Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
E ljudi moramo da zagulimo guzice i da odradimo čupri!
енеми мисли главом и брадом! то је то, на то сам мислијо, сте сконтали да нема цивилизације око терена а камоли неког клуба који ту игра. кажем вам никад нисам видо да ту ико игра.
Imamo teren! Daj nek neko odradi dresove u fotošopu, grb je Enemi napravio, pa da to vizuelizujemo malo. Možemo da se dogovorimo u nedelju, pa već onu tamo nedelju da banemo na teren da vidimo šta kako.
2037. godina
FK Vukajlija prekida dominaciju Zvezde i Partizana i uzima duplu krunu.
Slavlje su samo pokvarili navijači kluba, popularni "ARČITELJI", kao i njihova neodgovorna uprava, koji su zajedno pijani palili baklje i po tribinama i u loži tako da se precednik saveza Filip Kasalica koji je bio u loži kraj divljaka iz Vukajlije, nadisao dima zbog kog je završio u bolnici.
JEBI SUPERLIGU OPAAAAAAA!
КАСО ЛОПООВЕЕЕ, ГУШИМО ТИ СВЕЕЕЕ, СВЕ ТВОЈЕ ДРУГОВЕ ИЗ ЛОЖЕ СВЕЧАНЕ, ПИЧКЕ ЛОПОВСКЕЕЕ...!
Е, е, е, е! И као што зову Јувентус "Старом Дамом" тако ће и ФК Вукајлију да зову "Чичом"...
Извештај са утакмице на Маракани:
"Популарни Чича је рутински дошао до нова три бода и обезбедио трећу титулу за редом." Тролололо
А тако ћемо и добити симпатизере из редова србо-ћетника!
Ja sam oduvek bio pristalica razmišljanja o takvim stvarima unapred....
TITULAAA
TITULAAA
SLAVIĆE SE
TITULAAA
ČIČA VAS JE
POJEBOOO
PEVA CELA SRBIJAAAAA!!!!
... a slike prvog sastava iz te davne 2013. godine krasiće prostorije kluba zauvek.
Ja hoću da na toj slici stojim iz profila da bi kljun došao do izražaja lololo
Krsta mi me puca euforija zadnjih dana, jedva se na učenje koncentrišem.
A Deki se ošiš'o pa će baz lokni da bude na slici :)))
kakvi ste vi carevi, biće od ovoga nešto više oseti se u vazduhu, samo napred momci vuka je uz vas!
A to ja prdn'o.
Ti dakle nisi gledao snimke sa poslednjeg VOS-a... :p
Jao, šta da radim sa ovom povredom, jebem joj sve!
Sinoć sanjam kako sa starom ekipom igram za Obilić (ne ovaj beogradski, no naš gore, kneževački) i kao oporavila mi se noga i samo laganini padaju golovi. Ja popravio kretanje, više ne komplikujem itd. Wet dream nije ravan uzbuđenju koje sam doživeo...
Marvelje, majku mu, šta su ti prognozirali, koliko će ti trebati da se oporaviš?
E mnogo mu je bolje ovako sad, izgleda mlađe baš.
Gips još nedelju dana, čini mi se. Posle fizioterapija. Mada, znajući sebe, ja ću sve to da ispreskačem i da ubrzam. Jebote, ladno da imamo livadu svoju i da se kurčimo!
Jebote, mene već 2 dana drži euforija, juče bio u gradu sa drugom, uš'o on u radnju da gleda patike, ja poletio na kopačke odma'. :D Treba se sve dogovoriti sad u nedelju da skontamo kad ćemo da krenemo sa iznajmljivanjem terena i sa treninzima.