Vukajlija Ol Star fudbal

  1. Izgubili smo jer mene nije bilo.

  2. Pa, Ninka, da se nisi uništio u Novom Sadu, mog'o si doći :)

  3. Kacam mentol. Ja mislim da još uvijek dolazim sebi. :)

  4. Spremi li bar taj ispit, crni ti? :)

  5. Нинка изнинчио у Новом саду и оставијо екипу на цедилу.

  6. Spremi đavola a ne ispit. Imam još 7 dana, mada teško da ću to spremit'. A Buksna me sjeb'o, dopingov'o me pa me bilo stra' od kontrole da dođem.

  7. Eto kurca, nema Mustafe na golu i Lasta odmah izgubi lololo

  8. Овако некако:
    http://www.youtube.com/watch?v=YgSPaXgAdzE

    УКАЗОМ СВЕТОГ ЕНЕМИЈА, ЗАБРАЊУЈЕМ ВОС РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ДА ИГРА ИКАД ВИШЕ ПРОТИВ БИЛО КОГ ПРОТИВНИКА ДО СЕБЕ САМЕ, ЈЕРБО СЛУЖИМО КО ФАРСКА ОСТРВА ЗА ГОЛ РАЗЛИКУ.

    Е и најискреније молим Агилног да не инкорпорира моју изјаву у најновији видео материјал.

  9. Onaj đembeli, Mišo Kovač, barba je pokidao! Matorci kobjasnili fudbal, a kako i neće kad jedan od njih ima dres FK "Krajišnik"?!

  10. LASTA JE PALA!!!
    Bravo momci! Obradovali ste hordu navijača i osvetlali obraz predhodnim generacijama, koje su kosti ostavili na padinama tog bunkera. Hvala vam! Neka nam živi naš voljeni klub (komunističkog i milozvučnog imena)!

  11. Vidim ja momci, od vas nema ništa. Onu tamo odigrasmo nerešeno, pa pobeda, i sada još jedna, totalna dominacija. Kako ste krenuli, ispašćete iz VOS Premijer Lige, pa ćete pikati fudbal sa Demotivacijama i ostalim HR skupinama. :P

  12. Nemam sada mnogo vremena, ali samo da čestitam pobedničkoj ekipi. Mi smo malo odstupili od uobičajene taktike, verovatno što smo imali uljeza u sopstvenim redovima (da, Enemi, na tebe svaljujem krivicu, mnogo si nas terao napred, lolo), pa nismo igrali defanzivan fudbal, kao što ste navikli. U svakom slučaju, bili ste bolji ovaj put, a nama ostaje da zbijemo redove i ponovo sledeće nedelje postavimo stvari na svoje mesto. I red je da se pomene rezultat - tesnih 5:4, da ne bude da ste nas nešto bogznakako odvalili.

  13. Ма ш'а курац ово оно, ја сам крив ту за два до три гола најмање. Дао лопту Хугу, пустио Зокија да зува, Марвељу лоше изблокирао шут...

  14. Ja sam rekao, nije mene bilo, zato smo izgubili.

  15. Svaka čast na pobedi, mada razvalili smo vas opet. Krivo mi je što sam vam dao dve golčine, a mi izgubili. Marvelje......ladno sam te lobov'o a preko 1.90 si lololo

    Dobri ste bili i sada je jedno 5 ili 6-1 u partijama.

    Saću tamo da polupam + za dolazak.

  16. Onaj đembeli, Mišo Kovač, barba je pokidao! Matorci kobjasnili fudbal, a kako i neće kad jedan od njih ima dres FK "Krajišnik"?!

