Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Сликај је да се види како фуриозне ВОС екипе цепају лопте. хД
Занимљив фудбал, било нас је свега за 4 на 4, ал је било екстра. Верна публика је имала прилику да ужива у сјајној фудбалској представи у којој је виђено чак 19 голова, и да присуствује новој победи Ласте од 10:9, после епског преокрета. ЕНЕМИ ПОСТИГО ХЕТ ТРИК!!!12321, Чавез измалтретирао противничку одбрану неким лудим дриблинзима... Фејз и Деки опет изгубили...И тако. лолололо
Имао је и Губитник своје тренутке, али нису успели да одрже тај ниво игре до краја. лолол
Иначе за лопту сте нас сви испалили, па смо пазарили нову на лицу места, која се јуначки држала тих чуку времена колико смо пикали. Пукла је на само 10-ак места.
Ел знам додаберем or what? лолололо
Ја је намерно доводим да направим раскол у противничкој екипи. хД
I ja sam gladna...nemam ništa osim Jaffa keksa. Bedak.
Lako ti se tako solidarisat', kaš piće častit'?
Ja pojeo samo sendvic danas i onaj cips.
Kad si maneken Mančestere!!!
A što ja tebe? :)
Jesi dala ispit neki dan il' nisi? Ccc. :P :)
Uuu jaffa bi odradila posao sa pola gasa, sad ću morati da se cimam na neki štiljro kad niste danas ništa organizovali, a Čava ledeni poneo gitaru...
Kako ti znaš za moj ispit? :) Dobro, to jeste, al' čekaj još neki da ispolažem, pa odjednom da častim :)
Ču kako, sve ja znam. :)
Neke stvari jednostavno ne mogu da iskuliram: friz i usne, mada usnama dajem prednost trololololo
OPA GANGAM STAJL!
Deki i ja se slažem sa tobom. JEBEŠ SLOBU! lololo
Imaš neke svoje izvore, vidim :) Valjda ćeš i ti častiti uskoro :)
Ako položim 6. ovo što spremam, obavezno. :)
Držim ti palčeve da položiš :)
Enemi, dovedi još manekenki, ne može jedna za sve, vidiš kakvi su :))
Čavo, da nabaviš ovakvu đitru.
http://www.youtube.com/watch?v=5vCcZIARw9k
Opa vidim odličan provod i novi članovi na VOS-u. Drago mi je zbog toga. Volim kada mi se vratite ovako raspričani sa VOS-a :)
Znači opet Lasta pobedila.....Deki i Fejz će da se samoubiju lololololo
Aj neko neka baci izveštaj ko je sve bio da bacim tamo plusove i gde su neke slike kako uživate?
Bacio ti je Beli, Džoni.
A sad vidim ali koliko je Beli pouzdan....popije jedno pivo i odmah ode na sajt za žene lolololololo