❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. e, ali kad dođeš na fensi zabavu, pa svi šmekerica, odelce, kravata, nosevi dignuti, a ti umetnik - zvezda večeri, uzmeš limenku jelena pa još otkineš ono govance sa nje i paradiraš okolo kao Endi Vorhol :))

to kada izbije stara navika iz tebe :D

2. Dodjite i vi matori, samo nemojte kuk da polomite ili tako nesto.

3. A jel može to malko ranije, kasno mi od 20,m?

4. samo nemojte kuk da polomite

Kome? Čiji kuk?

5. aman ljudi,kad su godine bile vazne za zajebanciju?nemoj da drvite kurac nego dolazite da se malo prisetite mladjih dana uz nas i blejanja po parku.tj,ako je toga bilo u vase vreme...:D

Gavra je bio toliko upečatljiv

ohohoh....gavra upecatljiv.
    iskren da budem messalina,bio sam toliko komiran da ti nisam upamtio lik.jebga.
    nego,kad je sledece okupljanje?

6. Mala. Gavra. Ovde. :)

7. Al' pored piva da ponesemo i table sa sah i komplet domina. Da se stara garda zanima.

8. рале, немој ми те новотарије. ако има где клис да се опичи, евентуално зуце и труле кобиле.
    кад си млад лако је: кулоћа избија и РЛ мајице чуче, наједеш се јода и лепо, јбг...

9. Salio sam se, naravno. Bas bih zeleo da upoznam nekog starijeg autora.

10. ma znam bre, i ja sam se salio. mislio sam na Radeta Lackovica :)

11. dečacovi,nešto ste mi utihnuli,oće pada neka organizacije,jel jok?

12. Polako bre Oče, da se malo uželimo jedni drugih :)

13. Идите на базене!

je li bre,sta ste svi zagrmeli sa tim bazenima?

14. Možda Dunja prodaje ulaznice :)

15. Ма јок, само ја помињем базене, него сам сад банован па их помињем са дуплог ололо

16. Идите на базене!

17. Odjebite s tim bazenima. Necu da dobijem sifilis ili koleru...

18. Necu da dobijem sifilis ili koleru

cim se otvore,pola licike se preseli u park.neka brale,meni bure dovoljno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.