Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jeste, igra fudbal dakle postji :)
Računajte da dolazim i ja.
ARLOVSKI BI JELI VISKAS SVAAAAKI DAAAAN! lololo
Slobo, meni moras da vratis taj kes danas do 16h, jer treba drugaru da dam, ali moras sa mojim caletom da se nadjes, jer ja radim, a onda ce on meni da da da ja dam drugaru, kad mi ti das. Eto da znas...
Sto se tice Vosa, nema me, idem na pute daleke.
P.s. DEJANE, ne budes li mi doneo magnet iz Angole, ima da ti se poserem na soferku. Pa ti vidi da li sam ozbiljan ili ne....
EDIT:
Evo, ja kucao na netu Angola fridge magnet i izaslo mi trilijon vrsta, sto znaci da imaju, a imaju i na aerodromu, tako da ne vidim zasto neces da mi doneses magnet!!!!!!!!
Deki ide u Angolu? Hoću ja staklenu kuglu! Ako imaju magneta, imaju i kugle!
http://i34.tinypic.com/epg3so.jpg
01. Kurajber
02. Blejk Grifin
03. Agilni
04. David
05. Arlovski
06. Gonzo
07. Laki
08. Ninka
09. Drug Raja
10. Deki
11. Kačamak
12. Fejz
Ma kasno vam je to u 16h.
Doneću ti magnet jebo te magnet! :)
Sad posle praznika.
@Johnny
ahahahahahahahahhhaa
Мени донеси црнкињу. И пробај да сазнаш шта који курац значи оно што држим на ретровизору.
Deki čekaju te Angolanci tamo, čuvaj se lololo
Kol'ko ostaješ tamo?
Šta ćeš bre uopšte tam oda radiš?
Nemoj piti onu njihovu rakiju, Deki, od toga ljudi oćorave momentalno.
Svaki šut mu ide u okvir gola, pa kupiše ga reprezentacija Angola.
Ima da ga pojedu, cijela Afrika će nam biti zahvalna.
A meni kuglu? Zašto me ignorišeš?
A jeeeeste iljadu! lolo
Nemam pojma 15 dana, ne vise.
Формирамо несврстане опет, краљ Африке и Азије, Хајле Селасије, шаље поздраве, ка'е, друже Вукајлијо, доживотни преседниче самоуправне Србије води нас у нове победе...
Па онда Трст, па црвени пасош, армани џинс, Истанбул, Макарска, вино и гитаре.
Ima da bude sv.Deki, zaštitnik i hranitelj gladnih koji se žrtvovao za gladnu djecu Angole i Mozambika.
Pazi da ne završiš na Angoli otok.
Kakvu kuglu? Nisam te razumeo...
Da.
Nauči ih šta je VOS i sve tekovine istog. Nauči ih da se poštuju u Angoli kao mi što se poštujemo i kolika je snaga YA YEMENA!
http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/m1nkuSP0on4KZfzFHjsJNFQ.jpg
Pliz, dam ti dva kruga bajs.