Vukajlija Ol Star fudbal

1. или ону кад блејимо ти ја и чак а ти држиш руку у вис нешто?

2. мећи обе, да виде жемке како смо осећајни и озбиљни истовремено!

3. ма да, тотално смо ликови из космополитана!

4. pogotovo čakar koji se trudi da glumi mrtvaka na svakoj slici LO LO LO

5. да, на овој једној је скроз умро лоло

6. чак нам је спона са оним свијетом1

7. Ja imam sliku sa Dogom al nju čuvam kao tešku artiljeriju. Okačio sam Ninku i mene kako Ninčimo u Crno-Belim štraftama i s pelinkovcem.

8. Chavez, imaš li ti neki fejs ili broj moba?
    Baci mi na PVT, hoću da te pitam nešto :)

9. Metnuo sam ti u pvt. Samo me nemoj cimat' ili slati nevaljale mms poruke, sad mi draga dolazi, pa da ne pomisli svašta. Posle može.

10. E ljudi ovako:
    Mogao bi neko da se dobrovoljno prijavi i uradi do nedelje istraživanje jedno, pa podnese referat posle fudbala.
    Znači kako se osniva klub, koliko to košta, šta je pored para potrebno za osnivanje i tako neke stvari oko toga. Onako da sastavi neki izveštaj, pa da razmatramo opcije.

11. Био бих добровољац, али сам пренатрпан обавезама поготову у ових пар дана. ЈАВЉАЈТЕ СЕ ЈУНАЦИ! лололо

12. Ajde istražitelji, da vas čujem, ko će to da radi?

13. Ne glumim mrtvaka nego ne poziram ko vas dvojica, pa me uhvate u trenutku bezizražajnog :)

14. Čakeca ne podražava ovaj svet materijalnog, on je transcedentalno povezan sa svetom ideja, tako Čakec?

15. џонкара ја могу онако овлаж да се исцимам да сазнам ал не могу баш да пишем извештај пошто нисам ту почев од сутра ујутру, палим мало ван бегеа. Ал се видимо у 8. ако сазнам нешто наравно да ћу то изнети. И НЕМОЈТЕ ДА ОВО ОСТАНЕ САМО НА СПРДЊИ НА ФОРУМУ АЈ ДА СЕ ВИДИ КАКО СТОЈЕ СТВАРИ ПА ДА АКО МОЖЕМО ИЗГУРАМО ПРИЧУ ДО КРАЈА! БРЕ!

16. И да, најзад написах на профилу нешто о восу, јбга, јесам дисмр што тек сад ал оно :)

17. Фејзе, сазнај све што можеш, па ћемо од понедељка оно што нас буде занимало а не будемо знали да истражимо.

18. Оснивање тима? ВОУ ВОУ ВОУ ово се отргло контроли, неверица шта чујем. Сте ненормални? Доснујемо ВОС фудбалски тим? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА а ја мислио овде сви из Финске, нико се не шета са џоинтом у вени.

19. Nemojte se tripovati, godisnje se placa 1500e (tako bilo pre dve godine) za drzanje kluba.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.