Vukajlija Ol Star fudbal

1. Steiner?

ahahahahahah lololo T A J ! !

2. КАЋЕ РОШТИЉ? И што нисте отишли у Стојник?

3. ja nemam para za stojnike a ne mogu da podnesem da budem na nečijoj grbači

4. Može basket, može!

5. UPS I DID IT AGAIN!
    KLIO REVOLUCIJA!

Ogovarali vas posle lolol

6. Roštilj će biti, najkasnije krajem maja. Organizovaću sve do tad, ali nećemo pre.

7. E Džoni bili smo:

Fejz, Zoki, Deki, Laki, David, Raja, Marvel, Trišović, Andrej, Blejk, Enemi, Ninka, Agi, Gusti, Gonzo, Arlovski. I Nata i ja blejali sa strane.

8. IDITE U VAŠE JEBENO SELO PA TAMO TRAŽITE AUTE RUKE I PREKO POLA! NE PREKIDAJ ME DOK IGRAM FUDBAL!

9. REDNEĆENJE JEMEN!

10. IDITE U VAŠE JEBENO SELO PA TAMO TRAŽITE AUTE RUKE I PREKO POLA! NE PREKIDAJ ME DOK IGRAM FUDBAL!

Ovo beše skroz neočekivano.

11. IDITE U VAŠE JEBENO SELO PA TAMO TRAŽITE AUTE RUKE I PREKO POLA! NE PREKIDAJ ME DOK IGRAM FUDBAL!

А коме си ти то уопште реко?

12. Извињавам се што сам испалио, искрсло ми је нешто

13. Ја сам јуче тако цркао после оног јурења за Агијем, душа не да ми отишла у нос, него је отишла у фронтални кортекс и забаговала тамо. Ја знам да немам појма диграм, али ако вам ја дам гол левом ногом, онда се колективно обесите сачмаром о водокотлић, лололо

14. Ja vala sledeći put donosim rekete i lopticu za badminton pa makar se sama dobacivala :)

15. E pa to valjda mogu da radim lolol.

16. Tako je Mančo! To je duh! Šta imaš od onog zapisivanja? Samo punu šaku umornih prstiju!

17. Prijavljujem se i ja za vukajlija ol star badminton!

Ma, onim Andrejima, Trišovićima i Zokijima...

18. БИЛИ СМО НА СТОЈНИКУ И СЛОБА МАЂИЈА ПОСТИГАО ПРВЕНАЦ ЗА СТОЈНИК!!!

Иначе било је 1:1 на крају невера!

19. Znao sam da si njima rekao Deki lolol. U čudu se našli ljudi.

BRAVO FEJZ!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.