kad mi prodje temp. ovih dana ici cu na adu i to,pa vrv cu svratiti da se pozdravim s vama zablejim na par minuta,al ne znam gde ste vi :D...
Aj' nek' neko sačeka mene kod stonhendža oko 10 do 5, da ne bih gatao na kojem ste terenu. Bacite mi poruku ako hoćete ili ovde javite.
Znaci otisao oko 2 na adu, kao sacekacu fudbal, basket sve kul. Medjutim toliki je haos bio da sam popizdeo i vratio se gajbi. Jebem ti adu ti jebem
Пошто сам нови овдје, само да питам да ли се организовало некад нешто слично у Новом Саду? Поздрав свим "спортистима" :)
Da ja znam, nije, Lale su to, metilji.
ako neko pridje i uzvikne IGRATE KO SISE znajte da sam to ja xD
Има и нас по који дођош, зато питам, знам ја да су Лале инертне само на јелу :)
Iscimaj Predražinja, Duba i ekipu, nagovarali smo ih mi da se organizuju za tekmu protiv nas al' nikako da se nakane. :)
DAO SAM GOL!!!
S POLA TERENA!!! AJMOOO TA LA SIII
TOOOOOOOOOOO! ASI GA ŠUKNO KO DA SAM GA JA DAO OPAAAAAAAAAAA
JA PROMAŠIO SPORT!
ТИ СИ ПРОМАШИЈО ЖИВОТ ДЕЏГО
Pedja sad igra za repku beograda lololo
Ja se vratio u stilu, sa 3 komada i kojom asistencijom. Lepo beše, samo hendikep sa loptom i penalom je malo kvario, ali ajd', nema veze.
Kojim penalom lololo?
A što se tiče penala mislim da su više instance presudile. Ipak, lopta ne laže...
Нусми, реклама!
Što nisi došao juče? Baš je bilo kul ulaziti na adu 2 sata i onda shvatiti da nemamo loptu....
BOL DONT LAJ! http://1.bp.blogspot.com/-RYRsbtF_bgA/UQQMvo9GivI/AAAAAAAABsU/BdTWUR-k30c/s1600/BDL.png
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
kad mi prodje temp. ovih dana ici cu na adu i to,pa vrv cu svratiti da se pozdravim s vama zablejim na par minuta,al ne znam gde ste vi :D...
Aj' nek' neko sačeka mene kod stonhendža oko 10 do 5, da ne bih gatao na kojem ste terenu. Bacite mi poruku ako hoćete ili ovde javite.
Znaci otisao oko 2 na adu, kao sacekacu fudbal, basket sve kul. Medjutim toliki je haos bio da sam popizdeo i vratio se gajbi. Jebem ti adu ti jebem
Пошто сам нови овдје, само да питам да ли се организовало некад нешто слично у Новом Саду? Поздрав свим "спортистима" :)
Da ja znam, nije, Lale su to, metilji.
ako neko pridje i uzvikne IGRATE KO SISE znajte da sam to ja xD
Има и нас по који дођош, зато питам, знам ја да су Лале инертне само на јелу :)
Iscimaj Predražinja, Duba i ekipu, nagovarali smo ih mi da se organizuju za tekmu protiv nas al' nikako da se nakane. :)
DAO SAM GOL!!!
S POLA TERENA!!! AJMOOO TA LA SIII
TOOOOOOOOOOO! ASI GA ŠUKNO KO DA SAM GA JA DAO OPAAAAAAAAAAA
JA PROMAŠIO SPORT!
ТИ СИ ПРОМАШИЈО ЖИВОТ ДЕЏГО
Pedja sad igra za repku beograda lololo
Ja se vratio u stilu, sa 3 komada i kojom asistencijom. Lepo beše, samo hendikep sa loptom i penalom je malo kvario, ali ajd', nema veze.
Kojim penalom lololo?
A što se tiče penala mislim da su više instance presudile.
Ipak, lopta ne laže...
Нусми, реклама!
Što nisi došao juče? Baš je bilo kul ulaziti na adu 2 sata i onda shvatiti da nemamo loptu....
BOL DONT LAJ!
http://1.bp.blogspot.com/-RYRsbtF_bgA/UQQMvo9GivI/AAAAAAAABsU/BdTWUR-k30c/s1600/BDL.png