Гласајте који је мод следећи за размод

1. Pravda za Uroša!

2. Seks je precenjen kao uzrok prevremene smrti.

И ја се слажем.

ДРКАЊЕ ЈЕ ЗАКОН.

3. faco da ti odgovorim na post u zakljucanoj temi
    http://vukajlija.com/forum/teme/40523-pravda-za-mulicu?strana=1#post_1879216

kad i tebe razmoduju banovacemo se u tvoju cas'!

4. Banini

Pravda za Uroša!

pre 3 minuta

Thumb_ducic
    SherlockHolmes221B

Seks je precenjen kao uzrok prevremene smrti.

И ја се слажем.

ДРКАЊЕ ЈЕ ЗАКОН.

pre 2 minuta

molim vas, ne skrecite sa teme

5. Лоле, испунио си обећање. Ал' неће те ништа људи сконтати, имаш масу граматичких грешака :)

Немам их ја, има их Гугл транслејт, пичка распала ололо

6. faco da ti odgovorim na post u zakljucanoj temi
    http://vukajlija.com/forum/teme/40523-pravda-za-mulicu?strana=1#post_1879216

kad i tebe razmoduju banovacemo se u tvoju cas'!

Е, фала лијепо!

Немам их ја, има их Гугл транслејт, пичка распала ололо

Ја само знам да сам сигуран док не скупиш паре за судског тумача :)

7. JA bih da se banuje stefan kostic, zato sto je zakljuco jebanje i zmia zato sto se druzi sa njim

8. Ја само знам да сам сигуран док не скупиш паре за судског тумача :)

Добро си ти то промислио...
    :смишља_следећи_потез:

9. JA bih da se banuje stefan kostic, zato sto je zakljuco jebanje i zmia zato sto se druzi sa njim

Zmia je zbog toga već banovana a kao po običaju staroj šlihtari Kostiću ni dlaka s gleave ne fali i to ne zato što koristi drvofiks umesto gela.

10. СITAT
    :смишља_следећи_потез:
    TATIC
    :спрема бек ап план:
    cl_lw 1
    mp_startmoney16000
    b43,.,.,.,.,.,.,.,.

11. Зашто је милица бамована? И зашто више није модор?

12. i to ne zato što koristi drvofiks umesto gela.

Ахахахаахахахахаха умрео сам!!!

13. Мислиш МоРдор?

14. Зашто је милица бамована? И зашто више није модор?

http://vukajlija.com/forum/teme/40573-glasajte-koji-je-mod-sledeci-za-razmod?strana=11#post_1881180

15. нормално да ће да се противи таквим модовима као што су ти што су били против ње и наравно да ће каизен да је размодује јер му требају овце које ће да пасу траву и серу по цео дан, а онда да банују онога који им ували аргументовану курчину јер не знају како другачије да му одговоре. Е мој каизене.

16. Фејзе, 'оћеш ја да ти увалим аргументовану курчину? А? А?
    А?

17. нормално да ће да се противи таквим модовима као што су ти што су били против ње и наравно да ће каизен да је размодује јер му требају овце које ће да пасу траву и серу по цео дан, а онда да банују онога који им ували аргументовану курчину јер не знају како другачије да му одговоре. Е мој каизене.

Па нормално јашта, није човјек луд.
    Ево да си ти рецимо пастир: да ли би хтио да имаш 19 оваца које пасу траву, или пак да их одјебеш и оставиш једну који не пасе траву?
    Чак и да не узмемо у обзир цијене јањетине по кили ових дана, логично је и предвидиво шта би урадио. Не само ти, већ било ко од нас.
    МЕ-Е-Е-Е-Е-Е :))

Ђес Фејс

18. Фацо, то је била права духовничка метафора.

19. Зашто људе поредиш са овцама? Имаш неки неизлечен комплекс или шта?

20. Имаш неки неизлечен комплекс или шта?

Ово друго.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.