Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
NATAMBURAJTE GROBARE!
Ne valja vam ideja za derbi. Mnogo smo slabiji jebote. Jedino Deki zna da igra kod nas, i eventualno kad bi banuli Reme ili Bvdlga. Biće k'o ono kad smo igrali protiv onih matoraca.
Pa sto niste ucili skole.. Budite delije pa budite razguzeni u maniru vasih ljubimaca, nemojte te ciganjske fore "necmeo da igramo jer cemo da izgubimo" i ostale Cokijeve varijante lololo
Е ФАЛА КУРЦУ АГИЛАРЕС ВЕЋ ЈЕДНОМ!!!1121`
ЕДИТ Честитам х))
ZNAČI PADA ČAST U NEDELJU!!!!
Nedeljni derbi će biti regularan. Garantujem.
Nato, s tim dresom moraš u Zvezdu, Grobari su malo alergični na tu kombinaciju :)
Kako sad da bijem moderatora? Mislim, nije u redu, jbg...
nema ovde moderatora, ne više i ne još uvek :)
Video bih tebe Gazimudo u ovakvoj situaciji. Srao bi 30 puta više. Ali igraćemo sad namerno. Gledaću da ne budem toliko agresivan, valjda ću se vratiti u normalu do nedelje.
OPAAAAA! Čestitamo Agilares! :D
Да л' је могуће да ниси провалио? :Р
Moguće je, čestitam Agilni, ti znaš ostalo :)
Agilni skk?!
Do kurca! Sad sam još pod većim pritiskom da moram da dobacujem.
Kapiram da ću svakog ponedeljka biti banovan.:(
I još jedan VOS mod. Doduše Agilni je izvorni VOS mod, potek'o direkt odavde, a bio je i Remac na jednom VOS-u da naglasim samo.
Добили смо тај неки призвук званичности, ту неку хијерархију. лололо
I mogu, Džoni, da ti prčkam po prvom postu, ako me razumeš.
Ispopravljaj nešto ako ima da se popravlja u prvom postu, mada mislim da sam ga korektno odradio.
Nata u prvom postu ima samo dva krstića, a mislim da je to potpuna izmišljotina.
hihihihihihi
Dolazim da jebemo grobare, i taman da saslusam zasto su izgubili derbi! OPAAAA!
tiću more, sad je Grobar mod :)