Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Prije će da stane u svinjsko korito, nego na bajs.
Angolska vatrena kugla....ŠIJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSS!
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201107/165805/sakupi-zmajeve-kugle.jpg
Deki pazi se Angolskih pitona. Zajebana vrsta zmije kako se priča lolololo
Tri kruga? :)
Kak'i si ti to bosanac? veli se tekme TE-KME! lolo
Zmija se guštera ne plaši. šukšukšukšukšukšuuuuuk IDE VOOOOOZ! loloo
http://api.ning.com/files/XaYtHtHm6JM5BAmCiMVxG4wFv90NHOtAM606Hsfa6w*akiNuHDpXkCUhyvNgYLm0MYUHIkDawbvinMsMIoGbTjoGlfGbdmyJ/GleeApproval.gif
E, u nedelju u Stojniku igramo protiv FK Vojvoda. Ime nalaže da moramo da ih pustimo da pobede. Ko ide?
E da, hoću i ja magnet za frižider!
Ja ocu neki lokalni angolski viskas al da bude baš ono "niko čuo" uber hipsterski da se hvalim po viskalištima.:):*
Deki, i meni poklon! Kad se već lažno predstavljaš kao ja lolo
01. Kurajber
02. Blejk Grifin
03. Agilni
04. David
05. Arlovski
06. Gonzo
07. Laki
08. Ninka
09. Drug Raja
10. Deki
11. Kačamak
12. Fejz
Neću biti pri netu par dana. Dolazim u subotu svakako.
Agilni, apdejtuj spisak, a vi ostali se prijavljujte, mada uskoro ćemo ustaliti fudbalicu, pa se neće ni praviti spisak.
Da, dolazim i ja na VOS. 65 %
Štakurac kod golfterena, odemo na prve terene, ionako nas ima šurnaest. Hoće par penzionera i italijana da nas goni u geto da igramo fudbala? DOKLE TA TIRANIJA?!?!1111dva
Vidi ga Boja, lolo :)
01. Kurajber
02. Blejk Grifin
03. Agilni
04. David
05. Arlovski
06. Gonzo
07. Laki
08. Ninka
09. Drug Raja
10. Deki
11. Kačamak
12. Fejz
13. Gusti sok
14. Zoki Munja
Lolo, gde je baršunasti na spisku? Pitam ja vas.
Marvelj, kod golf terena je bolje. Ne volim te matorce
Ne volim ih ni ja, ali hoće li nam šačica krkobabića sa Parkinsonovom uzimati teritoriju?! STOP RASPARČAVANJU SRBIE!!!
Ja više volim svakako onaj teren kod golf terena, nevezano za te matore prdare. Uvek mi najbolja bleja bila tamo.
Kako se Agilares odma' pr'ivati posla. To cenim bre. Vidi spiska kako sija.
E pa, ja sam najbolje igrao na onim drugim!!