Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
u sigurnoj su kuci ako imaju dovoljno veliku oklagiju i kolekciju kuhinjskih noževa :)
daklem, mogu da moderišu dok čekaju da bude gotova sarma!
Е, а што не гласају и модови који је мод следећи за размод?
1200 maraka...
Не знам ја ништа. Ја само дежурам овде...
Ма кул, него ето питам безвезе. Што на пример сад ти не кажеш, ево, ја гласам да следећи буде размодован тај и тај, због тога и тога? То би било фер ја мислим.
ja glasam da se razmoduje Milo. dosta je rodjace 20 i kusur godina, iskuliraj malo....
Ма кул, него ето питам безвезе. Што на пример сад ти не кажеш, ево, ја гласам да следећи буде размодован тај и тај, због тога и тога? То би било фер ја мислим.
http://vukajlija.com/forum/teme/40573-glasajte-koji-je-mod-sledeci-za-razmod?strana=11#post_1881143
Хах:) Али мора да буде у збиљи!
Ti mislis da nije bio ozbiljan? Ne znam...otkako sam doso stalno mi nesto komentarise, prati me, proganja
Или си му исхакерисо налог, па сад сам ово радиш, само да би мене зајебаво, а Фаца збуњен блеји испред монитора на коме пише ВЕЋ СТЕ УЛОГОВАНИ!
Ако сам те провалио, опуштено, шибни ми само "свака част" на ПВТ.
Ова тема..је..занимљива...и није...отишла..у спем..и не треба ..је закључати. То..што...већина каже..да ..о овоме..пропаганда...
Najnovije definicije se čiste dosta dosta dobro. Dovoljno je da prebaciš na drugu ili eventualno na treću stranu najnovijih pa da vidiš. Većina ljudi se zasitila čitanja definicija, prešli su na postere pa sada na reakcije. I dosta ljudi dođe da vidi šta ima na forumu ili na četu, ne zanimaju ih definicije. To nije do moderatora, nego članova. Ako ćemo da se vodimo dosta jakim kriterijumom onda bi bila možda jedna definicija na sat vremena. A to nije ni lijepo ni korisno. U najnovijima treba da stoji i one koju su srednjeg kvaliteta, pa kamara ljudi onda ne bi dogurala do 100 poena kada bi se vodili tvojom politikom. Ili bi skupili tih 100 poena za pola godine.
Па оцјенио сам све дефке задња три дана, и ријетко је која била ђубар. Можда 30ак страна, а 10 модерисаних страна дефки по дану је успјех.
Ja sam pročitao i ocenio sve defke napisane u poslednjih sedam-osam dana. Provukao se neki đubar tu i tamo, ali svaka čast za posao.
Što se mene tiče, defke su najvažnija stavka sajta, a iz ovog iznad se vidi da trenutno sve šljaka kako treba, tako da ne vidim potrebu da se bilo ko razmoduje. Ok, ponekad zaškripi sa kvalitetom odabranih, ali kontam da treba zadovoljiti sve ukuse.
Toliko kvalitetnih autora piše danas, da ne razumem ove što kukaju kako su svi najbolji otišli. Verujem da su pojedince zgotivili, pa im sada nedostaju, ali uzmite da čitate nove definicije, pa ćete videti koliko grešite... umesto što se dičite time što ih ne čitate. Tja. Meni ste vi veći problem od modova.
Ja se ne dičim nečitanjem i nigde to nisam nikad napisao, već sam napisao da je izgubilo draž.
Znam da sam rekao da neću pisati ovde, ali samo je ovo trebalo da se razjasni.
Nisam te pomenuo, Peki. To čak i nije toliko utisak sa ove teme, koliko opšti.
Pa jel' će neko da glasa koji je mod sledeći za razmod ili neće? :-)
Imamo li neku nagradu ako izvuku našeg kandidata?
Немамо муда овако јавно, курде јел легло 197,28 км ?
Nije leglo baš kako treba...pošalji još jednom! :-)