Vukajlija Ol Star fudbal

  1. Ajde spremajte se bre....Davide nemoj da te sanjam, dolazi, ti si važan šraf FK Gubitnik lololololololo

  2. Па чекај, колико ће вас бити тамо? Петорица?

  3. Ја долазим око шес.

  4. Па чекај, колико ће вас бити тамо? Петорица?

    Ispod 10 nas neće biti sigurno, tako da dolazi komotno. I Buksna mi sada reče da će verovatno doći......Agilni dolazi sto posto i Kiza munja, evo i Marvelj, nagovorićemo Davida, Dolazi Šanzam....kasni i Fejsara ali stiže, dolazi Gonzo, verovatno i Deki.....evo i Bebopa. Ne znam gde je Reme doduše i Hugočavez....dolazi Gusti, Enemi.....ma biće nas...

  5. Ајде нек ми остави неко број на пвт, ако дођем да се јавим, да вас нађем.

  6. Познаћеш нас, све млади спортисти, тетоваже, ожиљци...

  7. То је онде одмах код станице? Чукарица беше?

  8. То је онде одмах код станице? Чукарица беше?

    Odmah na ulazu u Adu je Stonhendž.....ne možeš da omašiš.....bacio sam ti broj u PVT....a tebi ću Marvelj sada da bacim Agijev broj.

  9. Još jedno odlično predveče na Adi. Skupila se ekipica ponovo i to dobra ekipica sa dva nova Vukajlijaška člana na Adi.
    Benisijo i Ella Kurajberka.
    Benisijo je plenio odbranama kao i igrom i spasao je FK Gubitnik par puta tako da su nas pobedili. Gonzo izdajice jebo te žurnal.
    Ella se pokazala kao vrsni snimatelj i zabeležila je naše majstorije koje će Agilni u toku sledeće nedelje pretvoriti u video.

    Što se fudbala tiče izgubismo obe i sada su nam se približili sa pobedama.....aj neka bude 7-3 mada je više, nismo brojali dok smo dominirali.
    Dobro, malo smo ih odrali na malom fudbalu Agi, Zoki Munja i ja, mada tu smo izgubili ključnu partiju od Dekija, Marvelja i Fejsa.....u pivo :)

    SLEDEĆA NEDELJA ROŠTILJ!!!

    Odo da utefterim nove pluseve na prvoj strani i upišem novo dvoje na zid slavnih :)

    Još jedna odlična nedelja i odlična bleja. Hvala svima koji su bili :)

  10. SLEDEĆA NEDELJA ROŠTILJ!!!

    Nedelja nedelja ili kao 7 dana narednih? Nemojte za vikend opet nisam tu... Danas bih došao, al stigoh kući tek oko pola 10. Jebiga, barem sam završio plafon i krečenje lololo

    Čak :)

  11. Dobar fudbal, ja sam zadovoljan. Ovaj put sam dobijao malo više loptu, pa sam uspio da dođem do izražaja. :) Izgubili jesmo rezultatski, ali smo zato dominirali u posjedu lopte i napadali čitavo vrijeme. Bili smo prisiljeni da igramo napadački, što nam nije svojstveno, pa se to odrazilo i na rezultat. Skinuli nam taktiku, kurve. :) I da spomenem penal koji je napravljen na meni, a nije dosuđen. Imam ranu na koljenu kao dokaz, a kamera će pokazati da je penala bilo. :) Sve u svemu, fino sam se istrč'o, skont'o da polako nabijam kondiciju, tako da sam zadovoljan.

  12. Evo vam link videa. Ako je verovati YouTube-u i ako ništa ne pođe po zlu, za 45 minuta će se na ovoj adresi pojaviti spot za prošlonedeljni fudbal. Naravno, dokle god ja režiram ove spotove, najviše kadrova biće posvećeno meni, a što se ostalih tiče, gledajte da budete aktivniji, ili da se šlihtate kamermanu. I da, više neću praviti ovakve spotove, mnogo vremena treba. Vraćam se na petominutne, tradicionalne :)

    BIO LINK OVDE

    EDIT: Da istaknem bolje, pošto ne znam hoću li biti online - 42 MINUTES REMAINING.

  13. Ahaha, ispala. Moram da ga skratim za minut.

  14. Isto me boli kurac, nisam bio prošli vikend. :)

  15. аги а да ти убудуће даш некоме ко има времена на претек само снимке па он нек режира. м?

  16. Videćemo mi kakav će ovaj današnji video da bude, obzirom da nisam ništa snimala, samo sam vas zajebavala lololo

  17. иначе добар фудбал био, ја се истрчо ко коњина, највише ми се свидело оно на малом терену за три на три. то би могли некад да опичимо турнир и тако. ПАДА ЛАСТА АЛЕ АЛЕ АЛЕ!

    Деки данас одличан, морам да га похвалим. Декара кобјаснио штиклицама!

    ЕДИТ: најзад је Џони довео Елу коју је обећавао годинама, ал смор нијесмо имали прилике да се више дружимо с њом, ипак је фудбал био у првом плану вечерас. На роштиљу ће свакако добити већу пажњу. Сори ако смо били непристојни :)

    ЕДИТ2: ТРПАЈЈЈЈЈЈ ЛАСТУУУУ! ОПАААА

  18. Evo drugog linka, pa kad bude, za nekih sat vremena, gledajte (povećao sam limit sa dva klika na YouTube nalogu, kreten):

    http://www.youtube.com/watch?v=gJTfcLuKAqM

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.