Vukajlija Ol Star fudbal

1. NATAMBURAJTE GROBARE!

2. Blake Griffin
    Ne valja vam ideja za derbi. Mnogo smo slabiji jebote. Jedino Deki zna da igra kod nas, i eventualno kad bi banuli Reme ili Bvdlga. Biće k'o ono kad smo igrali protiv onih matoraca.

Pa sto niste ucili skole.. Budite delije pa budite razguzeni u maniru vasih ljubimaca, nemojte te ciganjske fore "necmeo da igramo jer cemo da izgubimo" i ostale Cokijeve varijante lololo

3. Е ФАЛА КУРЦУ АГИЛАРЕС ВЕЋ ЈЕДНОМ!!!1121`

ЕДИТ Честитам х))

4. ZNAČI PADA ČAST U NEDELJU!!!!

5. Nedeljni derbi će biti regularan. Garantujem.

6. Ja imam i crnu i crvenu, lako ću da se presvučem.

Nato, s tim dresom moraš u Zvezdu, Grobari su malo alergični na tu kombinaciju :)

7. Kako sad da bijem moderatora? Mislim, nije u redu, jbg...

8. nema ovde moderatora, ne više i ne još uvek :)

9. Video bih tebe Gazimudo u ovakvoj situaciji. Srao bi 30 puta više. Ali igraćemo sad namerno. Gledaću da ne budem toliko agresivan, valjda ću se vratiti u normalu do nedelje.
    OPAAAAA! Čestitamo Agilares! :D

10. nema ovde moderatora, ne više i ne još uvek :)

Да л' је могуће да ниси провалио? :Р

11. Moguće je, čestitam Agilni, ti znaš ostalo :)

12. Agilni skk?!
    Do kurca! Sad sam još pod većim pritiskom da moram da dobacujem.
    Kapiram da ću svakog ponedeljka biti banovan.:(

13. I još jedan VOS mod. Doduše Agilni je izvorni VOS mod, potek'o direkt odavde, a bio je i Remac na jednom VOS-u da naglasim samo.

14. Добили смо тај неки призвук званичности, ту неку хијерархију. лололо

15. I mogu, Džoni, da ti prčkam po prvom postu, ako me razumeš.

16. Ispopravljaj nešto ako ima da se popravlja u prvom postu, mada mislim da sam ga korektno odradio.

17. Nata u prvom postu ima samo dva krstića, a mislim da je to potpuna izmišljotina.

18. I mogu, Džoni, da ti prčkam po prvom postu, ako me razumeš.

hihihihihihi

19. Dolazim da jebemo grobare, i taman da saslusam zasto su izgubili derbi! OPAAAA!

20. tiću more, sad je Grobar mod :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.