Киза није одбрана, Киза је тенк. Овде ће сви да играју своју игру, опет ће пукнете.
Агилни мора у средину, Арловски и Радаљ у гулаг, Деки исто у гулаг. У одбрани Џони, Пике и Алкантара. Најистуренији да буде Ромарио.
http://i.imgur.com/BL8uU6A.jpg
Deky sa bazičnih priprema pravo u gulag!
Alo, nemamo 11 igrača na terenu pa da možemo se raspoređujemo ko gde igra. Svi pozadi i kontre. Rukometna zona 5-0, eventualno 4-1. Ako ne budem imao daljih problema sa ligamentima, možda ću i zaigrati. U suprotnom ću braniti. Niko da me pohvali što radim tu ko crnac. Jebem li vam seme. I radalj verovatno neće doći, a ni ortak umesto njega. Tako da, samo najebali. Ali dobro, važno je učestvovati i nervirati se.
deky - grudva se
Bolje samo vukajlijaši. Aca će biti ozbiljan ozbiljno ću da ga istrolujem da bude ozbiljan.
nisam vas pitao jel vam se više sviđa Rtanj u pozadini ili moja jaša od 30 soma?
Igram i ja sledeću svakako. I naravno Svipera igram. Taktika je "lasta" za sledeću utakmicu. Prava ona lasta. Izvorna.
Daj Džoni pojasni ovo malo. :)
taktika "lasta" je u principu parkiranje voznog parka istoimenog preduzeća za transport putnika i dobara ispred gola
Ртањ, јефтинији је!
Можда и ја банем у суботу, знам да чу се сјебати и зажалити, ал вероватно чу доћи ипак. :Д
Nisam bio svestan ovog podatka. Mnogo prija odma' da vi reknem!!!1
Ne može džoni da se igra lasta. Ne vredi sa gubitnicima. Njima su porazi u krvi. Pa sad hoće da nas zaraze. Ja se ne sećam kada sam poslednji put bio špic :((
Meni se igra jebote, znate kako... :(
Lakše malo, ima ovde zainteresovanih, pa će da idu kod Kineza da traže tu igricu.
Fuk dem čajniz mafakaz
@ Natnat
hahahahhahahahahahahhahahahaa
@Deky ahahahahahhaa
lolo
Ko dolazi?
Odavno smo konstatovali da volimo i Arlovskog i Radalja, ali ne kad su tu u isto vreme :)