Vukajlija Ol Star fudbal

1. _92, jer možeš po pivo bez da te vrate! lololo

2. @deky_aod

Ja kopam u vezi onoga... :-)

3. Ja kopam u vezi onoga... :-)

Skapirao sam :) Hvala, baš bi bilo gotivno da saznam šta ima da napiše ta lobanja.

4. A možda je i bolje, nisam neki vešt fuzbaler, al' zato mnogo dobro ispadam u odbrani. :)

Pazi ako igraš u odbrani onda dobrodoš'o u Lastu. Mi cenimo taj moderan Čelzi fudbal, ne ono lepršavo pa izgubiš Barsa stil k'o što furaju protivnici lolololo

5. Al ne igra dobro u odbrani lololo.

6. Al ne igra dobro u odbrani lololo.

Pored nas nauči.
    MI OBLIKUJEMO!!!!

7. A sta ako decko dobro snima? Onda s elekom u medijski kadar valjda

8. Ma ono, u suštini bih sebe ocenio k'o ok odbrambenog igrača, više sam zakržljao u napadu. :) Ali videćemo na licu mesta kako ćemo, samo da mi više skinu ovo govno sa palca, jeb'o ih pas nenormalni, trebalo je to da mi skinu još pre nedelju dana. A jer moguće da ovaj Goobytnick F.C. nema baš ni jednu dobijenu? :D

9. Goobytnick F.C. nema baš ni jednu dobijenu? :D

Pa neku su i pobedili ali to je toliko malo da je reka poraza već preplavila i tih par bednih pobeda lolololo

10. Ima Gubitnik (nepravedno ime, bolje lezi FK Solista) dosta pobeda, ali oni tuku sa 2:1 odnosima u pobedama.

11. IMA! I to kada smo ih razvalili, kada smo izdominirali, kad smo im džigericu na Đermu prodali za kitu cveća i odneli je na gsp stajalište i okačili u pomen na FK Lastu!

12. Ja samo da pozdravim ekipu i da pitam šta bi za roštilj. Jel sledeće nedelje?

13. IMA! I to kada smo ih razvalili, kada smo izdominirali, kad smo im džigericu na Đermu prodali za kitu cveća i odneli je na gsp stajalište i okačili u pomen na FK Lastu!

Pa da, ali to je bilo nekako toliko malo puta da nije skoro ni za pomen lololo

14. Utorkom i četvrtkom se održavaju sastanci FK Lasta, gde se pored treninga i održavanja forme proverava svaka slabost protivnika na video zapisima i onda na osnovu toga pravi taktika. Mi igramo srcem! Srce na teren! ILI BILO ŠTA OD EKAVEA!

15. Inače, falili ste nam vi iz austrougarske na fuci: Jhoni, Marvel, Agi, Zoki, lopta da valja...

16. E da bre, gde mi je komsija? Sto njega nema...

17. Samo da se javim da sam došal kod drage, pa sjutra doma. Prejako bilo, iako nas nije bilo kako je očekivao i iako nismo imali pravu loptu i tako to, jebeš to.

Mančestera sam odrobijao i slučajno mu ispravio kičmu i ponizio ih par puta baš onako pošteno nekim driblinzima što ni sam nisam znao da umem.

Gusti ga zabio posle povredjeničkog posta, moram da ga pohvalim!

Moram da pozdravim Natnat, ulepšala je ivent odabirom pesama, bilo je lepo čuti da to neko traži, pa čak iako nisam znao sve što je stavljeno pred mene, nekst tajm. :)

Kris mi tražila EKV, al' joj se marva ostala pridružila, pa sam morao i to da odradim, haha! Šalim se, samo mi fetiš da se zezam sa time, znate već.

Detaljno opisujem šta imam još kad dodjem pravom domu.

Laku noć. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.