Vukajlija Ol Star fudbal

1. Dobro je, dobro je. :) AFK Vukajlija. Leži.

2. AFK! AFK! Ko Vimbldon. Nego, Arlovski onaj teren što si spominjao pripada ili Trudbeniku ili Bulbuldercu(Zvezdara), tako da nam ostaje samo Fejzova livada negde u prašumama makiša.

Vidim već i taktiku imamo. Mislim da bi nam Čelsijev stil odgovarao. Kad već Lasti dobro ide. Normalno, samo ja u špicu, da se ne zamaram vraćanjem nazad :D

3. Густи, мораћеш бар из офсајда да се извлачиш. хД

4. Za to se ne brini. Čekam loptu na centru i onda špartam 40 m i dajem gol. Odmaram 15ak minuta i opet :D

5. Sad gledam ovu temu slike vukajlijaša i kapiram da nemamo nijednu sliku kao tim... AFK Vukajlija. VOS ili tako nešto... Mora to da se sredi

6. Sad ćemo, u nedelju.

7. Ja ću pored Ninčila da stojim! Možda mi pređe njegva hercegovačka ljepota

8. Ninka jebem mu krušnu mrvu pa nemoj te ove nedelje, ne mogu da dođem. :)

9. Jebemuljeb Gonzo, VOS ne smije da trpi zbog posla.

10. A Fejz juri drekavce ove nedelje cini mi se lololo.

11. Jebemuljeb Gonzo, VOS ne smije da trpi zbog posla.

Vala druže ovoga puta ne kolje posao, nego rođendan kod kume moje devojke. :)

12. Drž'te mi fige da mi sutra kažu da ne sudim za vikend. Ako budem slobodan, dolazim, i poneću Žajka.

13. Biće i kamerice!

14. A gde je onaj snimak što nije obradjen? Pravda za snimak!

15. tako je ja jurim drekavce po juznoj srbiji ovaj vikend, ALI dolazim u 8 na adu, ипак морам присуствовати оснивачкој скупштини нашега фудбалскога клуба. АЈЕ! и фотка може тад после 8 наравно. видимо се после фуце. ако наватам дречила довешћу га да дречи по аде циганлије

16. Hoće doći neko po mene ispred zgrade (Agi? :3) Moram da prisistvujem tom svečarskom trenutku!

17. фејшчино да качим наше слике с воса кад слушамо шемсу?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.