Prijava

E, jbg... Podlegao je pritisku... Ali zato ti kao njegov dupli ostaješ uz mene :))

ЈА САМ ТУ !

Čitam ove postove i ne mogu vjerovati koliko je ovaj Buri smor. Šta kojeg đavla, zanimaju nekoga njegovi ljubavni problemi i što ne jebe? I kakave su to neke koalicije?

НЕ ДИРАЈ МИ БУРИЈА!

Ma ne diram ja ni njega, niti bilo koga drugo, samo smori čovjek. Bolje da ide nešto tražiti da umoči, nego što se ovdje ispovijeda ovoj djevojci. Ko da nju boli ćošak za njegovim problemima, pošto nema svojih... Kako da ne!

STO BURI BANOVAN!?!?!??!?!??!?!?

НЕ ПРИЧАЈ МИ ТАКО О ДУПЛОМ :)

Ma ja samo iznosim činjenice. A to što je on tvoj dupli, to je vaša stvar. I kad sad ovdje zaključavaju temu? Imam li ja šanse za pobjedu?

ДУПЛИ ЈЕ ЉУДИНА!

Moguće je, nikad s čovjekom nisam razmijenio tri rečenice. Ali da smara, smara.

ДУПЛИ ОООООООООООООООООО

Nije on mene smorio, Sandro... Ionako je to bilo sinoć u 3, došlo čoveku da priča i piše, tako mu je lakše... A i što bi meni bio problem da ga saslušam? Niko me ne tera :)

Ma koji kurac ima ovdje bilo ko šta pisati, to mene zanima? To je za mene fenomen. I tebi kao bilo zanimljivo slušati to u 3 sata?

A da nisi ti Burijev dupli, m? :)

Jok, al poznam ga odavde još od prije godinu dana... Stalno je visio ovdje :) Što, je l' tako izgleda, čim sam navro na njega? Prelistah zadnjih par strana i vidim samo on nešto melje, a ostali samo halabuču za koalicije... a i on bolje da ne melje...

Pa tako izgleda... :)) Al' eto, možeš i ti da melješ, slobodno... Meni ne smeta :) Kako je kod tebe, muči li te štogod?

A vas ništa ne muči? Jebo vas ljeb, jeste dobri kad samo slušate druge... Meni je sve potaman.

Pa mene trenutno ništa ne muči...

Boli te briga onda. Isti smo.