Vukajlija Ol Star fudbal

1. Deki, ko je imao bahama bermude?

2. E da, počeli dolaziti neki ljudi što znaju da igraju. I ne zajebavaju se, samo ćute i igraju.

3. Deki, ko je imao bahama bermude?

Ti lololo

4. Panju jedan, to su havajke.

5. isti je to kurac lolo

6. Bermuda, Bahama kam on priti mama.

7. Idemo bagro, novi spisak.

Ada Ciganlija, 16:00, Subota, ajdučki sastanak na terenima kod golf terena. Tamo igramo.

01. Kurajber
    02. Blejk Grifin
    03. Agilni
    04. David
    05. Arlovski
    06. Gonzo
    07. Laki
    08. Ninka
    09. Drug Raja
    10. Deki
    11. Kačamak
    12. Fejz

8. JA JA JA JA JA JA JA JA JAAAAAAAAAAAAAA!
    Jebem vas usta nenormalna, jutros dok sam prao zube setim se onog Arlovski bi jeli Viskas svaaaaaki daaan. :D
    Bajdavej Arlovski, ponesi i sledeći put tog Viskasa, da i mi upadnemo u fazon. :D

9. што у 4 тек, дај барем 3 ако не и 2. и мети мене ал није сто посто сигруно.

10. Pa aj za sada u 4 kao prošle nedelje, pa ćemo tamo na licu mesta da se dogovaramo koji je najbolji termin, pa da ga držimo jedno vreme.

11. Stavi i mene al ja stižem tek oko pet i dvadeset.:(

12. O jebem vas lude pa gde metuste u četiri sata, to valjda krećemo tek tamo od juna kad se dan baš produži. Al' da ne jedem govna mnogo, ovog vikenda skoro sigurno dolazim da bacam mađije na golu. Naravno definitivno potvrđujem do petka.

13. Stavi i mene na spisak...

14. I mene. Inače igrao sam prošle nedelje u 3 i bilo je ne moguće za igranje a kad komunjara kaže on ne laže.

15. ја сам за у суботу

16. Момци, јел био Жајк некад на фудбалу?

17. Доћи ћу и ја после краће паузе.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.