Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
SRBIJA ČEKA ŠEŠELJA!! :)
ДА ЈЕ ВОЈВОДА У СРБИЈИ ОВОГА НЕ БИ БИЛО!
A kad je bio protest nisam ništa vido na vestima ujutru doduše nisam ni palio tv odtad
Момци,
http://vukajlija.com/forum/teme/2488-vazna-obavestenja?strana=2#post_1661566
Не желим да будем смарач, али знате правила.
А што спемујете, то обашка.
Videćete vi kad se Šešelj vrati, biće obavezan kaps lok..
http://vukajlija.com/forum/teme/2488-vazna-obavestenja?strana=2#post_1661566
Не желим да будем смарач, али знате правила.
А што спемујете, то обашка.
Газда, кол'ко смо дужни дана ?
http://blackmarch.me/en/about/
Mislim da bi trebali da damo svi podrsku, jer smo mi u pitanju!
I kao neko će da bojkotuje u martu sav download i kupovinu? Kako da neeee!
Nisu svi kao ti!
Kakav su blam ovi srpski Anonimusi. Što reče jedna na tnjiteru, oborili sajtove Šiti rekordsa i Grand produkcije, sajtove čija je posećenost 0,00 posetilaca nedeljno. uđe jednom mesečno administrator, da objavi da je Ćira izdao novi singl i to je to.
A Grand sajt ponovo u akcijai.
A kako će prestanak ilegalnog skidanja pomoći?
Наравно да нећу да бојкотујем скидање у марту. Напротив, одраћу гузицу од скидања, скинућу све филмове и музику које сам ИКАД планирао да скинем, јер се бојим да неће још дуго моћи да се скида пиратерија.
+1
Zanima me koji su ono sajt oni prvo roknuli kod nas?
Kad kažem roknuli, mislim napisali onu transfer mantru na stranici neke opštine ili javnog preduzeća. I to font 8 tako da ne ometaju rad sajta koji niko ne posjećuje.
El nekko zna kace konačno ukida regularna torrent baza podataka,datum i tako to? kolko neživota još imam?
Ја не могу да подржавам ове српске анонимусе јер и када су "ухаковали" тих пар сајтова, написали су "Pocelo je". Не могу да подржавам групу "заштитника интернета" који би требало да мене представљају, а којима је алт шифт функција страна.
Искрено, мислим да се око овога диже превелика помпа. Још је у Србији најбитније "младима" "слободни интернет". Пих. Ти што "бране интернет" никада нису били на /б/ и гледали кроз /гиф секцију, да би видели шта је црно срце интернета. Али не, куд сви Енглези на интернету ту и мали Срба да defendujem svoj free internet!
Ono treba satrati ognjem straobalnim!
Не спорим, Кизимире, али то јесте само срце интернета и колевка тих "анонимуса" који су му били само занимљиви када су "ратовали" против сајентолога и са спемовањем "онииићан" на /а/. Од тада...мње.
И тај анинимус је постала гомила недопржених тинејџера који се крију иза неке веће "заједнице" све време онанишући док носе Гаја Фокса и умишљају себе "борцима за своја права".
Nisam bas upucen u sve ovo, pa ako moze neko da me uputi u osnove. Od kad ovo stupa na snagu? Da li da skidam k'o blesav dok jos mogu, ili nema zime za filmove i muziku?
Па, црвено-црни, ништа ти то не важи. Твоје скидање је и пре било противзаконито. То се зове повреда ауторског права, кривително је дело противу умне властоте, што би рекао један мој професор.