Vukajlija Ol Star fudbal

1. realno Džoni... jbg.

2. Nisam video Fejsov gol, al' se priča da je bio baš onako gej gol do daske lololo

3. Ja sam vala danas fejlov'o pošteno. Ali nešto me mrzelo da igram u pizdu materinu. Najviše mi je krivo i jedino mi je krivo za onu prvu tekmu. Kako smo dobro odigrali i koliko i kakve smo šanse stvarali i opet izgubimo. Ali jebiga, sami smo krivi.

4. Da, tu prvu smo stvarno odigrali vrh, mada ja sam zasrao kod gola. Ne znam šta sam istripovao. Potcenio sam Zokija.

5. Hahah Hibrid, smorio se brda zbog toga. Ja se ne sećam kada sam tražio faul poslednji put, baš ste pičke lololo.

6. Midori pije brže od nas, Manča najmršaviji, a nikada ne traži faul, čak je Zoki tražio faul pri remplovanju sa njim. šta je sa nama? lololo

7. Sanjao sam nocas da sam Toni Montana i da blejim sa Dekijem i Fejzom, i da opet prosipaju neke price o Dekiju Tekstopiscu i kurvama vezanim za bandere...

8. Midori pije brže od nas

E, kurac! Sinoć sam znao za jadac pa sam ga streso iz dva gutljaja...posle sam gledao kako pijete pivo ko debil.
    A REKAO SAM DA MI KUPI BAR 2!!! ololo

Sanjao sam nocas da sam Toni Montana i da blejim sa Dekijem i Fejzom, i da opet prosipaju neke price o Dekiju Tekstopiscu i kurvama vezanim za bandere...

Mačko, MDMA se pije ujutru ili popodne, nikako pred spavanje! :)

9. Mačko, MDMA se pije ujutru ili popodne, nikako pred spavanje! :)

Lololo, ma gledao sam juce skarfejs pred spavanja... mada mislim da su veci utisak ostavile dekijeve i fejzove price.

Inace, Deki ja sam tek danas skontao da si ti juce kad si vise puta citirao ono ''pio sam ti kisu sa ramena'' mislio na onaj fazon za Moldera.

Znao sam da je neki fazon u pitanju kad si citirao to, ali nisam nikako mogao da se setim... posto mi je to jedna od glupljih fora na njegov racun, pa sam je brzo zaboravio :D

10. ЈА ДАО ГОЛ!

11. Lepri, mogu da ti budem menađer?

12. Lepri zabija u maniru Batistute!

13. A REKAO SAM DA MI KUPI BAR 2!!!

Brate, je l' mi verujes da sam se tek danas setila da si to rekao? xD

14. дедер момци, можете обојица да се ожените моном

15. Brate, je l' mi verujes da sam se tek danas setila da si to rekao? xD

LAŽEŠ MILISAVE MASNI SU TI ZUBI! Još ja rekao da je drmnula jedno usput...:)

дедер момци, можете обојица да се ожените моном

Ako pušiš i ne pričaš puno.

16. Znajući kako ona pije, otresla je dva piva laganezi usput lololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.