![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jednostavno se ne osecam prijatno u drzavi koja gaji pogresne ideje i gde se cene pogresne stvari. Oduvek sam osecao da je trebalo da budem rodjen negde u zapadnoj ili severnoj Evropi, jednostavno osecam da ne pripadam ovde. Bio sam u inostranstvu proslog leta na 3 meseca, Srbija ne da mi nije nedostajala, nego sam se izbedacio kad sam trebao da se vratim.
A jbg, opet nisi rekao šta ti tačno najviše smeta.
A jbg, opet nisi rekao šta ti tačno najviše smeta.
Kriminal, korupcija, nizak drustveni dohodak, nepostojanje svesti o ekologiji, seljacki mentalitet, Prva tv, Ivan Ivanovic, lazni moral....Ima dosta. Verovatno sam i zaboravio nesto.
Jedina razlika od svega ovoga između nas i njih je ovo što sam obeležio velikim slovima.
Ostalo sve što si naveo imaš i tamo.
Kriminal, korupciju, lažni moral i "seljački" mentalitet imaš svuda... Mene najviše nervira nekultura, neobrazovanost i nizak društveni dohodak, ali to je već nova tema.
Preduhitrio me Pezos. :-) Ljudi, šta vam je više sa tim Ivanom Ivanovićem, pa ima mnogo gorih stvari od njega, a i zar ne umete da promenite kanal?
Kriminal, korupciju, lažni moral i "seljački" mentalitet imaš svuda...
Slazem se da ima, ali u mnogo manjoj meri nego ovde. Ne cvetaju ni tamo ruze, savrseno sam svestan toga, ali da je bolje tamo, bolje je.
Sad ću da otvorim novu temu :)
Nije poenta u njemu, vec u masi ljudi koji misle da je taj humor zanimljiv.
Masi su zanimljive i Kursadzije...
Evo teme http://vukajlija.com/forum/teme/39732-sta-najvise-volite-a-sta-vam-najvise-smeta-kod-srba
Pa zamisli kad bi svi isto razmišljali i svima iste stvari bile zanimljive. Kolko bi dosadno onda bilo...
I tamo negde imaš neke šoove koji su šit i opet ima ljudi i tamo kojima su isti ti šoovi zanimljivi.
Није за мене велико друштво. Гуше ме сви, нервирају ме, зато што по неком неписаном правилу сви мисле да су до бола занимљиви, иако је то веома далеко од истине.
Из истог разлога мрзим сва масовна окупљања, било да су у питању, славе, свадбе, сахране, крштења, рођендани, испраћаји, а поготово ова окупљања вукајлијаша (лоло) на која никад нећу отићи, било у Бања Луци или у Београду.
Нису за мене ни људи које познајем, поготово они које не познајем. Због тога не волим чак ни ужу родбину, јер се сви праве да су као фини и дивни и красни, а иза леђа ми псују све по списку.
Неко је већ поменуо кола, а чини ми се Џими да рече форуме. Свађам се са будалама, које никада нигде вероватно нећу ни срести, осим у јебеном виртуелном свету. Част изузецима. :)
Босна, а сад живим у њој. Није ни Србија, где сам пре живела, ал' је више волим.
Изласци. Мрзим их, мрзим клубове, мрзим одвратну музику која се пушта, мрзим кич који људи поносно носе на себи и диче се тиме.
Девојке или било шта што има везе са њима. Мушкарци су пуно бољи, што се тиче доста ствари, а пријатељство је ту број један.
Има вероватно још тога. :)
WTF???!!!
То је моје искуство. Нисам још упознала девојку да ме није на неки начин зајебала. Имам доста познаница и другарица, све је то супер, али мене искрено много умара кад сваки јебени пут кад се видим са неком од њих морам изнова и изнова да причам о једном те истом и да решавам изнова проблем који је пре тога шатро успешно решен већ 354 пута. Смара. Смарају ме те све приче и та сва извештаченост, на коју наилазим.
Потписујем. Не волим превише да се социјализујем с људима, а с девојкама поготово, никад не знаш шта може да им падне на памет, нити кад ће да протумаче неки твој савим леви гест као флерт. Постоје жене које мисле да се цео свет ложи на њих, буквално све што урадиш, оне ће да протумаче као набацивање. Како ми је драго што не идем више на факс, па не морам да трпим то кокошарење. И то оговарање ''другарица'', а онда цмакање с истима кад се сретну... Тачно је само кухиња за жене, никако их не треба пустити да се социјализују. Мада многе и у кухињи фејлују.
Nikad nisam voleo niti znao da plešem, oduvek mi bilo em gej em apsurdno da skačem tako bez razloga, pa ga jebi da sto puta budem proglašen balkanskom seljačinom.
Потписујем. Још кад видим како сам мушкарци по клубовима врте куковима као жене уз ону усрану електронску музику (која и није музика већ више скуп звучних ефеката), смучи ми се. А тек салса... Фуј... Танго и валцер су и некако добри, бар поштено изваћариш партнерку, али салса са оним ифеминизираним овлаш додиривањем партерке уз безвезно млатарање рукама, ногама и главом...
Још кад ми неко каже да какав си у плесу - такав и у кревету, дође ми да му/јој врат поломим. Јесте, баш је неко са, благо речено, исфеминизираним покретима, расан јебач.
Никад нисам знао ни један плес, чак и коло тешко играм и нешто немам намеру да икад научим. Све сам у животу научио: и да свирам, и да певам, али да играм (плешем) никад.
Nije za mene ta preterana društvenost i fazon "dobar sa svima". Bojim se veće mase ljudi i prepunih lokala. Jednostavno ne volim tu gužvu. Nije za mene zagušljivi lokal prepun pavijana u trenerkama papagaj boja i koze koje glume ribe. Nije za mene fb jer ne znam da četujem o glupostima sa ljudima i da se kikoćem i mećem xd na njihove postove.
Nije za mene iskren smeh, jedino ironija može da me nasmeje i tuđa nesreća.
Nije za mene da se uvlačim nekome u bulju i da se smejem forama retardiranih ljudi samo zato što se svi smeju i zato što je IN.
Nije za mene civilizacija jednostavno!
Niste naišli na prave žene. Niko ne može da me ubedi da su muškarci manji idioti od žena i gotovo.
Џими је на прави начин схватио оно о чему сам писала.
Е да, мрзим и кад ме неко ућуткује, онда када сам туђим лупетањем испровоцирана да изнесем своје мишљење, а све зарад тога да бих остала у добрим односима са људима који ми углавном у животу и не значе ништа. Прикривено лицемерје.
Da li treba da se osećam povređeno? lolo
Nego, i ja imam tri najbolja prijatelja, i gle' čuda, nijednu najbolju prijateljicu!
Imam prijateljice ovako, ali ni za jednu nisam nešto preterano vezana. Žene imaju prijateljice jer ih mrzi da pišu dnevnik ili šta god... A kad su opičene ko ove moje, onda ne znaju da prestanu da trtljaju o nečemu sasvim desetom, nevažnom. Hoće sve da kažu, a ustvari ne ispričaju ništa. Mnogo me nerviraju, ali i njih na neki način volim.