НБА

  1. Pokuševskog oklahoma najurila u G ligu.

  2. Mada imaju na poziciji motke onog rukija, koji jebe.

    Tako da očekivano.

  3. Sad piše da ga vratili. Zajebavaju se sa pokuom vidim.

  4. Pa realno koja mu je uloga tu? Jedino da šutira sa distance kad mu dobace loptu, prodore i ostalo već rade drugi, Holmgren čuva i napada obruč itd. Poku može da dobije 12 minuta, šutne 3-4 puta, uhvati 3-4 lopte, napravi dve asistencije i možda nekoga jednom izblokira, to mu je to. Nije se nametnuo tamo.

  5. Nikad nisam mrzeo nijednog košarkaša više od drejmonda grina, mrzim ga više nego što mrzim konjušara dan nakon što objave da je odjebo reprezentaciju. Najiskrenije se nadam da će neko da ga iskrivi baš onako žešćim batinama. Neću da se nadam da iskida ligament ili polomi nogu jer bi to onda bilo spuštanje na njegov orangutanski nivo jebem li ti retardiranog čamugara koji ume samo na usta da diše crko dabogda.

  6. glupo im ovo sto su uveli da se dobija tehnicka zbog vesanja za obruc

  7. zavisi ko si, na primer ako si drejmond orangutan grin onda možeš da laješ na sudije 48 minuta i nikom ništa jer tako si u mogućnosti a ako si rendom džexon hejz koji se uvati za obruč 0.4 sekunde duže nego što treba da ne bi pao i polomio kičmu, tehnička pičko nemoj da TI TAKO NEŠTO PADNE NA PAMET VIŠE IMA DA PADNEŠ I POSTANEŠ KVADRIPLEGIČAR AKO TREBA SAMO NEMOJ DA SAM TE VIDO DA SE VEŠAŠ NA OBRUČ JEL TI JASNO I BOLJE NEMOJ DA MI SE BUNIŠ I MRŠTIŠ ILI IDE JOŠ JEDNA TEHNIČKA I LETIŠ

  8. Kome ide MVP sezone ove sezone? Ja mislim Dončiću. Iako na listi Fantazi poena vodi Embid.
    Konjušar mislim neće ni ove dobiti. Jedino baš ako ima neki monstruozan broj tripl-dablova u šta sumnjam. Kad ga uhvati ona vojvođanska letargija pa ga mrzi da šutira i kad ga budu pred kraj sezone čuvali za plej-of - tu će da ispadne iz trke.

  9. Samo za mog voljenog brata Šmoa da mu ulepšam dan, jer smo kompleksaški hejteri

    https://www.youtube.com/watch?v=7J9FTUIqoxM

    Zamisli kakav čovek moraš da budeš da bi prva reakcija par miliona ljudi, kad te neko šutne nogom u jaja, bila - haha tako mu i treba...

    Nego ovo sa Denverom luda situacija skroz, da rukiji i anonimusi redovno igraju odlične minute. Žalio se bio neko kouč Melounu da hoće minute, ovaj mu rekao - zasluži. I stvarno gazi druga postava, prave masu grešaka ali grizu i generalno su baš dobri, biće od njih nešto do plejofa.

  10. al obratite pažnju na levu ruku orangutana kad je dobio ovu nogu u jaja, da nije odgurivao Alena ovako ovaj ne bi morao da diže nogu toliko visoko kako bi održao ravnotežu, bukvalno kosmička karma na delu, sad samo još treba neko da ga izgazi po rebrima dok je na parketu i da mu izrčka oči par puta i to će biti negde otprilike 0.000000001% onoga što disač na usta zaslužuje

    a za emvipija ako konjušar nastavi sa ovakvim brojkama njegov je 1/1, plus mu ova povreda muraja legla fino nema više ko da uzima retardirane šuteve iz okreta i baca cigle na koš, nek čuvaju njega za plejof tad odjednom nauči da igra

  11. ako konjušar nastavi sa ovakvim brojkama

    Pa to, mislim da neće nastaviti. Ne zato što ne može nego će da ga mrzi. A i to što kažeš, kad se Marej vrati, pada broj asistencija.

  12. Šmo brate premotaj klip da vidiš kolko ta leva ruka i ravnoteža veze ni sa čim nemaju. Dobro da, to je faul, ali ravnoteža - jok mori, šutnuo ga je u jaja jer je teo, okrenuo se i lagano otrčao nazad bez da se uopšte okrene. Znao jako dobro šta radi. Početak sam utakmice, ovaj se pod košem već rita, gura, guzi, štipa - jok mori, ima da te zveknem u jaja odma u startu pa ćeš da se vladaš.

  13. konjušar na +2 i 15 sekundi do kraja ide na bacanja i promašuje oba LOL

    i opet nekako dobiju ove kretene unatoč chokiću

  14. sta je sa micicem, jel povredjen ili cela ona prica da kao evroliga mvp ne ide u nba da sedi na klupi nego u tim da igra malo suplja?

  15. Pa razbijaju bez njega realno, teško će Vasa izgleda nešto napraviti tamo. Nego Mari se skrljao na mesec dana, čini mi se da će MPJ da procveta sad. Zvuči nenormalno ali mislim da mogu bez problema sad da odigraju celu regularnu sezonu bez njega, ako su ostali zdravi.

  16. Kako Bobi za 6 minuta ima 6 poena i 7 skokova LOL

  17. celt
    sta je sa micicem, jel povredjen ili cela ona prica da kao evroliga mvp ne ide u nba da sedi na klupi nego u tim da igra malo suplja?

    malo žešće šuplja, ali realno bilo je predvidivo da ide teodosić 2 scenario, onaj ruki Kejson Valas je ispred njega u rotaciji jbg, barem zaboo masne pare bole ga kurci, Vasilije čeka te tvoj efes za dve godine jer OKC verovatno neće da ti aktivira klupsku opciju za treću godinu jer si
    L O Š
    O
    Š

  18. teodosić 2 scenario

    Loši u odbrani obojica, nemoš tako u nba sa onim brzim fleksibilnim atletama.

  19. bilo je predvidivo da ide teodosić 2 scenario

    +1

    Žao mi Petruševa, nije imao sreće sa klubom koji ga je izabrao. A nije manji potencijal od Zupca na primer. Bojim se da će ovaj ping-pong koji s njim igraju totalno da ga ukanali.

  20. Vidi melk i ja isti citat u istoj sekundi maltene.

"vukajlija.com ide kaj mene na bookmark hahahahahaaa #ROFL"

@rmucev | 20. Oktobar 2010.