Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. Бури имаш британски и амерички изговор.
    Британски је некако геј али је по мени исправнији, док је амерички по већини филмова. Тако да одлучи, разлика ти је у кен/кан, па имају оно дугачко Каант и та срања :)

2. Samo kaži kad, šaljem ti je brzom poštom, sa sve spremljenom hranom i čistim stvarima! :)

3. hahah ne zagledam ja u te pojedinoosti FMN, tu je i problem vjerovatno, kao i ovaj http://vukajlija.com/ne-slusam-stranu-muziku... isto je i sa filmovima, a još i pride što nisam neki filmofil...

4. Što ste bre napali čoveka, ne zna engleski, pa nije smak sveta :)

5. sakso, oću ja da naučim... sad ili nikad... a da, oš adresu? žemo odma, što se mene tiče :)))

6. бури ако треба помоћ реци, нисам ти џаба дупли :)

7. Sakso, ne napadamo ga, baš naprotiv :))

Dobro, Buri :) I nije ti toliko važno kako izgovaraš, a i ti to sam kažeš :)

Cokuliću, koji ti izgovor preferiraš? ;)

8. dupli, imamo ođe profesorku, nema dalje didem...

9. Cokuliću, koji ti izgovor preferiraš? ;)

Британски, ударам контру :)

10. I ja isto :)) Mada, nama na faksu kažu da se opredelimo za jedan i da budemo dosledni, znači da izbegavamo miksovanje...

11. Амерички енглески је срање :)

12. Pa dobro, nije loš, zavisi ko šta voli... :) I šta kome više prija i lepše zvuči :)

13. How much wood would wood chuck chuck, if wood chuck can chuck wood ?
    :DDDdd

14. Vi još o engleskom? Ajde menjajte temu na nešto zabavnije! :)

15. ФОРГЕТ МЕ НОТ ШАМПИјОН

16. ČIM ME NEMA, VI POČNETE SA TIM POBJEDNICIM!!!

FMN POBJEĐUJE I KAPAK!!!

ima li kakva druga tema?

17. Kažem ja, to Devetar podeva :)

18. mojne mi na duplog :) sve mi diraj, samo njega JOK...

19. Ma ne' da ga pipnem, samo iznosim svoje zapažanje :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.