Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ne palamudi, nego reci je l' dolaziš :)

2. Ada Ciganlija, 16:00, subota, TAČNO NA VREME DA BUDETE NA BETONSKIM BORILIŠTIMA KOD GOLF TERENA, TAMO SE NALAZIMO, A NE KOD STONHENDŽA!!!

LEMAJA NE MERI VREME!!!

AL' ZATO DOLAZI MANČA KOJI NE IGRA.

01. Kurajber
    02. Blejk Grifin
    03. Agilni
    04. David
    05. Arlovski
    06. Gonzo
    07. Laki
    08. Ninka
    09. Drug Raja
    10. Deki
    11. Kačamak
    12. Fejz
    13. Gusti sok
    14. Zoki Munja
    15. Marveljous

3. Palamuđenje mi je srednje ime. Narafski. :)

4. Haha, penzioneri vas otjerali sa terena. Sad morate prdare na travu.

5. E, ja dolazim al' ne igram.

6. E Džoni, zajebao si se za Debilka, bio je on i pre, a napisao si ga ponovo.

7. To kad propustim jedan vikend, broji mi pluseve od početka. XD

8. Kiks ispravljen, Agilares, opet pohvale za ozbiljno shvatanje organizacije.

9. e ja moram grdno da vas razočaram, ne mogu u subotu da dođem, ne znam ko će da vam meri vreme. znam da je teško, znam da vas bacam u jezivi problem, znam da to totalno nije u timskom duhu, znam da sam nezamenjiva, ali šta da se radi, morate nekako da smognete snage, i nastavite dalje bez mene!

10. Ја паузирам ове две недеље због повреде лололо

Шалим се, идем у родни крај да се форматирам мало и то.

11. лоло а што не убаците рча и боју у списак?

12. Neeeee! Ko će nam sad nezainteresovano kazivati "Još 5 minuta".:(

13. :((((( znam da sam vam od neprocenjive vrednosti, i da sam upravo ja bila ta koja je održavala ovu hrabru i neustrašivu ekipu svojim vizionarskim duhom i nepokolebljivom nadom u bolju budućnost, ali vi morate dalje u nove pobede, neka vam moja vera zauvek živi u srcima!!!
    :pada u očajanje jer ju je život surovo otrgao od njene momčadi:

14. Editovao sam post gde je spisak, da sve na vreme razočaram o Lemajinom nedolasku.

15. Lajk ako ćete da se nadjemo kod kamenja! :-<3 :-
    U INAT SVIMA I UPRKOS SVEMU!

16. наставићу статистику од следеће недеље, овај викенд је пропуштен јер смо сви били у курцу а и нико није поно ништа да се пише. стога, настављамо од следеће недеље регуларе. Хтео сам да је обришем, ал ми некако жао јебему лебац...

и да питам ја, јел идемо ми у стојнике?

17. Aj ja ću da zapisujem statistiku ovaj fudbal taman, ionako ne radim ništa.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.