Vukajlija Ol Star fudbal

1. ČAKOV BURAZER JE ORIGINAL ČAK, A DŽINDŽER ČETNIK ČAK JE TOTALNI FALSIFIKAT!

2. Jeste se nešto pokačili ili ti se samo ne sviđa kao njuška onako Deki?

Nit smrdi nit miriše. Al' kupuje mesta na turniru. Ziljav je na sajtu. Drkao je na vukajlijašicu na koju sam ja drkao. I nadasve: HTEO JE DA DOĐE NA VOS DA DONESE GAJBU PIVA I DA PODMITI KREM DE LA KREM SAJTA! Nakon razmatranja ne dužeg od 3.14 sekundi doneosam odluku ili on ili ja. Tačka. .

3. ZVANIČNO ZABRANJUJEM DOLAZAK NA VOS AUTORU TheWaveRider!!!

4. ANDREJ JE ŽENA! Al mi je simpa :*

5. I ja bih platio mesto na turniru, da živim u Bajinoj Bašti i nemam šta drugo da radim, lololo.

Šta fali da dođe? Možda je uživo baš drugačiji, a još i pivo hoće da nam plati.

Ako bude problema, imamo Zokija.

Rajderu, vrata Laste su ti otvorena!

6. Molim te obrišide post koji je turio Agilni nakon potpisivanja zapisnika UO.

7. Samo Agilni može da briše post od Agilnog. To je neko pravilo koje je Kaizen uveo. Novo nešto. Moraš da budeš Agilni da bi to obrisao.

Ja biram uvek El Maga pre nego Vejva, posebno zato što je drkao na istu Vukajlijašicu, jer Deki drkanjem obeležava teritoriju i to svi znaju. Na koju je on drko tu ne sme niko da se meša. Neka pošalje gajbu piva Siti Ekspresom....I ostavi ovaj avatar Deki. To je to. Nema dalje.

8. SNAJKA JE AGILNIJA OD AGILNOG!

9. Jeste, ovaj avatar je totalno DekY.

Ma ja sam za to da na VOS svi dolaze. Ko ne valja, sam će osetiti da nije poželjan, a usput ćemo mu i dupe ispomerati. Ako se istripuje da nije deo ekipe, vratićemo ga, ako je u pravu, nećemo.

I ne verujem uvek u ono što pročitam ovde, dok se ne uverim uživo :)

10. Vejve moraš da se izvineš za davljenje Štrumfa na pogrešnu devojku i da kupiš dve gajbe piva. Samo tako mo'š na VOS lolo

11. Ko ne valja, sam će osetiti da nije poželjan, a usput ćemo mu i dupe ispomerati.

Stvarno ne razumem šta imaš protiv Andreja...

12. Мени је тај андреј уопште не свиђа! Ми дођемо да играмо фудбал, да се зезамо, нико од нас не игра дојајно, он дође и почне да нас бламира, оним дриблинзима. Матори, скроз си ми океј, али ми се не свиђа што долазиш. Такође, мислим да си превише ружан и не уклапаш се у скуп нас лепих. Један зоки нам је довољан, молим лепо. Можемо да одемо на пиво, да се спрдамо овде, али молим те, немој да долазиш на вос више...

Сањо сам да сам јебо 2 вукајлијашице ноћас

13. ajde Vosovci, tamo ste, nije daleko, mene lično će zadužiti svako ko ode:

http://images2.kurir-info.rs/slika-900x608/julija-rancic-tviter-1373290156-336565.jpg

14. Imal' neko da je da je A grupa VOS-ovci?

15. ja sam A negativan, ali do 27-og ne mogu da dajem krv zbog prethodnog davanja, zato me toliko i pogodilo...

16. A da, mora tri meseca da prođe.
    Ja sam AB+. Mogu bilo koju krv da primim, al' ne mogu nikome osim AB+ da dam.

17. Ja sam A+. Danas ne stižem, ali sam zvao Julijinog oca, pa mi je rekao da je moguće još sutra i prekosutra pre podne dati krv.

Ko je još u mogućnosti, ima toliko vremena da se organizuje.

18. Ajmo ljudi. Mora da može još neko. Barem troje, četvoro odavde bi sigurno značilo.

19. Agilni
    Ja sam A+. Danas ne stižem, ali sam zvao Julijinog oca, pa mi je rekao da je moguće još sutra i prekosutra pre podne dati krv.

Danas ne mogu, a sutra rano ujutru imam ispit.
    Gde sve moze da se da krv, mogu sutra najranije oko 10,11?
    A- sam.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.