Није за мене...

1. Ја се зато зженом договарам да никад не правимо свадбу, што ме доводи до закључка -- није то за мене.

Па одеш до цркве, у општину код матичара и крај. Које пичке материне весеља са 500 људи а можда 50 знаш ?

2. Nije za mene crkva, ne razumem ljude koji žvale ikonu i stavljaju hiljadarke na nju.

3. Ја се зато зженом договарам да никад не правимо свадбу

Kad sam se ženio bilo samo 10 ljudi, uključujući mene i ženu koja je bila dovoljno luda da odluči sa mnom da provede život. ;-) Milina, za nekoliko dana sve organizovali, k'o iz pičke!

4. A jaoj, kao da sam ja pisala...

znači,samo kad pomislim na te dve stvari kostrešim se.

5. Offtopic

U kolo se vatam pod obavezno. Prethodno nakvasim teren jer bez toga i ne znam da igram.
    A kad se u kolu pogledi sretnu sa nekom naperenom za ful kontakt, noge vezu li vezu.

6. Исто мрзим кад сједим негдје, покушавам да одморим, ај да се педерски изразим "кулирам" и приђе ми особа први пут је видим прича са мном ко да се познајемо 50 година.
    њет то за мења.

7. Postoje osobe sa kojima nisi toliko blizak da bi rado pričao, a ne možeš ni da ih iskuliraš jer ih znaš... E naleteti na takve u autobusu ili nekom drugom mestu gde se čeka je prava patnja.

8. Na prvom mestu, izlazak u "grad". Pokušam 2 puta godišnje i smorim se u jedanes, mrš u pičku materinu. Jebem ih usta džiberska.

Dalje, crkva, pošćenje jer je taj i taj i datum a ja gladan ko štene, narodni običaji(ne valja se, sine, imati veliku kurčinu, moš da se sapneš). Nije za mene žaljenje kad neko umre. Bole me kurac baš, dok god sam ja živ. Nije za mene da plačem kad čujem da se šes Filipina udavilo u kanalu. Šta ću im, nisam ih ja tero da vataju deveriku golim rukama.

Nije za mene da radim za nekoga, to mrštim u kurac odma. Najbolje kad sam guraš, lajk a bos!

9. Nije za mene politika. Ponudjeno - odbijeno.

Ponekad mi proleti kroz glavu :
    - Vidi onoga, nije znao da....i onda nabasam na lika kome se svi klanjaju. Prepoznam ga i pomislim da bih se ispovraćala na prvi naklon.
    - Vidi onoga, živeo je u iznajmljenoj sobici i vozio dedinog jugića.....i onda, dok uguravam kese iz Ideje u gepek, spazim dotičnog koji tovari pola magacina u džipčinu i sve mu staje. Pomislim, neka, ja mirno spavam dok otplaćujem svog fordića.

Još se nije desilo da pomislim da bi bilo lepše da sam na drugom mestu, a da tome doprinese gomila ljudi sa kojom imam zajedničku maskotu.

10. Nisu za mene strani jezici, učio sam engleski i italijanski godinama, i privatni časovi i škole jezika, učio sam u osnovnoj nemački, imao sam priliku uživo i francuski da slušam, al džabe, ne znam nijedan...engleski jedino što manje više sve razumem, i mogu da ga pričam kad se napijem al u suštini nemam talenta za njih skoro nimalo.
    Italijanski sam najviše učio, al tolko mi je pederski jezik da ga nemam ni u malom mozgu sad više...amputirao sam ga iz pamćenja skroz

11. izlazak u "grad"

To nije za ljude.

A vi što ne igrate kolo krajišnici nikad biti nećete.
    http://www.youtube.com/watch?v=VtCx7BR7UMY

12. Ma tuđa deca.
    Ja imam kratke živce za druge ljude, ali kad vidim decu da se guraju, psuju, pljuju hranu, vrišti nasred parka, ma ja bih sve to tukla istog momenta. Ali mi je zato milina kad vidim lepo vaspitano dete, da kupiš čokoladu! Moju decu ću verovatno ubiti od batina ako budu histerični i huligani, ali neće biti takva. Strahovlada!