    Ovekovečio sma kamerom Barbu, kao i matorca u dresu, a Boga mi i neke zanimljive likove u publici...posebno onog sa rolerima.....Agi mora biti na snimku lolololo

  17. Е сад, имам анализу меча јучерашњег гледано из мог угла, тако да генијалну игру коју сам ја приказао нећу помињати, незахвално је сам себе хвалити. Е сад

    Моја екипа.
    - Марвељус се одлично показао на голу, имао пар одличних интервенција, примио 4 гола ал је с друге стране, постигао победоносни на прелеп начин, пласирајући лопту по земљи у супротан угао гола, тотално неочекивано за голмана, испоставило се.
    -Зоки муња као и увек веома бучан, у неким ситуацијама себичан ал надасве показао се на високом нивоу, постигао први гол, ЕВРОГОЛ и поделио сијасет одличних лопти. Пред крај заменио Марвеља на голу на сопствено инсистирање, што се показало као одличан потез.
    -Хугочавез је први пут овај викенд играо у екипи и наравно уклопио се на прави начин, чак је и побољшао игру у нападу, унео брзе контре и квалитетне дриблинге. Имао пар соло продора, пар сјајних лопти и морам рећи веома добро сарађивао са мном и кизом у нападу. Сјајан фузбалер, надам се да ће постати чешћи члан екипе.
    -Луди Чак кобјаснијо одбрану у неколико наврата кључне лопте скинуо, асистирао ми једном за погодак тако да је умео и у нападу да уради квалитетну ствар. Само једна замерка, и то огромна лоло у контри три на голмана уместо да да лопту иако се ја и Хуго дерњамо ко ненормални он је лепо стао и сачеко Енемија да се врати и додо му лопту. Но небитно, грешке су саставни део игре. Похвале и за њега.

    Противнички тим.
    -Сале, Џонијев другар. Веома добар у одбрани, мало се слабије кретао јер га јебу килограми, жалијо ми се после текме, ал момак заслужује све похвале јер је у пар наврата добро пресекао наше нападе и након тога отварао контре за свој тим.
    -Агилни. Шта рећи о овом момку. Трчи свуда, има га на сваком делићу терена квалитетни дриблинзи, одличне асистенције и предивни голови. Пар пута соло проодором стварао озбиљне проблеме одбрани мог тима ал је у овом мечу, ипак боље чуван.
    -Густи Сок је на овом фудбалу мало побацио, машио је оно што је на ранијим фудбалским смотрама са лакоћом погађао, слабије се кретао, био уморнији. Верујем да се олешијо с екипом ноћ пред тога па је био скрљан лоло Ипак успева да забије пар комада, и да на привид врати свој тим у меч, ал није му успело.
    -Џони Курајбер момак с невероватним искуством предводио је одбрану свог тима и у комбинацији са Енемијем чинио, мислило се непрелазни бедем. Али овај пут нису били на висини задатка као некада пре. Ал опет, добре чистке пред голом, пар брзих контри са Агијем у комбинацији и два пута је тако пао гол. Одличан посао.
    -Енеми је као и увек био стандардан дефанзивац, секао све нападе мога тима ал је у једном моменту одлучио да крене напред и ту остане. Након тога шибали су ветрови по одбрани Ласте и све је било лакше за мој тим. Наравно, пар шутева пар интервенција за овог младог момка који је тек зашшо у двајестрећу годину. Играчка каријера је тек почела

    Додатак: Кристина и Ивана већ други пут улепшавају ову манифестацију својим присуством и овога пута имале улогу режисера и сниматеља. Касније се с њима заблејало до касно у ноћ уз пиво и причу.

    и наравно да не заборавим, Енеми довео неку другарку, Мина мислим да се зове ал нијесам сигуран, и она је такође улепшала приредбу. касније заблејала с нама док је зли енеми није одв`о дома! Екелекекеле. То је извештај с јучерашњег меча, уживајте момци и видимо се следећи викенд!

  18. Ђони: http://vukajlija.com/forum/teme/43134-vukajlija-trosilj-2012 па води евиденцију шта како

  19. Ček Fejze a ne reče kakve sam vam dve golčine dao....mada i Zoki Munja je dao prvi gol za sve pare....Lobov'o sam Marvelja lololo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.