>>" 61 - 80 od ukupno 692">
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
a kate ja teram nećeš MURŠ
Kako se suptilno prijavljuješ :))
Па нећу да се вуцарам возовима и без пара. :)
Суптилност ми је јача страна.
pička si čače,NISI MI DRUG VIŠE
Хахаха! Видећемо сутра. ЗАШТО МИСЛИШ ДА СЕ ШАЛИМООО ШАЛИМООООО?!
E, pa ima da ti nađem taj pos'o...dosta je bilo!
Држава д'уради нешто!
Koliko će da vas bude? Došla bih.
Ето ти, Спавалице, у првом посту списак сигурних учесника...
možda banem, ako bude bilo kul ljudi, al ne garantujem
kakva šmekerska izjava, "ako bude kul ljudi". Latinče za tebe ćemo posebno zvati neke ultra kul ljude pa da možeš da dođeš i kuliraš.
^
:D to!
npr. valsinarba ako može
Koliko će da vas bude? Došla bih.
Moram da nabavim pare, ali moram :D
Vrlo je moguce da cemo Vule i ja da banemo.
Zbog ispitnog roka i finansijske situacije postoji mogucnost da necu moci da dodjem na ovu manifestaciju. Mada nije sigurno nista. Obavesticu vas blagovremeno.
Znam da je ovo sok i da vam je tesko ali... Jbg. Stisnite zube i ne placite. Videcemo se vec. Volim vas ljudi.
Takoe, vrlo je moguće da dolazi delegacija iz Čačka. Takoreći 90 posto.
Preporučijo bih vam da odete, ja sam bio jednom davno, i bilo je do jaja. Sad nemam pojma kakva je ekipa, ali svejedno bih otišao. Doduše, ako ide Čak, razmislio bih pešes puta.
I odma' da vam kažem, ako ne iscimate Caru, biće vam fejl okupljanje.
Ne znam ni ja da li da dođem kad dolazi taj Čak.
Pi, ja ne mogu tad, imam svirku, a taman sam nahilovao zglob da mogu da hodam.
Nekst tajm, fak it.
Kaces ti Tulume 'vamo, brate?