Предвидите вукајлијашку апокалипсу

1. Sajt će da propane kad odgovrite zašto ste obrisali poster admini?

2. gamby

Пророчанство каже да када аутор "Малог вица", "Црнац ми је укро кола" и аутор "Малог кера" буду модератори у исто време, сајт ће се урушити сам у себе и то је то. Фали још једна карика.

ollanik je mali ker jel da?
    Crnac je faca, ko je mali vic?

ili sam to'ki nemac pojma pa sam sve omasio

3. Peki , da bi žgadija došla na vlast mora da piše defke. defke ocjenjujemo mi , što znači da su fejzbukaška gomna najmanji problem.

Bolje pitanje je ;
    Ko će biti gazda kad umre kaizen ?

4. Биће апокалипса, али ће томе претходити Други Долазак Могшин и сви који су верни остаће заједно у благостању које ће нам даровати русински-гркоправославно-могшоподобни Бог.

Карпати биће нови Олимп.
    Ја сам у миру, а ви?

5. ko je mali vic?

Мали виц је извјесни Cwelle Treci

6. Verujem da ce usled nedostatka bakarnih zica nestati severno-korejsko more i da ce to uticati na kolicinu protoka interneta, a vec prespora vukajlija ce nestati medju drugim brzim sajtovima

7. ahahahah, ladno postojao pokret u pokušaju mogšinih hejtera hahahaha
    ivinte na spemu.
    EDIT: HAHAHAHHA, kostić otvarač te teme hahahahahahah

8. Kaizen će prodati sajt Udruženju tajlandskih trandži i one će od njega napraviti sajt za reklamiranje svakojakih kuraca igračaka koje se nabijaju u bulju i ostaviće samo temu 'Prijavite autore koji vređaju i spemuju' jer je samo ona dovoljno gej.

9. Мали виц је извјесни Cwelle Treci

jebemliga nije mi jasno....

10. Зајебах се, мислио сам да је Смарко Малог кера написао.

11. jebemliga nije mi jasno....

А шта тачно?

12. aj sto si se zajebo nego mene zbunjujes lolo
    edit:
    faco, rece gambi da su 2 od 3 autora tih defki trenutno modovi, a cvele i ollanik nisu zato sam se zbunijo na sekund. al eto, rece gambi da je mislio da je smaretov ker.

inace apokalipsa ce dodje kad kaizen ode u kavanu da spiska novce od klitora, pa se usvinji od loze i vinjaka i u povratku kuci ga pregazi kamion komunalne sluzbe. onda on mrtav ne mere da uplati pare za server (pretpostavljam da se placa lolo) i puf.
    zato NE UPLACUJTE KLITORA, UBICETE KAIZENA

13. Lollolololo sedplase. Da ga sretne Novica iz 'Šišanja' i prebije ga zbog antisrpskih postera.

14. ili Novica, jasta....

15. kaizen će da se popne na vr Beograđanke i onda će da ga udari cepelin i on će dumre.

16. Жаре и Гоци ће хаковати сајт, откључаће њихову стару тему и отвориће ново Јебање па ће услед превише постовања сервер пасти за вјек и вјекова, изгубивши све дефиниције, постере и реакције.

17. Jandrino jato će doći i baciti pogled na sajt, prezrivo će reći da nije dovoljno krajiški. Kraj.

18. Apokalipsa će nastati kad mi odaberu definiciju...a more biti i kad doje jandrino jato što kaje kizo.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.