Vukajlija Ol Star fudbal

1. E aj nek neko ponese i meni.

2. Mi po običaju, malo kasnimo. Ali, stićemo valjda do pet lolo

3. Ko kasni nek dođe na golf terene.

4. Ladno sam izgubio ključeve od gajbe ¿
    I sad se vratio na Adu i našao ih :-B

5. A imao sam jednu od boljih asistencija na VOS-u, onako, prava Dekijevska.

6. Ne bavim se procentima.

7. dekiju loknice popile mozak! lol

8. Ako sledeći put bude ovako loša organizacija, ima odmah da se presvučem i da ne igram uopšte. Mnogo sam se smorio što nismo lepo odigrali, ali dobro, biće valjda bolje sledeći put. Inače, konačno napravismo finu blejicu posle fuzbala. To je ok. Samo mi nikako nije jasno što smoriste Manču onoliko. K'o da on vas ispituje tako za vaš privatni ćivot...

9. Mora! To Deki, ne bi ja...

10. ИСКРВАРИО САМ ЗА ВОСА! Дупишете тамо 20 мл крви.

11. Био добар фузбал, мало била гужва, ал добро.
    А што се тиче организације, ја сам вам реко' да се одма' договоримо још на теми, ал' добро, БИЋЕ БОЉЕ КАЦЕ ВРАТИ КАПИТЕН!
    ВОС ЧЕКА ЏОНИЈА! лололо

А што се тиче АФК-а, ајде се одлучите, па ако постоји могућност ја би' хиљаду динара назад, мсм и кад сам их дао знао сам да су мале шансе да успемо ал ДАО САМ ИХ ЗА НАДУ, ЗА ИДЕЈУ, ДАО САМ ИХ ЗА ВЕРУ У ЈЕДАН ПРОЈЕКАТ, ЈЕДНУ МИСАО, ЈЕДНУ ФИЛОЗОФИЈУ КОЈА ЋЕ ЖИВЕТИ ДОК СМО ЖИВИ и није ми их никад било жао. Није ми их жао ни сада. Али ако већ постоји могућност рефундирања, добро би ми дошле.

12. Ne znam de su te pare al meni se baš ne sviđa ta ideja o vraćanju para.

13. Па мени се свиђа ако нећемо ништа да радимо са њима, а очигледно нећемо.

14. Za Džonija:

Bili smo:

Fejz, Deki, David, Laki, Reme, Zoki, Marvel, Dub, Vita, Nadimak, Enemi, Grifin, Agi, Arlovski, Andrej, Zola, Krauč, Raja, Dvorf, Debilko, Tandrčak, ja.

E i žene su bile i to:

Natnat, Lemaja i Nezaboravna.

15. Jebote Ombre nije došao, ne mogu da poverujem prosto lololol.

16. Boli me cevanica još od onog prvog sudara sa Agijem, valjda će proći za par dana. Dižem čašu aod-u i Remenskom za golove, to vam je poklon od mene, mwa! I dupišete ona tri moja gola u zadnjoj partiji.

17. ко оће паре назад нек се јави мени и нек ме сачека кад их будем имао, јер ја не бих да се циганишем и тражим паре од адвоката назад јер сам ја одустао од пословања. то би било ко да сам уложио паре у посо и он није крено како ваља и онда као јурим државу и партнере да ми враћају паре. а кажем вам, ко оће сома назад нек се јави и нек сачека док их не будем имао, а рок не обећавам.. јбга тако стоје ствари

18. Priča o srpskom filmu definitivno obeležila vos lololo

19. RASKANTAGUZILI SMO VAS!
    P.S. Nije Zoki pizda nego vi što ste ga uzeli!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.