Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://i.imgur.com/H4paOvh.jpg
хаххахахаха
Hahahahaha nema dalje!
Заборавио сам да сам заказао опасан клабинг... Јбг, кацам идиот, а баш ми се играло.
Au Manč matori kako si izobjašnjavao sa ovom slikom...
A ništa.
http://www.afterelton.com/sites/www.afterelton.com/files/scarymovie1101010.jpg
Ahahahaha, slika iskidala!
Bilo gotivno juče na VOS-u. Dobra bleja posle fudbala. Drago mi je što smo se skupili taman da igramo, ali mora to malo masovnije. Inače VOS se pomera za 6 popodne u subotu. Sasvim je dovoljno vremena da igramo od tad.
Lopta se može smatrati mojim propustom, pošto sam organizator i izvinjavam se.
Uglavnom, meni bila dobra bleja, uspeli smo i sa onim sranjem što smo Arlovski i ja kupili za 600 dinara da odigramo dva fudbala i lepo smo na kraju pocepali loptu od čega je profitirao Predražinjo pošto je dobio novu kapu lololo
Ajd i ja da podelim utiske:
Steta sto se nismo organizovali na vreme za loptu, al ono, svi smo krivi, jer se niko nije iscimao da proveri... tako da Dzoni, opusti se, svi treba da se cimamo ubuduce oko takvih stvari.
E da, i svaka vam cast sto ste se ti i Arlovski istalili za loptu :)
Fudbalica je bila ok, bleja jos bolja...
сл пут кад будем долазио носићу лопту :)
Dobro bi bilo da Gubitnici i Flafičasti malo porade na dolaženju na VOS jer nikako ne mogu da skupe čitavu ekipu već dva meseca.
Moji puleni vežbaju za prijemni.
Па зар није поништен пријемни за упис у средњу школу? лололо
Pa poništen tek nakon polaganja hehe.
ОЋЕМО ЛИСТУ!!!!
14%
ОЋЕМО СПИСАК!!!!!!!!!!1111
186% ДА НАДОКНАДИМ ЛЕПРИЈЕВО!
01. Johnny
02. Leprikon
Dolazim i ja.
Рачунајте и мене :д Дебитантска утакмица за младога Лолка :д