Vukajlija Ol Star fudbal

1. Али ако већ постоји могућност рефундирања, добро би ми дошле.

Као што је и фајз рекао на претходној страни, тако вас и ја подсећам да је Фејз рекао давно да паре које дате, не могу бити враћене јер иду адвокатици "Змији" ако се ја добро сећам.

2. ко оће паре назад нек се јави мени и нек ме сачека кад их будем имао, јер ја не бих да се циганишем и тражим паре од адвоката назад јер сам ја одустао од пословања

Како си ме сад изнервирао, јуче си питао хоћете да вам вратим паре, нити си рекао од кога нити како, што се подразумева да су то оне исте паре. У овом случају заборави на причу и немој више да их нудиш назад и нек остане онако како смо се договорили на почетку. Ко да мене боли курац за сома динара, а још ме мање боли курац да се циганишем за њих, а још ме мање боли курац да их теби узимам.

3. Realno mi se jebe za pare, i kraj sa tom pričom, da ste neki ljudi do sad bi smo imali klub, ali vi se ciganišete. Neozbiljni ste i seva mi jajo sad i da oćete da pravite klub mene to ne interesuje.

4. Не можеш никог конкретно да кривиш, покушали смо, нисмо скупили довољно заинтересованих људи и то је то. И сви смо криви а и није нико, шта сад... А оладили смо се изгледа скроз од те приче.

5. конкретно ћу свима вратити паре само сачекајте кад их будем имао

-Енеми
    -Деки
    -Арловски
    -Џони
    -Агилни
    -Провирон
    -Бвлдга
    -Манча
    -Oмбре
    -Давид
    -Неамнадимак
    -Лаки

-Ђембелом паре треба да врати Џони јер ми их никад није ни проследио

стрпите се једно месец-два па ћу да вам вратим све

6. a meni onih 500 evra što duguješ već tri godine?!?!??!

7. ДИ СУ НАШИ НОВЦИ ДИ СУ НАШИ НОВЦИ??

Слободане, изчилирај, твоје паре сигурно нећу да узимам, а не верујем да ће и било ко други.

8. Ma kupite neko manje prase, uzmite nekoliko gajbi piva i kupite loptu.

9. Ma daj Fejz, kome ćeš sada da vraćaš, opušteno bre.

10. A da ja vas pitam jednu stvar, koji vam je kurac?! Što je bre ovoliko tenzija na Vosu poslednjih nedelja... Mism, valjda je to neka zabava, šala komika. Ne znam...

Jbg, nije ovo ni prvi ni poslednji Sloba koji je pare odneo na Kipar ;))

11. Ма Слоба се истриповао да му тражимо паре, а ја волим паре па се понудио да му их узмем. лолололо
    Иначе није било тензије јуче, бар не да сам ја видео, немој да нам квариш проток енергије Густињо.

12. Što se mene tiče ni meni ne treba. Ostaje samo žal što nismo sproveli ideju do kraja, a samo je malo volje falilo. Ostaje to da smo se ipak potrudili, a posebno se potrudio Fejs.

To jest, vidite kako hoćete, dogovorite se. Po meni ne treba niko, ništa nikome da vraća.

EDIT: Jedine pare koje neko treba da vrati su 1000 dinara koje ja treba Bebopu da vratim jer nisu ni stigle do Fejsa. Prvi VOS koj Beb javi da dolazi donosim mu.

13. KAĆE ROŠTILJ!?

14. Иначе није било тензије јуче, бар не да сам ја видео, немој да нам квариш проток енергије Густињо.

Moram malo znaš da ubacim neki poluprovdnik lolo

KAĆE ROŠTILJ!?

Gledajući organizaciju od prošle godine, recimo u oktobru 2012 lolo

15. Organizovaću roštilj, obećavam.

16. Jbg, nije ovo ni prvi ni poslednji Sloba koji je pare odneo na Kipar ;))

ahahahahahahahahshas ahahahahahqh AAAAAAAAhahahahahaha
    elem:
    "Gde je Džoni?"
    "Da je bio Džoni bar bi se organizovali!"
    "Ko je organizovao fudbal ovako? - Fejs. - A gde je Džoni?"
    "Da sam znao da neće doći Džoni da organizuje ne bih ni dolazio da jebem tri pičke u studenjaku i prošetam svoje bahama bermude po prljavom Beogradu, gari."

17. Džoni piJo rujna vina na svadbi, krk'o meso i sa gospođom svojom ples'o :)

18. Ček tamo plusove da upišem samo :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.