Stiven King je teško smorio, jebote neki likovi stavili The Stand kao jednu od najboljih knjiga savremene književnosti samo zato što ima više od iljadu stranica o nekom degeneriku kako drka Elvisu, babi čamuginji kako sere i nekim tamo slepcima i mutavcima jebote, čovek bi pomislio da je fora u knjizi što ima tako raznolike likove ali fora je to što je lik potrošio najviše pola sata smišljajući likove a pošto dnevno napiše po sto strana celu knjigu je napisao za dve nedelje. Jebote u celoj Americi imaš samo dve čamuge od kojih je jedna baba, a drugi je neki čamuga narkoman koji se predozira.
1. Ana Kurvenjina
2. Ana Kurvenjina
3. Ana Kurvenjina
4. Ana Kurvenjina
5. Ana Kurvenjina
6. Proces
7. Ilijada
8. Proljeća Ivana Galeba
9. Tihi Don
10. Seobe
Posle 'Igre prestola', 'Sudara kraljeva' i 'Oluje mačeva', 'Gozba za vrane' je TEŽAK SMOR. Koga bole kurci za BRIJENINA POGLAVLJA?! Ali moram na silu da pročitam jer kako sam obavešten...
Takođe Ana Kurvenjina.
Naravno i Uspon i sunovrat Ikara Gubelkijana, nije loša knjiga da se razumemo, osim što smara.
Ep o Gilgamešu.
Hazarski Rečnik je smorio 90% mog bivšeg odeljenja, samo mene nije.
Uporište stvarno malo smara,nisam ga ni ja pročitao do kraja...tj.jedva da sam mako od početka.Ali su knjige Kudzo,Keri i posebno Potpaljivačica mnogo mnogo dobre,tako da ko bi da se upozna s Kingom,možda najbolje da krene odatle.
нема те силе која ће ме натерати да прочитам ану карењину.
и немојте наводити књиге попут чекајући годоа, старац и море и слично. те књиге немају радњу и не служе да би читаоцу држале пажњу, нормално да ће вам бити смор кад читате. поента је у оном што извучете из тога
преописно је и зато што мислим да не бих ни могла да укачим књигу у овом узрасту.
Ја не мрзим, чак и обожавам свих седам дјелова, тотално ми је готивно што основци у седмом или шестом разреду сад имају за лектиру Харија због тога што мислим да књига подстиче на читање, занимљива је и кул.
Jebeni lovac na zmajeve je golo gomno od knjige, bapska literatura.
Zločin i kazna - žestoko smara ona arhaična naracija, tipa imperfekat i +kvamperfekat, ali je inače vr knjiga.
Čekajući Godoa smara, mada ne mogu reći da nema poentu. I tak.
"Тврђава" од Селимовића С М А Р А !
Stiven King je teško smorio, jebote neki likovi stavili The Stand kao jednu od najboljih knjiga savremene književnosti samo zato što ima više od iljadu stranica o nekom degeneriku kako drka Elvisu, babi čamuginji kako sere i nekim tamo slepcima i mutavcima jebote, čovek bi pomislio da je fora u knjizi što ima tako raznolike likove ali fora je to što je lik potrošio najviše pola sata smišljajući likove a pošto dnevno napiše po sto strana celu knjigu je napisao za dve nedelje. Jebote u celoj Americi imaš samo dve čamuge od kojih je jedna baba, a drugi je neki čamuga narkoman koji se predozira.
1. Ana Kurvenjina
2. Ana Kurvenjina
3. Ana Kurvenjina
4. Ana Kurvenjina
5. Ana Kurvenjina
6. Proces
7. Ilijada
8. Proljeća Ivana Galeba
9. Tihi Don
10. Seobe
Ај напусти интернет.
Posle 'Igre prestola', 'Sudara kraljeva' i 'Oluje mačeva', 'Gozba za vrane' je TEŽAK SMOR. Koga bole kurci za BRIJENINA POGLAVLJA?! Ali moram na silu da pročitam jer kako sam obavešten...
PLES SA ZMAJEVIMA JEBE!
http://www.nmw.co.rs/downloads/Zakon_o_zastiti_na_radu.pdf
Takođe Ana Kurvenjina.
Naravno i Uspon i sunovrat Ikara Gubelkijana, nije loša knjiga da se razumemo, osim što smara.
Ep o Gilgamešu.
Hazarski Rečnik je smorio 90% mog bivšeg odeljenja, samo mene nije.
Uporište stvarno malo smara,nisam ga ni ja pročitao do kraja...tj.jedva da sam mako od početka.Ali su knjige Kudzo,Keri i posebno Potpaljivačica mnogo mnogo dobre,tako da ko bi da se upozna s Kingom,možda najbolje da krene odatle.
Želim samo da kažem da je ovo jedan od, definitivno, najglupljih komentara koji sam video ovde, od kada sam se prvi put ulogovao.
EDIT:
Zapravo ovakvu glupost nisam čuo još od kada je Sloba devedes' devete izjavio da smo pobedili NATO.
нема те силе која ће ме натерати да прочитам ану карењину.
и немојте наводити књиге попут чекајући годоа, старац и море и слично. те књиге немају радњу и не служе да би читаоцу држале пажњу, нормално да ће вам бити смор кад читате. поента је у оном што извучете из тога
zašto onda ti ne čitaš anu karenjinu?
преописно је и зато што мислим да не бих ни могла да укачим књигу у овом узрасту.
где је то лектира хп?
To je šala, ja sam čuo da se kao u mojoj srednjoj školi čita Hari Ploper, He he he kako vickasto.
Ma, daj...
I dalje ne mogu da dodjem sebi da je par ljudi smorio Autostoperski vodič.
Jebeni lovac na zmajeve je golo gomno od knjige, bapska literatura.
Zločin i kazna - žestoko smara ona arhaična naracija, tipa imperfekat i +kvamperfekat, ali je inače vr knjiga.
Čekajući Godoa smara, mada ne mogu reći da nema poentu. I tak.
bela griva
Rudi Supek - Ova jedina zemlja
Jedna od najkraćih knjiga, a uz to žestoko nahvaljenih od strane kritike koja me je žešće smorila jeste "Dnevnik o Čarnojeviću" Miloša Crnjanskog.
Ili sam ja isuviše glup, ili je to pripovijedanje isuviše konfuzno, uglavnom namučila me ta knjiga od stotinjak stranica.
Alisa u Zemlji Čuda. Težak, neopisiv smor.
На Дрини ћуприја.