13. Ma sve pokušavao, nikad nisam mogao da slušam tehno (združna imenica za sve tuc-tuc) i metal (združna imenica za sve vrste koje postoje i za koje nisam čuo).
    Nije za mene uređivanje enterijera i eksterijera. Nikad nisam kapirao kad je potrebno krečenje i te kao fore daj da zalepimo nove pločice u kupatilu.
    Kola nisu za mene, isto i voda, stra me da vozim i da plivam (što bi reko D.Moran, što ako se slučajno odvezem u jezero).
    Nije za mene stav ko je pobego odavde, da je uspeo.
    Isto mrzim što reče Tulum izlazak u grad.
    Nije više ni rep/hiphop za mene, omatoreo sam.
    Mrzim to kad sve treba da se zna. Na primer, živim u malom gradu, gde kad upoznaš nekog, potrebne su dve veze da taj zna nekog kog ti znaš i aj u kurac. A svi me smatraju za čudaka, pa zato ne volim ni da imam fejsbuk iako sam ga imao.
    Nisu za mene devojke koje se smeju na fore Ivana Ivanovića i viceve o plavušama, ali šta ću kad sam okružen njima, pa ne verujem da druge različite uopšte postoje.
    Ima još. Uglavnom, totalno sam neprilagođen.

14. Slab sam na propalu kocku. Uglavnom ista fora sa svadbom što su već svi govorili. Terajte se bre u kurac i vi i vaši šuntavi običaji. Ukratko, nije za mene ova zemlja.

Mrzim to kad sve treba da se zna.

OOOO DA! Znači toliko mrzim kad idioti koji nemaju šta da rade po ceo jebeni dan nego se bave tuđim životima, seru o nekim skroz nebitnim činjenicama iz nečijeg života! Živi bre svoj život, ma koliko isti bio nesrećan i jadan.

Nisu za mene devojke koje se smeju na fore Ivana Ivanovića

Potpis.
    Nije za mene štrebanje, pogotovu ne ako se dobro ne izduvam. Baš sam izrekao mudrost...

15. Nisu za mene narodnjaci, ovi novi mi bukvalno fizički smetaju, osećam se nelagodno, a od onih starih mogu da slušam cirka 10 pesama. Nije za mene pretvaranje da mi se sviđaju Miroslav Ilić, Tozovac, Toma Zdravković i ostala "KVLT" kompanija. Do sad sam govorio da iako slušam metal, da su ovi stari narodnjaci dobri, ali me zabole kurac više, sviđaju mi se najviše 2-3 pesme i zabole me kurac šta će da misle neki debili kad im kažem da je Toma Zdravković go kurac.

P.S. Četničke pesme ne spadaju u narodnjake.

16. Kocka. Ne privlači me... Igrao sam raub i belu u marku po partiji s drugarima nekad ranije. Aparati i slot mašine u osnovnoj... Ne znam pravila teksas holdem pokera.

Automobili i motori. Opušteno vozim već 10 godina bez nekih posebnih znanja o alnaseru, pakni, manžeti, kubikaži, remenu...Što više pritisneš gas auto ide brže, kočnica služi da usporiš ili se zaustaviš, ono okruglo - kad oćeš da skreneš, zimi idu zimske gume, ljeti ljetnje, na onom kartončiću piše kad treba da mijenjaš ulje, na onom što svijetli - kad treba da suneš gorivo (ne ide u svako auto isto), vodu ili antifriz... Ne valja da ulaziš autom preduboko u rijeku ili se prevrćeš istim pri većoj brzini.

Moderni telefoni i ostali gadžeti. Telefone gubim ili ih na druge načine lišavam svog vlasništva bar jednom godišnje, ne bi mi se isplatilo da ulažem... Za ostale gadžete mi žao dati 100,200,300 eura...Al priznajem, ima finih fora koje me zainteresuju...15 minuta.

Sintetičke droge. Imao sam dosta prilika vidjeti da upotreba ovih opijata često nema za posljedicu samo narušavanje zdravlja konzumenta. Fino mi je i ovako.

Ima još...

17. ЏИМИ ОТКЉУЧАЈ БОСНУ. ПРАВДА ЗА БОСНУ!

18. Za mene nije linux. Jebem ti linux. Sat vremena ne mogu da podesim jezik.

PIZDA MU MATERINA KO NAPRAVI OVO GOVNO KAD NI JEZIK JEBENI NE MOGU DA NAMESTIM

I MALA SLOVA NISU ZA MENE

19. jezici... pojma nemam, al pokušaću još jednom, pa nek se sve goni u kurac, ako ne bude išlo...

ljudi koji mi govore da sam dobar čoek, naročito poslije tri piva sa mnom i to prva tri piva koja smo popili u životu... da se ćeraš u kurac i ti i pivo...

ljubljenje u obraz, sa svima odreda... i čestitanja isto, i to ona najgore vrste zbog radi zadovoljenja forme... isto i smješkanje kad ti neko nešto čestita...

metal, rep, tehno i to... jebi ga, krajišnik :) al' zato BMK prži ko sveta neđelja

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.