I videh da je banjavao Ox, mogli smo da prozovemo redakciju Tarzanija.com da napravimo reprezentaciju Vukajlije nešto kao Montevideo VOS te video, ekipa sastavljena od ljutih suparnika, pa da ih RASKANTAČEREČIMO!
I videh da je banjavao Ox, mogli smo da prozovemo redakciju Tarzanija.com da napravimo reprezentaciju Vukajlije nešto kao Montevideo VOS te video, ekipa sastavljena od ljutih suparnika, pa da ih RASKANTAČEREČIMO!
+1.
Jes da bih sedeo na klupi ali bilo bi zanimljivo lolo.
Da i ja rečem dve-tri o jučerašnjem fudbalu. Dakle, zadovoljan što sam dao prvi gol ( I TO JEBENO KAKAV! ) i upoznao još kul ljudi. POzdrav za devojke koje sam upoznao, nisam baš siguran da su mi sve rekle kako se zovu, al' nema veze :) Elem, ideja za roštiljanje je fenomenalna, ja ako budem uspeo nagovoriti vlasnicu mog života da mi dozvoli da dođem, siguran sam da ću se lepo provesti. Imam, dakle, nedelju 6 dana a već sam jutros počeo sa obrađivanjem, ako me razumete. Da - doneo samo joj kafu u krevet. I nije me sramota. Ustvari, jeste...
POzdrav za Zokija starog lobera, dobro što smo otišli s onog prvog terena, već smo Fejz i ja konstatovali da će novopridošli momci da najebu od našeg viljuškariste lololo :)))
Наравно, ја сам ноблес! лололо
Ako se najavi 40 ljudi, ima da dođe maksimum 25. Glavu dajem.
Enjemi i njegov (micubiši ak' sam dobro video) u kom prevozi mrtve leševe do vikendice, olololo
Рачуница следећа
Један + је еквивалентно једном чевапу ололо
Пошто марвељ не долази присвајам његове плусеве :Д
Onda idemo zajedno?
Od tih 40, doci ce 15 jedva, kunem se u svoj portugalski stil !!!
Niko ne spominje kako ćemo da RASPRNDAĆIMO FK FEJZ NIKADA NE POBEĐUJE?
Kad ćemo da napišemo defku "VOS"??? Ali onako svi zajedno, da bude profi.
Може, закопао сам све лешеве из гепека.. Који никад нису ни постојали! Туту ру ту ту...
Taj neki raduljica.
PVT Enemy
Enemi, nego, reci ti meni koliko ti je usporenje u metrima po sekundi na kvadrat? Je li? I koliko vreme reagovanja? :D
Deki, to mora iz više delova. Ne mož samo jedna defka. Mism, može, al ne može sve da stane u nju :)
Време реаговања система возило-возач ми је као на формули, 0.6 секунди! лоололлоло
Шалим се, не раде ми кочнице на задњој осовини.
+1.
Дес ти то видео? лоло
Овај други део може. х)
+1.
Jes da bih sedeo na klupi ali bilo bi zanimljivo lolo.
Bole te kurac :D
Pa ja najviše kenjam, a verovatno neću doći :D
Ma može to da se sabije i da bude bolje od step soka, damo Zokiju da je pusti i kulijana...
Da i ja rečem dve-tri o jučerašnjem fudbalu. Dakle, zadovoljan što sam dao prvi gol ( I TO JEBENO KAKAV! ) i upoznao još kul ljudi. POzdrav za devojke koje sam upoznao, nisam baš siguran da su mi sve rekle kako se zovu, al' nema veze :) Elem, ideja za roštiljanje je fenomenalna, ja ako budem uspeo nagovoriti vlasnicu mog života da mi dozvoli da dođem, siguran sam da ću se lepo provesti. Imam, dakle, nedelju 6 dana a već sam jutros počeo sa obrađivanjem, ako me razumete. Da - doneo samo joj kafu u krevet. I nije me sramota. Ustvari, jeste...
POzdrav za Zokija starog lobera, dobro što smo otišli s onog prvog terena, već smo Fejz i ja konstatovali da će novopridošli momci da najebu od našeg viljuškariste lololo :)))