Vukajlija Ol Star fudbal
  • Johnny Kurajber

Џони јајца су битнија од носа како год да окренеш! ололло

I to što kažeš ali tebi jajca nisu krvarila k'o Čakecov nos :)

• Gazimudo

Aj bre pisite mi da znam sa kim sam igro!
    Skontao sam zokija, mancestera, agilnog, enemija..

• enemyofthefreeworld

Нису, нису... ИАМ МУДА ОД ЧЕЛИКА! ИМА ДА НАПРАВИМ БАШ ЧЕЛИКА! ИМА ЛИ НЕКА ЖЕНЕТИНА СПОСОБНА ДА РОДИ ТАКВОГ ЈУНАКА!?!? лололо

• Šanzamm

Bile neke bahanalije na fudbalu?
    Nisam mogao da dođem, jebiga.

• enemyofthefreeworld

Aj bre pisite mi da znam sa kim sam igro!

Са ове стране су још били Марвелус (Марвељус тачније), високи дечко, имао је ваљда плаву мајцу, онај што је стално промашивао зицере, и Фејз који се стално драо на Марвела што промашује зицере.
    Са тобом је играо Чак, њега си ваљда сконтао.

• Johnny Kurajber

Nije Čak, nego Čakec. Njemu na Žargonautu kažu "Bok Čakec".....inače banovali me tamo trajno lolololo

• Gazimudo

Aha,visoki u stucnama je marvellous. Cak znam ko je.. A visoki ckode u realovom dresu?

• Фејзбукманијак

марвел висок са штуцнама, ја у мајци португала, аги фенеров дрес, ман утд рунијев чак неку мајцу сачувала мајка и бермуде, енеми два пута добијо у јаја и то је јамислим то са сајта

остатак били чакови ортаци и зоки муња маистор :)

• Gazimudo

Ok, pohvatao sam. A sad realno,sta ste me isprozivali pre nego sto sam prisao blizu,posto ste se svi smejali :D

• Фејзбукманијак

диви га гетфе има пирсинг на обрви, лоло то смо рекли :)

• enemyofthefreeworld

диви га гетфе има пирсинг на обрви, лоло то смо рекли :)

Хаха, тога се и не сећам! Мора иницијација нека, јбг! хД

• Фејзбукманијак

енеми нисмо то рекли, ложим га лоло

• enemyofthefreeworld

лололо, ја се добацивао са Марвељом и Зокијем па сам био ван конверзације.

• M

E a bez majice lik sto je bio, i on je sa sajta je l' tako? Zaboravio sam ime :P

• Deku

Са ове стране су још били Марвелус (Марвељус тачније), високи дечко, имао је ваљда плаву мајцу, онај што је стално промашивао зицере, и Фејз који се стално драо на Марвела што промашује зицере.

To Fejsara, nasledniče! xD
    A Gazimudo ima Željka na uvetu? O.o lololo Nikad ne bih rekao...

• Луди Чак

Lik bez majice u svetlo plavom šorcu je moj ortak, onaj visoki u Realovom dresu isto moj ortak, i onaj što ga je Fejz terao kući kad mu je prošla lopta kroz noge u 100% šansi. Onaj crni što je tražio Fejzu upaljač stalno mi je buraz. I to je valjda to.

• Фејзбукманијак

ЈЕБИТЕ СЕ ФУДБАЛЕРИ ЈЕЕЕБИТЕ СЕ!
    лололол

• piro

vi se to skidate samo kad nas nema? c, c, c, ne mere :DD

• Chavez

Skupite pare za mene da dodjem sledeći vikend! Nemam para za put, a imam skila za pobedu!

• Električar 

Western union ololo