СНИМИО, сва срећа моји нису гледали :)
Što se tiče izgovora, tu mora da se vežba... Postoji nekoliko pravila, kako da namestiš jezik, a kako usta za izgovor nekog glasa, a i treba dosta da se sluša pravilan izgovor engleskog... E, sad... Tebi to nije toliko bitno, svako će te razumeti i sa malo lošijim izgovorom... Mi smo imali taj predmet na prvoj godini, slušali izvorne govornike, ponavljali za njima, itd, pa opet ima onih kojima taj izgovor škripi, a imaju visoke ocene...
Чекај, тролујеш ме бури да не знаш Енглешки ?
Ја га причам ко матерњи, почео га причати за 5-6 година :)
Evo me, Buri, borim se sa ovim mojim sitnim detetom... Kod tebe zanimljivo, reklo bi se? :)
Je l' ide neko negde na skijanje?
http://www3.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200811/7014/medium_images.jpg?1329410930
ja ne znam dobro skijati, tj. polomio sam se kacam bio dijete i sad imam strah od stajanja na skije... jebi ga, od snježnih radosti mi je samo ostao snješko i grudvanje, a kako je krenulo još malo neće ni to... blago tebi, ja se obožavam igrati sa malom djecom :)))
hvala FMN, trudiću se :)))
ne da ne znam dupli, nego me sramota koliko sam OUT (jesam dobro napisao, ha?)...
Nema na čemu :) Evo, kako ti na primer izgovaraš moj nik, forget-me-not?
O, Buri, pa što ne kažeš? Evo dobrovoljno ću da ti pošaljem ovo moje na dan-dva, da mi se duša odmori! :))
dobro FMN, to koliko sam puta ponovio, mislim da jebem i one sa engleskog govornog područja :)))
sakso, imamo dogovor :)
Joj, pitam te zbog jedne druge stvari, samo mi pročitaj kako izgovoraš, ajde :) Reći ću ti posle što te pitam :)
kako da ti pročitam???
forget mi not (samo se ovo r slabije čuje nekako)
Aaa дупли, морамо те мало изучит' :)
Ево коалиција за буријев енглески!
Ok :) A jesi primetio da neki čitaju kao /forget mi nat/, a ne /not/?
penziner... đe neće biti kul, još samo da prikažu cijelu emisiju :) al da montraju psovke, ipak je to omladinska emisija...
jebem ti ovaj snijeg, kad sve isto kod svakoga... si u domu? kako bar tamo nema novosti? uvijek ima onih koji se samo sprdaju, a za školu ih zaboli, pa sa njima s vremena na vrijeme zabodeš