![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Бури имаш британски и амерички изговор.
Британски је некако геј али је по мени исправнији, док је амерички по већини филмова. Тако да одлучи, разлика ти је у кен/кан, па имају оно дугачко Каант и та срања :)
Samo kaži kad, šaljem ti je brzom poštom, sa sve spremljenom hranom i čistim stvarima! :)
hahah ne zagledam ja u te pojedinoosti FMN, tu je i problem vjerovatno, kao i ovaj http://vukajlija.com/ne-slusam-stranu-muziku... isto je i sa filmovima, a još i pride što nisam neki filmofil...
Što ste bre napali čoveka, ne zna engleski, pa nije smak sveta :)
sakso, oću ja da naučim... sad ili nikad... a da, oš adresu? žemo odma, što se mene tiče :)))
бури ако треба помоћ реци, нисам ти џаба дупли :)
Sakso, ne napadamo ga, baš naprotiv :))
Dobro, Buri :) I nije ti toliko važno kako izgovaraš, a i ti to sam kažeš :)
Cokuliću, koji ti izgovor preferiraš? ;)
dupli, imamo ođe profesorku, nema dalje didem...
Британски, ударам контру :)
I ja isto :)) Mada, nama na faksu kažu da se opredelimo za jedan i da budemo dosledni, znači da izbegavamo miksovanje...
Амерички енглески је срање :)
Pa dobro, nije loš, zavisi ko šta voli... :) I šta kome više prija i lepše zvuči :)
How much wood would wood chuck chuck, if wood chuck can chuck wood ?
:DDDdd
Vi još o engleskom? Ajde menjajte temu na nešto zabavnije! :)
ФОРГЕТ МЕ НОТ ШАМПИјОН
http://www3.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200811/7014/medium_images.jpg?1329410930
ČIM ME NEMA, VI POČNETE SA TIM POBJEDNICIM!!!
FMN POBJEĐUJE I KAPAK!!!
ima li kakva druga tema?
Kažem ja, to Devetar podeva :)
mojne mi na duplog :) sve mi diraj, samo njega JOK...
Ma ne' da ga pipnem, samo iznosim svoje zapažanje :)