AFK! AFK! Ko Vimbldon. Nego, Arlovski onaj teren što si spominjao pripada ili Trudbeniku ili Bulbuldercu(Zvezdara), tako da nam ostaje samo Fejzova livada negde u prašumama makiša.
Vidim već i taktiku imamo. Mislim da bi nam Čelsijev stil odgovarao. Kad već Lasti dobro ide. Normalno, samo ja u špicu, da se ne zamaram vraćanjem nazad :D
tako je ja jurim drekavce po juznoj srbiji ovaj vikend, ALI dolazim u 8 na adu, ипак морам присуствовати оснивачкој скупштини нашега фудбалскога клуба. АЈЕ! и фотка може тад после 8 наравно. видимо се после фуце. ако наватам дречила довешћу га да дречи по аде циганлије
Dobro je, dobro je. :) AFK Vukajlija. Leži.
AFK! AFK! Ko Vimbldon. Nego, Arlovski onaj teren što si spominjao pripada ili Trudbeniku ili Bulbuldercu(Zvezdara), tako da nam ostaje samo Fejzova livada negde u prašumama makiša.
Vidim već i taktiku imamo. Mislim da bi nam Čelsijev stil odgovarao. Kad već Lasti dobro ide. Normalno, samo ja u špicu, da se ne zamaram vraćanjem nazad :D
Густи, мораћеш бар из офсајда да се извлачиш. хД
Za to se ne brini. Čekam loptu na centru i onda špartam 40 m i dajem gol. Odmaram 15ak minuta i opet :D
Sad gledam ovu temu slike vukajlijaša i kapiram da nemamo nijednu sliku kao tim... AFK Vukajlija. VOS ili tako nešto... Mora to da se sredi
Sad ćemo, u nedelju.
Ja ću pored Ninčila da stojim! Možda mi pređe njegva hercegovačka ljepota
TO!
Ninka jebem mu krušnu mrvu pa nemoj te ove nedelje, ne mogu da dođem. :)
Jebemuljeb Gonzo, VOS ne smije da trpi zbog posla.
A Fejz juri drekavce ove nedelje cini mi se lololo.
Vala druže ovoga puta ne kolje posao, nego rođendan kod kume moje devojke. :)
Drž'te mi fige da mi sutra kažu da ne sudim za vikend. Ako budem slobodan, dolazim, i poneću Žajka.
Biće i kamerice!
A gde je onaj snimak što nije obradjen? Pravda za snimak!
Kamera opaaa!
tako je ja jurim drekavce po juznoj srbiji ovaj vikend, ALI dolazim u 8 na adu, ипак морам присуствовати оснивачкој скупштини нашега фудбалскога клуба. АЈЕ! и фотка може тад после 8 наравно. видимо се после фуце. ако наватам дречила довешћу га да дречи по аде циганлије
Hoće doći neko po mene ispred zgrade (Agi? :3) Moram da prisistvujem tom svečarskom trenutku!
фејшчино да качим наше слике с воса кад слушамо шемсу?
ДАКАКО ДА ДА!