[NOVO] Priznanja
  • kaizen

http://vukajlija.com/autori/priznanja

Na profilu se pojavljuju. Kako vam se čini? Pitanja?

• Ajvarnaleba

Fino izgleda. Je l' treba neko vreme da se svima pojavi ili? Pošto kod mene nema pa me interesuje.

• Триша

Већ видим подјебавања "ааааа немаш ни значкицу нубарно једна"

• kaizen

Da. Jos radi brojanje, za jedno 30 minuta bi trebalo da je svima azurno.

• дебели пацов

Безвезе, превише просто и критеријуми су превисоки. Као да је рађено преко курца. Скроз незанимљиво. Као што сам и рекао да ће да буде на оној Лулиној теми.

• Chule37

Изгледа да треба неко време, нема ни код мене...

• kaizen

Inace na profilu se pojavljuje se samo kod onih koji imaju uslov za barem jedno.

• ФејзБукснетина

кајзене ај ме одбануј да могу да штанцам десет дефки дневно. ово оно

http://vukajlija.com/recnik/autori/25314 шта каеш? ипак смо другари

• Lutak iskrivljenog L

kod mene ima
    lepo je, samo ovo pored je prazno, jel moze to nekako da se popuni? :) il bar da bude istog oblika

• Chule37

Па нисам рекао за шта треба време, њему треба време да се појави, а мени треба време да се одабере 5 дефиниција или постера...

• Ajvarnaleba

Pa treba da imaš iz svake kategorije dovoljno odabranih da bi bilo popunjeno kako sam ja skontao.

• Трошаринац

Dobra je ovo stvar, samo ne verujem da će neko uskoro da dogura do krune.

• Chule37

Честитам.

• ФејзБукснетина

Безвезе, превише просто и критеријуми су превисоки

нису превисоки него ти имаш лоше дефиниције, па не можеш да пребациш 5 одабраних лоло

• дебели пацов

Посафташ ми џамутку Феизе лололол, свеједно је њесра, могло је боље да испадне. Онолико паламуђење и идеје и само ово буде, некул баш-

• Ella Kurajberka

Nije loše.
    Uđeš lepo nekome na profil i na osnovu priznanja odma vidiš ko je za koju kategoriju "rođen" na sajtu :)

• paninaro

šta je to lista "omiljeno za"?
    da li će više postojati mogućnost pristupa groblju definicija?
    EDIT: da li je ovo sve? šta je sa "brendonom" i ostalim karakteristikama?

• M

Nema niđe da se vidi ko sve ima priznanje, onda bi moglo da kad klikneš na značku da vidiš koje su mu to odabrane definicije/posteri/reakcije, to mi je jedina "zamjerka".