Од те три теме, само на једној стоји нешто што се ипак не може назвати образложењем. Тако да би многобројно чланство које је учествовало на тим темама желело да прочита и продискутује о разлозима за закључавање. Иако сте добар део тих људи бановали.
Не бих отварао нову тему да ми нисте исто ово питање прескочили к'о цркнуту птичурину.
uplacujem 5 eura na razloge:
Zare i Goci - ma to je glupo, nista konstruktivno bla bla bla
Naci zvuk- leglo nacista bre, kako cemo u evropu bla bla bla
Što jes jes al ceo taj podforum je teški spem "Ko poslednji pobednik" nikad mi nije bio jasan smisao ove teme a otvoreno ih je preko sto komada plus još 2,3 čet teme aj da na sajtu nema čet pa bi postojanje ovih tema imalo smisla
Ja ni na jednoj od ovih tema nisam postovao al glupo je zaključavati teme poput žareta i gocija ako vole ljudi da razmenjuju linkove pesama ja tu ne vidim problem isto važi i za naci zvuk
Ko što reče čak onda treba zaključati sve ovakve teme
Свако мало се пренесе на активне теме у неком облику који ни на шта не личи.
Заправо, почело је да се преноси у активне откад сте закључали јебање.
glupo je zaključavati teme poput žareta i gocija ako vole ljudi da razmenjuju linkove pesama ja tu ne vidim problem isto važi i za naci zvuk
Ово. Плус што те теме нису стално биле у активним, већ су се активирале с времена на време.
Зато што је нека несрећа у мод тиму примила паре од ХДЗ-а.
Шалу на страну кења ми се од тог издркавања над темама које су ту сто година и ником не сметају само да би се показала нека своја виртуелна моћ и пуштала мудашца. Јао саћу закључам јебање, Жарета и Гоција и наци звук зато што могу, каква сам фаца прави шериф ко Гари Купер такорећи. Мош мислити...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Од те три теме, само на једној стоји нешто што се ипак не може назвати образложењем. Тако да би многобројно чланство које је учествовало на тим темама желело да прочита и продискутује о разлозима за закључавање. Иако сте добар део тих људи бановали.
Не бих отварао нову тему да ми нисте исто ово питање прескочили к'о цркнуту птичурину.
e sad si najebo. sad ce te banuju
Јебање је чист спем, ту нема приче + кепслок.
Дакле, нема ни најмање дискусије да је за закључавање, џаба није у активним, спем је.
За друге не'ам појма, не знам ни ко је Жаре ни ко је Гоци, ни што је Наци звук
Ајде стварно, нека им објасни неко од модова зашто је све то закључано, да се не би више расправљали око тога. Немојте га бановат.
Jebanje je kult, SMare. Mi jebemo, dakle treba nam tema jer jebemo, a ako ti ne jebeš tvoja stvar. A šta je naci zvuk?
http://vukajlija.com/forum/teme/30367-naci-zvuk-evrope
http://vukajlija.com/forum/teme/27675-zare-i-goci-fan-klub-vuci-sa-manjace-sel-rajz-agen?strana=23#post_1845090
Кога је угрожавао тај спем, кад се тема није појављивала у активним?
uplacujem 5 eura na razloge:
Zare i Goci - ma to je glupo, nista konstruktivno bla bla bla
Naci zvuk- leglo nacista bre, kako cemo u evropu bla bla bla
Ako je zaključana tema Žare i Goci, nek se zaključi pola tema za jednog izvođača/jedan bend.
A Naci zvuk nek se preimenuje u "Zvuci ekstremne desnice" ako vam već smeta naslov.
Ček, ček a šta je naci zvuk? Šta se tu uopšte diskutovalo?
Ја не јебем због снијега, али иначе јебем, међутим немам потребу да јебем и на вуки, дакле нисам недојебан.
Угрожава све.
Свако мало се пренесе на активне теме у неком облику који ни на шта не личи.
Ту причу смо завршили, спемчина је тешка, дакле ЛОК.
Сад видим да је Жаре и Гоци мање-више ту неђе са јебањем, дакле потпуно беспотребна тема.
Zato.
I nemojte da se ovo ponovi.
Костићу, откључах.
Ајде изнесите им све разлоге, да се не би понављало ово више.
Što jes jes al ceo taj podforum je teški spem "Ko poslednji pobednik" nikad mi nije bio jasan smisao ove teme a otvoreno ih je preko sto komada plus još 2,3 čet teme aj da na sajtu nema čet pa bi postojanje ovih tema imalo smisla
Ja ni na jednoj od ovih tema nisam postovao al glupo je zaključavati teme poput žareta i gocija ako vole ljudi da razmenjuju linkove pesama ja tu ne vidim problem isto važi i za naci zvuk
Ко последњи победник је нешто типа чат, али људи који више воле опуштено комуницирање, нешто као групни ПВТ.
Заправо, почело је да се преноси у активне откад сте закључали јебање.
Ово. Плус што те теме нису стално биле у активним, већ су се активирале с времена на време.
Zato.
Kakav si moderator kad ti je ovo odgovor za sve? Lepo reci šta i kako, a ne ovako.
Зато што је нека несрећа у мод тиму примила паре од ХДЗ-а.
Шалу на страну кења ми се од тог издркавања над темама које су ту сто година и ником не сметају само да би се показала нека своја виртуелна моћ и пуштала мудашца. Јао саћу закључам јебање, Жарета и Гоција и наци звук зато што могу, каква сам фаца прави шериф ко Гари Купер такорећи. Мош мислити...
nisam postovao ni na jednoj od tih tema,ali glupo je da ne date ljudima da se zajebavaju na svoj nacin
Грешка.
На дан кад је закључано, форум је личио на нешто.
Zato.
I nemojte da se ovo ponovi.
to je to! ma bravo majstore! legenda si svega mi