Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Igraćemo granitnu odbranu sa dosta fizičkog kontakta lolo
силоваћемо манчу!
A žao mi ga malo, ima traume od zimus i balona lolo
Ja cu da dodjem, al necu igrati... nesto sam sjeban danas.
Ej Laki OK je što si dao broj, nego neću ni ja dolaziti :)
Ostavio si patlidžan na cedilu džoni. Zato su morali biti jako naguženi. Standardno ;)
Šta silovaćemo Manča, pa ja sam cigan. Mislim, nije da se bunim ali da se zna. A za balon sam premršav, a hladno bilo je l' te xexe.
Zanimljiv dan, vrlo :)
Nisi cigan mančo, nemaš tetovažu dobrile ili radojke na podlaktici. Deki je cigan, čak mu ni tetovaža nije neophodna da bi to potvrdio.
Spavalica se jednom zajebala i došla :D
Možda se zajebem još koji put :)
Pukli patlidžani, a?
Slobodno se zajebi, ko zna koji će fristajl okršaj biti na programu sledeći put :D
Pukli patlidžani ko tikve xe xe
Zavukli im Tadić i Lukić lolo
Nisam znao da se igra Derbi, inače bi ostavio familiju ispred vrata.
Džoni, najavi odmah derbi za sledeću nedelju. Taman ću kupiti i patike, od onih nema leba a gde ćeš bolji prvenac neko da ga šuknem vama patlidžanima.
Možda navrnem koji put, nisam dugo.
Pa ajde, može sledeću nedelju Derbi, ali ajde da skroz ispoštujemo ono sa bojama, dakle
musavi - dres kluba, majica kluba ili crvena majica (može Olimpijakos)
Grobari - dres kluba, majica kluba ili crna majica (Može PAOK)
kakvi ste vi carevi ja neverujem..
Ja sam protiv derbija jer to ruši tradiciju VOSa. Ne znam ne bih voleo da to postane standardna podela timova
O ovome sam pričao:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YJCpJrL-0Xc#t=2306s
Dominacija! Sunce ti žarko ognjen uglješa! Kakav sam gol dao. Kako sam juče igrao. Sve pobede u danu.
Aco 'esi dobro? E ti bilo šta? Agahahahagaha