JA JA JA JA JA JA JA JA JAAAAAAAAAAAAAA!
Jebem vas usta nenormalna, jutros dok sam prao zube setim se onog Arlovski bi jeli Viskas svaaaaaki daaan. :D
Bajdavej Arlovski, ponesi i sledeći put tog Viskasa, da i mi upadnemo u fazon. :D
O jebem vas lude pa gde metuste u četiri sata, to valjda krećemo tek tamo od juna kad se dan baš produži. Al' da ne jedem govna mnogo, ovog vikenda skoro sigurno dolazim da bacam mađije na golu. Naravno definitivno potvrđujem do petka.
Deki, ko je imao bahama bermude?
E da, počeli dolaziti neki ljudi što znaju da igraju. I ne zajebavaju se, samo ćute i igraju.
Ti lololo
Panju jedan, to su havajke.
isti je to kurac lolo
Bermuda, Bahama kam on priti mama.
Idemo bagro, novi spisak.
01. Kurajber
02. Blejk Grifin
03. Agilni
04. David
05. Arlovski
06. Gonzo
07. Laki
08. Ninka
09. Drug Raja
10. Deki
11. Kačamak
12. Fejz
JA JA JA JA JA JA JA JA JAAAAAAAAAAAAAA!
Jebem vas usta nenormalna, jutros dok sam prao zube setim se onog Arlovski bi jeli Viskas svaaaaaki daaan. :D
Bajdavej Arlovski, ponesi i sledeći put tog Viskasa, da i mi upadnemo u fazon. :D
Jašta!
што у 4 тек, дај барем 3 ако не и 2. и мети мене ал није сто посто сигруно.
Pa aj za sada u 4 kao prošle nedelje, pa ćemo tamo na licu mesta da se dogovaramo koji je najbolji termin, pa da ga držimo jedno vreme.
Stavi i mene al ja stižem tek oko pet i dvadeset.:(
O jebem vas lude pa gde metuste u četiri sata, to valjda krećemo tek tamo od juna kad se dan baš produži. Al' da ne jedem govna mnogo, ovog vikenda skoro sigurno dolazim da bacam mađije na golu. Naravno definitivno potvrđujem do petka.
Stavi i mene na spisak...
I mene.
I mene. Inače igrao sam prošle nedelje u 3 i bilo je ne moguće za igranje a kad komunjara kaže on ne laže.
ја сам за у суботу
Dolazim i ja.
Момци, јел био Жајк некад на фудбалу?
Доћи ћу и ја после краће паузе.