Malopre sam se Čuo sa Fejsom i naša advokatica se informisala u Savezu oko stvari vezanih za prijavu kluba. Neću sada ovde o ciframa, ali mogu vam samo reći da je situacija izuzetno povoljna i to daleko povoljnija od one koju smo mi očekivali.
Bilo bi lepo da svi koji nemaju nešto baš neodložno, dođu u nedelju na VOS, da bi se sve dogovorili i od nedelje krenuli u akciju "AFK Vukajlija".
Stvarno dobre vesti, nećete verovati.
Inače Ninkin predlog je odličan, da oni koji baš ne mogu na fudbal u pet dođu do zvanične VOS kafane (klupice kod DNK) u 8. Eto na sat vremena makar. Posle nedeljnog sastanka se kreće u akciju.
E jebi ga ja nema šanse da dođem. Nije problem do posla, nego što imam veridbu u nedelju, tačnije neki skup kod mene gajbi. Dolaze matorci od sestrinog dečka, sprema se svadba i tako ta sranja, a to ni pod razno ne smem da propustim. Al' računam da će me Kure o svemu infpormisati.
Lutkar veruj mi da sam stvarno to i mislio, prilično se grozim te gungule. Voleo bih i svoju da nekako preskočim ako je moguće, al' nema od toga ništa :)
Brate, ja kandidujem tebe za predsednika kluba, lolo. E i onu paklicu ću ti donesem, samo me podseti :)
е па донеси је, подсетијо сам те! :)
Kada će video od prošle nedelje, ima li neko zlojavu?
Nemam pojma kad će video. Agilni je bio u selidba momentu, pa verovatno još uvek nije stigao. Ipak je to ludnica.
Ela će posle da okači slike sa Ade u nedelju. Agi, de je snimak od one prošle nedelje?
Kako sam se nakezio sunce ti jebem. Odmah na avatar!
Jaija! xD
I ja stavljam to na avatara čim prođe Partizan - Nefčija.
Biće, malo sam u gužvi :)
Dobro, nije o glavu, nego se najbolje na snimcima vidi napredak :)))
Malopre sam se Čuo sa Fejsom i naša advokatica se informisala u Savezu oko stvari vezanih za prijavu kluba. Neću sada ovde o ciframa, ali mogu vam samo reći da je situacija izuzetno povoljna i to daleko povoljnija od one koju smo mi očekivali.
Bilo bi lepo da svi koji nemaju nešto baš neodložno, dođu u nedelju na VOS, da bi se sve dogovorili i od nedelje krenuli u akciju "AFK Vukajlija".
Meni je za 7 dana ispit, ali potrudiću se da dođem bar oko 7-8 sati, na dogovor.
ВрХ!
Браво Фејзе, браво адвокатице! х))
Видимо се у недељу са блокчетом, па да ставимо на папир!
АААаа, срећа срећа радос'!
Stvarno dobre vesti, nećete verovati.
Inače Ninkin predlog je odličan, da oni koji baš ne mogu na fudbal u pet dođu do zvanične VOS kafane (klupice kod DNK) u 8. Eto na sat vremena makar. Posle nedeljnog sastanka se kreće u akciju.
Јој, једва чекам да чујем. х))
Крећем да бирам копачке! лолололо
E jebi ga ja nema šanse da dođem. Nije problem do posla, nego što imam veridbu u nedelju, tačnije neki skup kod mene gajbi. Dolaze matorci od sestrinog dečka, sprema se svadba i tako ta sranja, a to ni pod razno ne smem da propustim. Al' računam da će me Kure o svemu infpormisati.
lolololo
Естаблишоваћемо ти видео линк. хД
Lutkar veruj mi da sam stvarno to i mislio, prilično se grozim te gungule. Voleo bih i svoju da nekako preskočim ako je moguće, al' nema od toga ništa :)
Dobro to je stvarno zajebano za izvući se.
Bićeš informisan svakako, a znam da si za ovu priču, tako da kao da si tamo.
EDIT: Da ponovim saopštenje ispod.