U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Lažu dušmani Bruce. :)
Neće ti uspeti hehehehe
To nije moj stil. Psiholoske smicalice su mi "sex i grad" fazon. Ja vise volim da nekog zalomim i posaljem u pekaru!!
FK Lasta je inače da naglasimo, nepobediva sila koja dobija utakmicu za utakmicom, a pored nabrojanih u naš tim svakako spadaju vrsni defanzivci kao što su Bebop i Šanzam koje ne smemo zaboraviti da pomenemo ovom prilikom :)))
Za to sam ja zadužen. :)
Ае Нинак, бројаћемо ко више масница зада.
A Gonzo je bitan šraf u našoj ekipi jer ponekad vadi nemoguće...onako kada se zagreje i kada ga nazovem "Mustafa" lololo
Uživaću u tom vašem takmičenju i to ponajviše u samoj činjenici da igram sa vama u ekipi, pa me nećete pokrljati lololo
:LALALALALALLALALALALALLALALALA: Šta si rekao ništa te ne čujem? :LALALALALALLALALALALALLALALALA:
МУкиииииии, увалим ти тукииииииииии
Važi. :) Samo neka uđe u registar da sam ja Zokija penzionisao prošli put, tj. juče.
Ma 'bem te u dupe komšo :)
Џони је познат по супермен потезу избијања лопте када је на позицији голобранитеља
LASTA MORA PASTI!
:uzima pušku i obara lastu:
LASTA JE PALA DRUŽE ČAČE!
Ni to se nije desilo, još... trolololo
Zašto insistirate na pobedi dečki? Zašto!? Posle mi kažu da se nerviram, a ja ozbiljan čovek, otac maloletnog deteta...
Mora se dobro izgledati na Agijevom snimku lololo
Ne vredi k'o Čelzi cepamo fudbalicu....
Pobedite jednu
:klap, klap, klap, klap, klap:
Pobedite jednu
:klap, klap, klap, klap, klap:
Žena, majka, kraljica!
A gde su tu Reme, Fejz, Enemi, David...? :)
evo mi je mantra za pred spavanje :)
Енеми је најлукавији од свих нас, енеми је у почетку врло несмотрен и врљав, после кад крене у офанзиву, змија је то кажем вам ја...... лололо