Vukajlija Ol Star fudbal

1. Oficijalna pesma kluba, ja predlažem:

http://www.youtube.com/watch?v=O7uJ5wh19Kw

I možda vam banem u nedelju sad, boli me k kako ću da se iscimam do terena, ali doći moram!

2. Ti dakle nisi gledao snimke sa poslednjeg VOS-a... :p

A da, tek sada shvatam da na snimku imaš loknice....ono je bila stara slika.
    :Pokušava još malo da upali mozak na gurku, al ne ide: lolololo

3. Ova lopta otišla na 500 kinti aukcija. Jebote. xD

4. Neko je lupio višu cenu, pa mogu da lupam moje ponude kolko oću. Ali loptu osvojiti neću :D
    Bolje da odem do bloka 70 i kupim neku :)

5. Neko je lupio višu cenu, pa mogu da lupam moje ponude kolko oću. Ali loptu osvojiti neću :D

Ja lupio 300, bilo mi dosadno, ahaha. :D

6. Kako ujeba lika hahahaha

7. А ако будемо играли бетон лигу, играмо ли неки бетон куп?

8. Možemo igrati neki kup ne znam kako se zove, al se igra zimi na onom terenu na adi, igraju ga ekipe iz nižih liga...

9. KUP-KUP-KUP JE NAŠ!!!!!

10. Moze Kup, ali da trofej bude pozlaceni, Mali Ker. Sa ollanikovim potpisom. I da ga uruci Cara™.

11. Možemo igrati neki kup ne znam kako se zove, al se igra zimi na onom terenu na adi, igraju ga ekipe iz nižih liga...

ТО! Па ми на домаћем терену играмо куп! Куп је наш!

12. Ček, možemo li mi da se prijavimo sad za taj kup ili moramo da budemo registrovani u ligi?

13. Морамо сигурно да будемо регистровани негде, некако...

14. E al taj kup je prilično ozbiljan, mislim da ga igraju ekipei Beogradske zone i niže.
    Tako da...

15. Tako da...

Шта? КУП ЈЕ НАШ!
    Живео безразложни оптимизам! трололо

16. КУП ЈЕ НАШ!
    Живео безразложни оптимизам!

Nismo još ni osnovani a već imamo prvi trofej. ARČIMO!!!

17. U neđelju, kod stenčuga, u 5 sahata, igraćemo se fuzbala.........i kovati planove za osnivanje AFK Vukajlija (Arčiteljski Fudbalski Klub)...
    Vidimo se tamo!

18. Sviđa mi se ovo AFK. Mnogo. A i dok igramo fudbal, nekako i jesmo AFK (Away From Keyboard) :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.