Dota 2

1. E radjard (Valter) idi isecaj dzejeve spotove...

2. Ovo je high noon yasuo iz LOL-a moj main ujedno imam 200000 poena na njega

3. Vise volim da kupiti divajn nego leba jesti ostr

4. Legion komander brate kakav heroj kakvi cigani oni iz valvea sto su ga prebacili u djevojku da mu je model u dotu 2 ali dobro nije neka haha djevojka nego jebac to je ok malo ali nije jebac ka u warcraft doti tamo je izgleda bas komandski

znaci legion heroj sasvim dobar jako

ides u sumicu zajebi ovo sto ti vele brate idi na lane maxaj prvu i to zajebi eee zlatila se vremena kad su postajali statsovi pa samo maksas drugu trecu ulti i statove

znaci njega pikas tamo posle 3-4 pick nemoj da ga pikas prvog jer ovi retardi mogu pikat bountija pa ti se moze ovaj iskakat po glavi prvi drugi lvl kad ne mozes ubit neutralca normalno cekaj malo da ovi retardi pikaju pa ti onda pikaj

znaci samo sumica ide se treca druga treca druga ulti
    nemoj slucajno da ides dagger prvi item brate ides ruku modrigan to je najjaci item na njega i znaci cim dobijes ulty ides da gankas nije bitno dje ali moras i molis obga da dobijes dmg ako dobijes dmg prvi duel a jos i sastavis ruku ogromna je sansa da ste dobili partiju ako izgubis duel jbg idemo jace idemo bolje posle mu pikas dagger jer je stvarno najjaci item u game

posle toga mozes da ides nasto ti je kurcu ćef sig

ako vidis da su pikali slarka ti odma insta pick lc ako te ubiju prije nego ti ufatis sa ulti njega i killas ga sig si izgubio partiju ali ako sve prodje gg znaci dobijate pa makar sakati igrali sig

5. Multicast paf paf paf x4

6. @Zangecu
    Ne možeš ti druže da pikaš LC koliko ja mogu bolesno da odigram sa AA. Juče sam imao 72 dmg iz duela hahaha

7. Serem vam se u usta ok?

8. Deku ne vidjam te na stimu...

9. Biciklisti > Dotaši

10. Biciklisti>ateisti>vegani>metalike>dotasi

11. Biciklisti>ateisti>vegani>metalike>studenti>dotasi

12. dotasi>Biciklisti>ateisti>vegani>metalike>studenti>kosmajci

13. Brt blam je cak i da je ovaj redosled :D

14. e zivojin misic ajde blinkuj se sa ove teme :D

15. e kosmajac ajde pali shadow blade i pedala sa ove teme :D

16. Pedala je izraz biciklista a vi dotasi ga koristite, ipak ste ispod njih ccc

17. pa ja sam i biciklista i dotas i student (ovoga me je najvise sramota bez zafrkancije ostr)

18. Zalim te 0,3 tilma trenutno

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.