Гласајте који је мод следећи за размод

1. Ја имам замерку на њено понашање, типа усиљени комунални полицајац.

Na kom ti sajtu boraviš?

2. Modovi, ne trpite kritike od žgadije!
    ZAPUŠITE IM USTA SA PO JEDNOM ODABRANOM I UMIRITE MARVU!

3. uostalom, forum nije primarna stvar na ovom sajtu, šta bre svi kukate za tim forumom. ja sam najbolje pisala dok nisam počela intenzivno da blejim na forumu. forum i treba da umre. koji će nam kurac uopšte?!?!?!

4. Ala kukate za ljudima kao nepravedno su banovani a ni sami ne znate šta su sve radili.

Реално, било какво пишање по модовима се дешава из незнања, јер аутори немају, нити могу да имају скоро никакав увид у рад модератора. Става сам да и најгори мод (какав је рецимо била Ципленок својевремено) заслужује да му се скине капа за заслуге.

А камоли Лули. Јеботе, неко наш'о да критикује Лули, треба га одстранити једним потезом са сајта. Чек да видим ко је то...

ЕДИТ ЈЕбем ти, како сам неписмен

5. Кад сте навалили нек неки мод промјени назив теме у

Гласајте који је мод следећи за размод - а да није Костић ?
    сморили сте више са Костићем, нек је просјечан аутор брише јебени ђубар.

6. Народе, нема фрке, све је у реду овде :)
    Дакле, дешава се то да нас критикујете, као што рецимо нпр. Неш Бриџис критикује Џимија да се хвата за једну ставку у расправи, и онда ми ако имамо логичан одговор за своје понашање, одговарамо као што то Џими, јелте, и ради.

Тема одлично функционише.

7. samo pustite ljude da se malo zajebavaju.

E ja sam uvek za ovo! Meni licno ova tema malo :\, pogotovu jer ljudi ne znaju ko koliki posao radi. Nemaju uvid ko koliko obrise postera, definicija, banuje itd. Nit, ko je sta odabrao. Ima nas 20 i to je 20 vrsta humora. Normalno je i da se nama ne svidi kad neko nesto odabere, dodje ti da obrises a ne da odaberes al prihvatis to i to je to.
    Kao sto se i vidi iz toga da misle da marijanaP nije aktivna jer se ne uloguje po 3-4-5 dana. To sto se ne uloguje po par dana ne znaci da kada dodje ne radi nista, radi 3 puta vise.
    Ne svidja mi se sto nema vise dogovora izmedju modova kad se desi neko sranje, nego se donese odluka 3 moda koja su u tom momentu bila aktivna, no aje.

А што се тиче Костића, нико ниједан ваљан аргумент није навео, већ га сви пљују, реално -- зато што им иде на курац. А ни сами не знате зашто вам иде на курац.

Ja iskreno za sad imam zamerke na njega sto sam mu vec par puta rekao, a to je da previse sajt svojata kao da je njegov i po njegovom nahodjenju dosta stvari radi. Al opet daleko od toga da je za razmod.
    Malo me jebe i to sto sam navikao da sam neka vrsta opozicije :), pa sam sad u drugoj ulozi pa moram malo lakse, inace bi jos vise kritikovao vise stvari.
    + sam guster pa me niko ne jebe ni dva posto, al se ni ne guzim nesto preterano.

8. Malo me jebe i to sto sam navikao da sam neka vrsta opozicije :), pa sam sad u drugoj ulozi pa moram malo lakse, inace bi jos vise kritikovao vise stvari.

Pa ti onda kritikuj nas i opet ćeš opozicionisati :)

9. Ово би требала бити нека врста анкете, ам?

10. јао види ОПЕТ ова тема.

да не буде да спемујем, што је мулуца размодована?

11. Ја имам замерку на њено понашање, типа усиљени комунални полицајац.

Pičkodržac!

Na kom ti sajtu boraviš?

А ти?

12. Ovde nije reč o njima konkretno, oni su mi pali na pamet jer su ekstremi svoje vrste.
    Dinamika na sajtu je na izdisaju. Nema sprdnje, nema zajebancije, nema kvalitetnog spema, nema banovanja, vraćanja sa duplih i ostalog kao što je ranije bilo.
    Koliko tek autora se registruje i napiše definiciju i krene da učestvuje na forumu-četu i ostalom a koliko njih zaobiđ celu priču oko sajta i samo napravi poster, iskopira link i ode.
    Jedan po jedan član odlazi jer mu dokurči moderatorsko kurčenje svojim položajem na sajtu, spem kao što neko reče je loš jer se svi trude da bude očigledan pa da im se progleda kroz prste i da ne budu banovani... Ima još tu stavki koliko hoćete ali nemonovno je da cenzura ga uništava.
    Sajt se čisti od sprdnje kao selo kada dolazi neki visoki predstavnik vlasti.
    Jel se to kajzen stidi govana sa ovog sajta pa zato naređuje jaču cenzuru ili šta?

Baš se pitam, šta će ovaj sam sajt da ponudi što nema na nekom drugom mestu.
    Foruma ima koliko hoćeš, četova još toliko, ako vam se kuca - blogovi, posteraških sajtova je sve više, sajtova sa animiranim gifovima isto ima...

13. да не буде да спемујем, што је мулуца размодована?

Мулуца је размодована?!?
    Обавештен сам као јебени Коштуница.

14. Pa ti onda kritikuj nas i opet ćeš opozicionisati :)

Nije ni cudno sto je sajt sranje kad ste VI autori to od njega napravili!
    Uh....sad mi je do jaja

15. Čini mi se da stremite ka čisto muškoj ekipi jer ste genocidna tvorevina i mrzite žene.

16. Ne dirajte Kostića on je odabrani kao ja, on ima plan i viziju!
    Salvador Dali
    Nostradamus
    Raspućin
    Mojsije
    Isus
    John Nash
    Jovanka Orlanka
    Adolf Hitler
    Van Gog
    bushido
    StefanKostić
    Ja...

Obični plebejci i smrtnici ne razumeju to!

17. Мулуца је размодована?!?
    Обавештен сам као јебени Коштуница.

Upravo o tome sam pricao

Ne svidja mi se sto nema vise dogovora izmedju modova kad se desi neko sranje, nego se donese odluka 3 moda koja su u tom momentu bila aktivna, no aje.

18. Čet, Moste... Ti si meni linkova svoj komentar gdje pišeš dimaš kamaru odabranih i uopšte definicija? Samoreklamiranje?

A da si očigledno pobrkao ovu Luli sa nekom sa bog-zna-kog-sajta, to je sigurno istina. Jer da iole pratiš ovaj sajt, skontao bi da si toliko zasrao sa pljuvanjem luli, da je to strašno.

EDIT: Tebe povrijedilo što ti je neko rekao da si dosadan? E moj ti, ako ti je ona rečenica kritična...

19. moj glas ide koztiđu
    i dalje sam uveren da je u pitanju neki program, ali nisam siguran koji
    sve moje pohvale idu carinom duplom - urradu

20. Kao sto se i vidi iz toga da misle da marijanaP nije aktivna jer se ne uloguje po 3-4-5 dana. To sto se ne uloguje po par dana ne znaci da kada dodje ne radi nista, radi 3 puta vise.

Nisam rekao da ne radi ništa, već da je najmanje tu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.