Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Video sam ja to po njenom pogledu kada je došla, gledala me je kao da se izvinjava lolo
Nisam, stvarno. :O
Lepo priznaj da te ne kunem vise....
Јел вам заиста смета моје долажење на ВОС? Да не долазим више ако вам сметам...
Ko je bre to rekao?
Otkud to Andrej?
Ko je to rekao?
Kad?
Ja sam to rekao.
Da li je iko provalio kako BeboP izgleda na Srđana Miletića, pre neki dan sam se setio zašto mi je toliko poznat...
Što si to rekao Vajt?
Dečko me nervira, samo to ime Andrej mi se ne sviđa, podeseća me na bivšeg dečka, kojeg sam upoznao na ana.rs
Sprdam se, ni ne sećam se da li sam ga uopšte upoznao na VOS-u
Nemam pojma ko mu je šta rekao, ali Andrej, naravno da treba da dolaziš.
Mrzi me da tražim, ko je Srđan Miletić?
Koliko ja znam rekli su mu iz zajebancije, u fazonu da je šifraš, igra do jaja i te munje. Po meni je to razlog više da dođe. A možda sam i pomešao ljude lololo
A to. Ma ja znam da nema šanse neko tako da kaže bilo kome da ne dolazi. Nema toga na VOS-u. Samo ti dolazi Andrej i opušteno.
Opet se ograđujem-ako nisam pomešao ljude! Mada sam 99 posto siguran da je andrej sa J burazer koji je među prvima stigao pa otišao na neki ručak. Večeru, štagod. Ali kako god-DOĐI ANDREJ BOLE TE JAJA ZA TUĐE MIŠLJENJE I OSEĆANJA.
Па не знам да ли из спрдње или овако или онако, али су и прошли и претпрошли пут падали коментари у фазону ја сам професионалац ја ово ја оно, нит сам профи нит сам ово нит сам оно :D А и чуо сам да је било и после овога у суботу да је било коментара на тему мене и оног дечка у Ливерпуловом дресу, тотално безвезе трип ако је било тако, а ако није, тотално ћу забости у главу особу која ми је то рекла :D
E to je pravi stav! Vidimo se u subotu :)
Nisam čuo, ali ono, to je moglo samo iz zajebancije da se kaže ako je i bilo, tipa ono kao pohvala "mnogo si dobar" i to. Ne drugačije.
Ne može niko da kaže ko će da dolazi ko neće kao što niko ne može da zabrani efempeu kako će da se zove lolololo
Istražićemo slučaj, ali mislim da tu nema ništa. U subotu opet VOS.
ZVANIČNO ZABRANJUJEM DOLAZAK NA VOS AUTORU TheWaveRider!!!
ZOKI JE GLUP!
Jeste se nešto pokačili ili ti se samo ne sviđa kao njuška onako Deki?
EDIT: Andrej najzad stavio sliku. Što ne gotivim onu figuricu iz "ne ljuti se čoveče" :)