Гласање
  • Šaban
    banovan

За кога ћете да гласате на предстојећим изборима? Ал немојте да лажете и себе и друге и да се курчите нешто. Лепо реците.

• Фејзбукманијак

За Напредну странку.

• Војислав Шешељ

За Вадикалну стванку.

• Јова

Ni za koga, u Srbiji nemam pravo glasa, a i da imam, vjerovatno bi apstinirao, a da mi neko uperi pištolj i kaže moraš nešto zaokružiti, onda za jebeni DS.
    DS je postao kao SNSD u Republici Srpskoj, nemaš za koga drugog, pa glasaš za njih.

SPS ne valja - komunjare
    LDP ne valja - Čeda malo prolupo u zadnje vrijeme, ne znam šta ima toliko protiv Republike Srpske, u toliko radikalnim stavovima nešto smrdi (ko ga finansira sam Bog zna)
    SPO - donekle mi se sviđa, ali i Vuk je prolupao i suviše fluktuira u svom političkom stavu da bi mu se moglo vjerovati, bolje da se drži književnosti
    SRS - sviđaju mi se jer su doslijedni, ali ipak od takve njihove politike nema 'leba
    DSS - ta mi stranka djeluje suviše troma i usporena za bilo šta, ali sviđaju mi se neki njihovi stavovi i njihova doslijednost - bolje biti otvoren evroskeptik nego srati kao što seru naprednjaci
    Naprednjaci - najobičnija prevara, samo hoće vlast i to je to, demagozi obični
    g17+ - lopine

Na kraju ostaje samo DS - lopine, ali makar imaju neku koliko toliko normalnu proevropsku politiku, jest' da je kilavo sprovode, a ne zanemaruju ni nacionalni element, pritom jedu govna u vezi sa Kosovom, ali bar nešto pokušavaju. I imaju neku kakvu-takvu intelektualnu tradiciju, počevši od Mićunovića, pokojnog Đinđića...

Ovo je moje totalno laičko viđenje stvari, i stav izražen bez bogznakakve informisanosti. Al eto, kad me već pitate.

• Јова

E sad vidim da su oformljene neke koalicije
    pa imamo LDP i SPO zajedno, svejedno ne bih za njih glasao
    Dinkić je sad pod zastavom ujedinjenih regiona.

ali opet je to isto, manje-više.

• бури

DS je postao kao SNSD u Republici Srpskoj, nemaš za koga drugog, pa glasaš za njih.

ovo je glupost... ako neko glasa za SNSD na predstojećim izborima od meni poznatih ljudi, a da pri tom nema direktnu korist, smatraću ga neuračunljivim...

nego, da ne spemujem, glsao bih za Rasim, čini se kao OK čova...

• Јова

A za koga bi ti? Dok su bili Ivanić i Čavić na vlasti, sve nadležnosti su se ladno prebacivale na BiH, a kriminal je cvjetao, nije da sad ne cvijeta, ali tad je bila još veća anarhija.

• бури

nemam pojma trenutno, ako bi izašao na izbore onaj lik krsmanović vjerovatno za njega, mada bi i on prenio i ovo malo nadležnosti, al boli me višekurac za tim... završio sam faks i hoću da se zaposlim, al nema pičke da to uradim bez stranačke knjižice, i toga jebilo i prije, ali nikada ovako... evo im kurac, neću da budem član mafije...

• бури

Butt
    Palmu.

Butt
    BURI OCU TVOJE DETE

i ja 'oću da mi rodiš sina.... :)

• Butt

Javi kad budesx u Srbiji da se plodimo dedžgo!

• Gazimudo

Zato treba da se glasa za DVERI. Nisu nijedna kasta koja je gore navedena. Al medijski mrak radi svoje. Politicka scena se svela na 5 stranaka koje ne silaze sa TV, a ako cemo po logici CEDA I VUK ne bi trebalo da dobiju sekundu u javnosti u narednih 300godina.

Ja sam se za Dveri zainteresovao kad sam saznao da se Branko Dragas, ekonomista kog pratim vec neko vreme, njima pridruzio. Onda sam otisao na sajt i procitao njihov "statut" tj novi narodni dogovor kako su ga nazvali. U 90% slucajeva se poklapa sa mojim misljenjem.
    Svidja mi se jer im je politika zasnivana na realnim ocekivanjima i principu da ce nas rad izvuci iz govana a ne da cemo da zivimo lepse od tudjih donacija.

I da, nisu extremisti, iako mnogi ljudi cim vide Dveri pomisle na to. Na flejmovanje necu odgovarati, svako ko zeli moze da ode na sajt i procita sve lepo. U njihovom programu nema niceg sto se zasniva na mrznji prema bilo kome, niti se pominje nekakav rat i proterivanje..

• Слепи

Двери, јеботе! Једини који ваљају нешто на овој политичкој сцени...

• Триша

Ја гласам за неку мањинску странку, не размишљам пуно о политици па ћу дати мој вредан глас неком Рому који ће се спасти из јада и беде и постати народни посланик.

Добро је што су коначно увели да ко не пређе цензус мора да врати паре назад у буџет, нема више сто и нешто странака којима је једина разлика што имају имена поређана у другачијем редоследу.

• Букснетина™

Српска Напредна Странка.

Једини који Србију могу да изваде из најочајнијег стања које се памти.
    Једини који Србију воле, цене, поштују.
    Једини који Србију виде као место извоза, а не увоза.
    Једини који Србију не виде у Европи.

• Anarchyst

Ja izlazim iskljucivo na ove opstinske izbore za poslanike i nacelnika ovde kod nas u RS, jer se nerijetko neko od ekipe kandiduje, a na ove opste za parlament i to glasao sam na proslima samo zato sto sam dobio 30 KM da glasam za neku zbahu inace ne bi...kontam da vecina i u Srbiji ovako razmislja

• crnigrujan

E jebo ih ja sve redom... osim čede i vuka, rezil mi da ne navučem kakvu boleštinu.

• l

pa pobogu, kako "za koga"?!?!? ZA ĐOVAKA!!!!

• YouCantHandleTheTruћ

Гласам за ДС. Да довршимо посао!

• dusan1001

Једини који Србију не виде у Европи.

Zar oni nisu kao ZA evropu il sam ja nešto propustio?
    I realno koliko bi ljudi danas znalo za tomu da nije tolke godine lizo dupe šekiju
    Isto ko i maja gojković samo što je ona još nebitnija persona od tome i anželine