U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Имам ја друга '92 иде на академију за фудбалске тренере.
То је као факс за њих. Сваки дан ради са клинцима углавном :Д
Vi ste bas ozbiljni i toj nameri da osnujete AFK (Away from keyboard ) tim xD ili samo malo da utrosite slobodno vreme na raspitivanje o tome kako , sta , gde ?
Binba, vidimo da ti je pojam prosečne plavuše zanimljiv kako vizuelno, tako i u refleksiji njenog načina rezonovanja stvari. Pa napisali smo bar 5 strana unazad o celoj priči sa FSS, kešu, terenu. Stvar je ozbiljna, a i ovo što ka'e Džoni, 2030. polufinale sa Bajernom.
JEBAĆEMO ŠVAJNŠTAJGEROVE POTOMKE!!!
бинба, дођи у недељу да видиш колико је ово озбиљна момчад. тролололо
Izuzetno ozbiljna momčad. Izuzetno
Da mogu duži nadimci ja bi bio Johnny "Ozbiljni" Kurajber lololo
На нашим окупљањима се одржавају дискусије о фибoначијевом низу,Теорији да ли је васиона неограничена или да ли је њутна погодила јабука за питу или она дивља кис'ла.
A šta bi se desilo da na primer ta jabuka nije pala Njutnu na glavu nego nekom prosečnom Englezu koji bi je samo smrndžao, bez razmišljanja o tome zašto je ta jabuka zapravo pala.
Веома интересантно запажање, Манчо.
А шта ако је тај енглез био ожењен српкињом која зна да прави туфахије?
Вероватно би сео испод Ораха да га и то убоде к'о тикет.
Da da, apsolutno.
Ја ћу да будем вођа групе навијача са југа Србије, зваћемо се УЛТРА ВОС. Сваког викенда ћемо долазити у огромном броју и бодрити нашу момчад до пехара Лиге Шампиона.
Химна навијача ће бити:
Свакога дана ја на тебе мислим,
живот без тебе не могу да смислим,
а ти се часно за свети грб борииии,
док бакља наша за боје твоје горииии.
Ја те волим мајко, ал' живим за Вуку,
и зато на Ади ја правићу букуууу,
певаћу, скакаћу и палићу бакљееее,
док тигрови наши ракетају ракљеее.
РЕФРЕН:
ЧАРОБНА ВУКО, МИ ЗБОГ ТЕБЕ ЖИВИМО,
И БОЈАМА ТВОЈИМ УВЕК ЋЕ СЕ ДИВИМО,
ЧАРОБНА ВУКОО, ТИ ПОБЕДУ САД МИ ДАЈ,
НИКАД НЕ ПОСУСТАЈ, САМО ХРАБРО НАПАДААААЈ !!
( мелодија, Раде Лацковић - Чаробна жено )
Шоми дефинитивно ти препуштам улогу вође, ја ћу биднем барјактар.
Ја носим онда број 13. Резервис'о сам!
Ja 18 lololo.
Gospodo hoću jedinicu. Jesam li golman ili nisam :)
Jel gleda neko reprezentaciju?
Zašto sebi to da priredim? :)
Ja sam 11.
Dolazimo Zhajk i ja sutra izgleda!
Znaš koji sastav....u pravu si potpuno...
Ladno za reprezantaciju igraju sledeći igrači:
Darko Lazović, Ninković, Mijailović, Matija Nastasić i Ignjovski....lolololo
Ubili nas Škoti. Osam kornera već imali. Ako nas usere da ne daju gol i ako nas slučajno user da damo gol, možda pobedimo. Hrvati i Belgijanci će nas unakaziti.
Meni broj 4.
EDIT: Mada razmišljam da prepustim mesto na terenu nekom mlađem, a ja da se potpuno posvetim vođenju kluba.