Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nije Lasta, igrao sam ja za taj tim... Čavez, Gusti, Enemi i ja protiv Fejza, Dekija, Vajta i Mančestera. Odrali smo ih 11-9, krenuli 2-0 (čini mi se da smo dali Čava pa ja gol), pa oni došli u jednom trenutku na 6-3 pa smo ih napunili onda, Enemi im naslagao za redom par komada.
Ahaaaa, sad mi je tek jasno ko je bio sa kim u ekipi :)))))
Manč, Beli, Fesj i ja VS Enemi, Gusti, Čakec, Chava ledeni i u publici sa vopsom od prvog minuta Manekenka, Natnat i piro :P Bilo 9:10 jer smo ih pustili smor nam da vas dobijamo bez tebe Đoni...
Bilo je 11-9 za nas, nemoj da nam oduzimate golove.
Jebote koliki spisak na prvoj strani, puno mi srce zbog toga, majke mi. Po hiljaditi put svaka čast ljudi.
Plusevi uteftereni, novi član VOS-a natnat dobila prvi plus (nadam se da joj se svidela bleja i da će tu biti još plusOva) i nastavljamo dokle god nas lepo vreme služi. Na zimu selimo u kafanu.
Vraća se VOS na nedelju od sledeće nedelje inače. Nadam se da ste za.
Vama smor i kada sam tu da dobijate, kako primećujem lolololololo
Džoni, ja kao iskusna organizatorka sam uvek za bleju, a čim zahladi, preuzimam stvar u svoje ruke :)))) :)
Falio je taj roštilj i ostatak ekipe, ali biće valjda.
E, a gde je David lolo?
Falio je taj roštilj i ostatak ekipe, ali biće valjda.
Da za zimsko okupljanje će trebati pojačana organizacija, ali toliko si ih organizovala, da još uz moje organizacione sposobnosti, ima ceo sajt da bude na istom mestu svake nedelje :)))
Imam neki osećaj da će sledeće nedelje da bude masa....k'o žutih mrava će nas biti....
Jel bio David?
E ljudovi, navraćam vam i ja sledeće nedelje ili kad već bude ako mi se poboljša stanje s nogom. Sve se nešto nećkam i rek'o, ma ko ga jebe, što da ne svratim. :)
Samo da ne počnemo da živimo zajedno kao sektaši :))))
Не знам шта с' чекао до сад! :Р
Можда и јес' ал га ми нисмо нашли. о.О
Pa pazi Blake, čak i ako ne bude dobro noga, bani ti na bleju svakako, a igraćeš kada budeš mogao. Rasporedićemo te za koju si ekipu na licu mesta i to je to.
KOMUNA STAJL!!!
EDIT: Dekiju ne bi dala žena da živi sa nama lololololo
Hahaha, a nema čovek telefon. A i znam kako mu je lolo.
Ne reci dva puta :)
Kad malo razmislim možda i jedva čeka da ga se otarasi lolololo
Kad jednog dana samo postavi ultimatum 'Ili oni ili ja!' :))
e to ne reci dvaput lololo
Pa taj fazon, Kolšrajberu. :) Ma biće dobro, nije ništa ozbiljno, ali trenutno ne mogu da pikam. A možda je i bolje, nisam neki vešt fuzbaler, al' zato mnogo dobro ispadam u odbrani. :)
Iduće nedelje sam ja 100% prisutan, ispitni rok mi završava za 4 dana.